Skyhighatrist Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Win some, loose some: promače mi da je dan ranije spalio Starship prototype, SN4, prilikom statičkog testa motora (bila i varijanta da uradi test hop na 150m, pa odustali, premda jeste odleteo u vazduh ). To je bivši BFR, onaj što je namerio da pravi od rostfraja
mlatko Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 čekaj ISS je prazna?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
jms_uk Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Just now, mlatko said: čekaj ISS je prazna? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ne, trojica ih je.
mlatko Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 što onda upravljaju kamerama sa zemlje ako sam dobto razumeo? biće onda i lep susret astronauta ali to će biti možda za sat-dva
jms_uk Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Valjda ovi na stanici se bave nekim vaznijim stvarima oko docking-a, pa onda ostaje na ekipi iz Hjustona da pomeraju kamere?
mlatko Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 Valjda ovi na stanici se bave nekim vaznijim stvarima oko docking-a, pa onda ostaje na ekipi iz Hjustona da pomeraju kamere?seems plausibleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Recommended Posts