October 26, 20168 yr The 50 Best Shoegaze Albums of All Time (Pitchfork, pre tri dana) U međuvremenu Phil King napustio Lush. I tako.
May 3, 20195 yr Still Corners sviraju za koji dan u Beogradu, velika preporuka. Evo kako su zvucali skoro, ako neko zna koja je ova treca pesma koju su nam ostavili za bis, neka napise pls. Nisam ocekivala uopste bubnjara u bendu, ne zato sto se bubanj inace ne cuje, nego mi je dvojac bio jedini identitet benda, ali toliko o mojoj obavestenosti. Lik je toliko super, nisam mogla da skinem pogled sa njega. Muski su mi inace odneli show, gitarista kao copycat agenta Kupera, samo je jos falilo da srce kafu u nekom momentu Edited May 3, 20195 yr by I*m with the pilots
May 4, 20195 yr 3 hours ago, I*m with the pilots said: Still Corners sviraju za koji dan u Beogradu, velika preporuka. Evo kako su zvucali skoro, ako neko zna koja je ova treca pesma koju su nam ostavili za bis, neka napise pls. Nisam ocekivala uopste bubnjara u bendu, ne zato sto se bubanj inace ne cuje, nego mi je dvojac bio jedini identitet benda, ali toliko o mojoj obavestenosti. Lik je toliko super, nisam mogla da skinem pogled sa njega. Muski su mi inace odneli show, gitarista kao copycat agenta Kupera, samo je jos falilo da srce kafu u nekom momentu +1000 ako dozvoli arbajt dolazim. dosta su ove 4 pesme koje znam da se rastopim