Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted (edited)

Menščini da ima malo i do toga što je Dežulović jedan školovan književnik, novinar i prevodilac, tako da i njegovo najobičnije švrljanje na blogu deluje kao kvalitetno prozno delo, dok s druge strane ovo što su napisale osobe Biki i Srđa ( ne zamerite, ne znam o kome se radi, ) deluje kao prosečan post, prosečnog forumaša na prosečnom forumu...znači kao nešto što je u stanju da nažvrlja bilo ko ko ume prebaciti sa engleske na srpsku tastaturu. 

Edited by Jean-Luc Picard
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Menščini da ima malo i do toga što je Dežulović jedan školovan književnik, novinar i prevodilac, tako da i njegovo najobičnije švrljanje na blogu deluje kao kvalitetno prozno delo, dok s druge strane ovo što su napisale osobe Biki i Srđa ( ne zamerite, ne znam o kome se radi, ) deluje kao prosečan post, prosečnog forumaša na prosečnom forumu...znači kao nešto što je u stanju da nažvrlja bilo ko ko ume prebaciti sa engleske na srpsku tastaturu. 

+1000

Posted (edited)

Nije mi jasna potpuna opsesija tim topikom.

Ima tamo i frustracija ali ima i zdrave i potrebne zajebancije i poigravanja Novakovim licnim manama, ali i percepcijom o kojoj govoris u prvoj recenici. I uglavnom je daleko od zluradosti Biljaninog pisanja.

...koja crna zdrava i potrebna zajebancija  :cry: ...kome potrebna?

gistro bljuvotine i istovar gnojiva.

Edited by Musky
Posted (edited)

Dok ovde sve vrvi od stručnog tenisa i normalne rasprave. Ajd ne kakite, onakav topic je neophodan na ovom forumu. Ako vam se nedopada nemojte tamo ići i to komentarisati po forumu. Jednostavno.

Edited by Timmy
Posted

da sam juče (pu-pu) umreo, ne bih znao da harper tako ozbiljno shvata četniksreketom topik.  :lolol: 

Posted

Da, nije to pomenuo ni 100 puta :)

Posted

da sam juče (pu-pu) umreo, ne bih znao da harper tako ozbiljno shvata četniksreketom topik.  :lolol:

Ja sve shvatam ozbiljno ali nije stvar u tome. Poenta je da ne vidim razlog da se neko sokira zbog Biki i Srdje a forum na koje pise je pun bikija i srdja. Nema tu nekog zajednickog objasnjenja za takve pojave, svako od nas ima svoju patologiju.

Posted

Random stanovnik Mumbaija ima 1% sanse da je cuo za Novaka, za Janicu 0.000000000000000001%.

Al' zato...

photo.jpg

Posted (edited)

Biki = Biljana Srbljanovic, nasa najvise nagradjivana dramska spisateljica, nekadasnji kandidat za gradonacelnika Beograda (LDP)

Srdja = Srdja Popovic, legenda jugoslovenske advokature, branio Artukovica, Seselja, Micuna, Tudjmana, kasnije advokat porodice Djindjic, osnivac lista "Vreme"

Doduse, donekle si u pravu jer su ove izjave date u poluformalnom kontekstu (emisije pescanika)

Edited by hausmaistor
Posted

Mogu biti i višestruki dobitnici Nobela za književnost, ono napisano je stilski i izražajno na nivou prosečnog PPP posta, za razliku od Dežulovićeve književnosti ( nipodaštavanje je ono nazvati tekstom ).

Posted

Mislim da ovo nisu tekstovi, ovo je stenogram nekog od Peščanika.

Posted

Биљана Србљановић, аутор култне серије "Отворена врата"... На страну све, али далеко је познатија по политичком анганжману него књижевном. Малограђанштина и солидна извала, без обзира на контекст.

Posted

Ma ja sam u stvari malo promašio smisao. Povuklo me je što Dežulovićev tekst stvarno deluje ko zanimljiva kratka priča, a ovo drugo ko' postovi na forumu. Jasno je da forumaša koji je postavio to pitanje, ta sama forma izražavanja nije zanimala,  nego suština odnosa prema, ajd da tako kažem, sportskim herojima, u Srbiji i Hrvatskoj od strane neke inteligencije ili kako bi ih već mogli svrstati.