jms_uk Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 9 hours ago, chandra said: Pa dobro, al su ga okrenuli... Ovo je retka prilika u XXI koju je neko dobio da eksperimentise sa tehnologijom na tom nivou. Ili ko sto kaze stara narodna poslovica, ne mozes da napravis kajganu ako ne polupas nekoliko svemirskih brodova. Slazem se ja - moj post je bio kad je poleteo.
jms_uk Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 https://www.businessinsider.com/spacex-final-members-of-the-all-civilian-inspiration4mission-revealed-2021-4 Quote The two final crew members who will orbit Earth on a SpaceX ship, as part of the all-civilian Inspiration4 mission, have been revealed The Inspiration4 Crew at historic Launchpad 39A, provided by SpaceX. Chris Sembroski, Hayley Arceneaux, Sian Proctor and Jared Isaacman.
Skyhighatrist Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 Novi crew leti oko 11:50 na ISS (na repariranoj raketli, dakako) 3
jms_uk Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 Stigli https://www.bbc.co.uk/news/av/science-environment-56871765 SpaceX's Dragon Endeavour spacecraft has docked with the International Space Station. Americans Shane Kimbrough and Megan McArthur, Frenchman Thomas Pesquet and Japanese flier Akihiko Hoshide were greeted with hugs by the crew already onboard. 2
Indy Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Jel ovo topik na kome moze da se truje protiv Muska? Ili ima neki drugi... Msm... stvarno je distopicni shitlord bez premca. Spoiler 3
namenski Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Dzaba ti trud: ja vec godinama kukam i zapomazem... Doduse, neka: barem se vidi na kako niske grane smo spali - што ближе зори, то гости бољи...
Skyhighatrist Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Muska bi ja tamo na SpaceX i slične vragolije, ovde se ljudi ozbiljno trude...
אַף אֶחָד Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Kolonizacija Marsa i Space-X su tesno povezani. Hocete da ovo prebacim tamo, a ovde da ostane no-Musk sekcija? 1
Skyhighatrist Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Pa nisu, makar ne još. Nasa se bavi naukom i roverima, ovaj drkoš se tripuje i mašta. Ja'b to razdvojio, a gotivio sam Maska mada mi sve više ide na kurac iz mnogo razloga 1 1
jms_uk Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Najduzi period da je US letelica provela u svemiru od 1974
Skyhighatrist Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ole. I Lansiro dogecoin da vredi više od kompanije mu. Imam (makar) dvojaka osećanja.
Recommended Posts