May 4, 20195 yr 10 hours ago, I*m with the pilots said: Still Corners sviraju za koji dan u Beogradu, velika preporuka. Evo kako su zvucali skoro, ako neko zna koja je ova treca pesma koju su nam ostavili za bis, neka napise pls. Poslednja je cover The Horrors - Still Life. Imam kartu za beogradski koncert, nadam se da ću ići. Isto kao bradilko, ako mi obaveze dozvole. Pre Still Cornersa imaće Ana Ćurčin akustičan nastup što mi je dodatno interesantno, jer je nisam do sad gledao.
May 4, 20195 yr @I*m with the pilots hvala na podsećanju, propustila bih verujući da je to u junu jednom sam se zadesila na koncertu ane ćurčin, nesimpatična mi je, preskačem
May 4, 20195 yr 15 hours ago, beyoncé said: @I*m with the pilots hvala na podsećanju, propustila bih verujući da je to u junu jednom sam se zadesila na koncertu ane ćurčin, nesimpatična mi je, preskačem Meni je ona dosadna, zapravo ceo taj zanr Pre Still Corners je bio odlican set muzike, malo psihodelije iz 70-tih, pa nesto novije sta zvuci retro..i onda bend Suzan Köcher: Edited May 4, 20195 yr by I*m with the pilots
May 21, 20195 yr Novi bend Miki Berenyi iz Lush. Tu su još gitarista Moose, basista Modern English i bubnjar benda Elastica. Album još nisam čuo. Ima ga na standardnom mestu, vidim da je dobro ocenjen.
June 14, 20195 yr Quote Bella Union are thrilled to introduce The Soft Cavalry, a new project formed by the husband/wife duo of Steve Clarke and Rachel Goswell of Slowdive
January 28, 20205 yr On 21.12.2019. at 18:00, beyoncé said: estonia's finest Sve vreme cekam kada ce da predje u Wicked Game
February 16, 20205 yr Чуди ме да нико није поменуо, оба албума су предобра Edited February 16, 20205 yr by crtamOrasi