Malkmus Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 The 50 Best Shoegaze Albums of All Time (Pitchfork, pre tri dana) U međuvremenu Phil King napustio Lush. I tako.
djekson Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SMAEjSqQsy4
djekson Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 (edited) Edited February 7, 2019 by djekson
I*m with the pilots Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 (edited) Still Corners sviraju za koji dan u Beogradu, velika preporuka. Evo kako su zvucali skoro, ako neko zna koja je ova treca pesma koju su nam ostavili za bis, neka napise pls. Nisam ocekivala uopste bubnjara u bendu, ne zato sto se bubanj inace ne cuje, nego mi je dvojac bio jedini identitet benda, ali toliko o mojoj obavestenosti. Lik je toliko super, nisam mogla da skinem pogled sa njega. Muski su mi inace odneli show, gitarista kao copycat agenta Kupera, samo je jos falilo da srce kafu u nekom momentu Edited May 3, 2019 by I*m with the pilots
bradilko Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 3 hours ago, I*m with the pilots said: Still Corners sviraju za koji dan u Beogradu, velika preporuka. Evo kako su zvucali skoro, ako neko zna koja je ova treca pesma koju su nam ostavili za bis, neka napise pls. Nisam ocekivala uopste bubnjara u bendu, ne zato sto se bubanj inace ne cuje, nego mi je dvojac bio jedini identitet benda, ali toliko o mojoj obavestenosti. Lik je toliko super, nisam mogla da skinem pogled sa njega. Muski su mi inace odneli show, gitarista kao copycat agenta Kupera, samo je jos falilo da srce kafu u nekom momentu +1000 ako dozvoli arbajt dolazim. dosta su ove 4 pesme koje znam da se rastopim
Recommended Posts