May 25, 20168 yr Author Za prave vukojebine, i softverske i hardverske, nista GPS, nista avantura, nista adrenalin, nista idimidodjimi, provereno opasno dobra i korisna stara izmisljotina.
December 28, 20195 yr Ima li neko nešto slično ovome i utisci? https://medisana.rs/jonizatori-vazduha/jonizator-i-preista-vazduha-xj-800
December 28, 20195 yr Ideš kolima kroz BG saobraćaj i nadaš se pomoći jonizatora? Malo sam skeptičan.
December 28, 20195 yr Author 1 hour ago, ToniAdams said: Ideš kolima kroz BG saobraćaj i nadaš se pomoći jonizatora? Malo sam skeptičan. +1 A i inace ove I slicne andrmolje su sarena laza, na stranu Beograd. Iole moderno auto svojim sistemima odradi sta odradi i koliko odradi, ostalo je na onako kako je, ne da se vazduh tek tako preciscavati... @Valkyrie ako mene pitas - bacene pare.
December 28, 20195 yr Hvala, pretpostavila sam ali sam sucker za gedžete svake vrste pa kao, šta znam... A i ne sviđa mi se što mora da se drži na instrument tabli, vagin nerv za estetiku bi eksplodirao. Dobro je da sam bar pitala
December 30, 20195 yr On 22.7.2016. at 0:13, Skyhighatrist said: odlično Što bi' ja volio znati šta je tu iznad bilo!
February 8, 20205 yr Brzinu sad mozete meriti aplikacijom na telefonu, a i skuplje auto kamere imaju GPS modul koji to prikazuje. Verovatno je mislio na nešto od ta dva.