Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

I ja sam stekao sličan utisak samo posmatrajući je dok igra.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dominika... po običaju[emoji14]- izdominirala. Sasula joj sve u lice.

Sent from my SM-N910C

Posted

Inace se vec dugo kanim da napisem tekst o slicnosti izmedju Novaka Djokovica i Drazena Petrovica.

ajde, nemoj da te mrzi :)

posebno me zanima elaboracija na temu "najbolji kad je najpotrebnije" :)

Posted

I ja sam stekao sličan utisak samo posmatrajući je dok igra.

+1

Posted

Random stanovnik Nju Orleansa i Mumbajija verovatno nema pojma ni ko su Mesi ili Ronaldo, pa opet je fudbal broj 1. :)

Мислим да Индијци знају ко су Роналдо и Меси. У Мумбаију су се људи буквално поклали око тога ко је бољи.

Да се вратим тенису, можда није омасовљен, али је дефинитивно популаран, ја се сјећам да су финала ГСова ишла у директном преносу и 90.

Posted

Nije Mumbai Zitoradja pa da znaju samo za Cecu i Jecu.

Posted

nebse ja s Mum-baiem šegačio olako...

Posted

Индијци воле фудбал, али с обзиром да су велесила у крикету а бетон лига у фудбалу, нормално да је крикет #1. Извињавам се за овај фузбалско-хулигански улет.

Posted

Jedno vreme je najgledaniji sportski dogadjaj u istoriji bio neko finale badmintona (valjda OI u Kini ili nesto jos ranije, taj info mi je ostao u malom mozgu duboko) izmedju Indije i Kine. Tako da sve te vase fudbale, tenise i ostale gluposti slobodno zaboravite :D

Posted

Jedno vreme je najgledaniji sportski dogadjaj u istoriji bio neko finale badmintona (valjda OI u Kini ili nesto jos ranije, taj info mi je ostao u malom mozgu duboko) izmedju Indije i Kine. Tako da sve te vase fudbale, tenise i ostale gluposti slobodno zaboravite :D

То је Олимпијада у Барселони. Мада број је збир колико је људи пратило турнир, 1,1 милијарду. То ти је ко она тврдња да милијарду људи прати Супербоул. Ја бих се кладио да су се Кинези надоградили на тенис.
Posted

Pitanje koje uhvatilo pa me kopka sad.

Zasto Dezulovic o Ivanisevicu kaze ovo:

http://www.vesti.rs/London/Smisao-zivota-u-cetiri-mec-lopte.html

a Biki i Srdja o Novaku ovo:

Čak i ono kod frizera, kada čitaš šarenu štampu, onda vidiš Novak Đoković na Rolan garosu proslavio rođendan u Parizu, u restoranu Zavičaj uz srpske specijalitete. Pa idi bre čoveče, jedi sendvič. Idi u bistro, probaj nešto drugo. Pa da li je moguće da moraš da ideš u Pariz da jedeš ćevape i tako da slaviš rođendan. Znači, to je stanje duha. On je heroj zbog toga što se nije on podao toj francuskoj hrani. Ne, ne, ne, i u Parizu taj dečko je otišao da jede ćevape i onda se slikao za Gloriju. Pa za mene je to kao jedno stanje suženja svesti. Zašto ne probaš nešto drugo? Probaj baget čoveče, super je. Mislim, ne ukida ti nacionalnost, neće niko da ti oduzme pasoš zbog toga. Zašto ovde ljudi toliko insistiraju na tome. 

Po cenu da se ne složimo, u ovo svrstavam i ponašanje Novaka Đokovića i medije koji prate njegove nastupe i donose naslove kako je Novak Đoković pokorio Njujork, zavladao Kinom, da je on teniski vladar sveta. Tako to shvata i publika, ne samo mediji, a to se onda prenosi i na njegovo shvatanje sopstvene uloge i ponašanje na terenu. On se stalno ponaša kao čovek koji će osvetiti sve naše poraze, on se u pobedi ne raduje, on osvetnički likuje. Nije jasno kakve veze Nadal i Federer mogu imati sa našim neprijateljima i kako ono što se dešava na zelenoj travici, tamo gde obuku one bele dresove, trčkaraju k’o zečići i prebacuju loptu, kako to može imati veze sa ikakvom osvetom i sa ikakvom našom pobedom?

(postedecu vas pa necu kaciti sta je pricao Pera na Pescaniku kad je jos bio dobar sa Cecama. your welcome.)

Zasto tako drugaciji tretman dva slicna fenomena (Novaka i Gorana) od dve slicne grupe ljudi (gradjanske Srbije i gradjanske Hrvatske)??

O cemu se tu radi? 

Posted

Zasto tako drugaciji tretman dva slicna fenomena (Novaka i Gorana) od dve slicne grupe ljudi (gradjanske Srbije i gradjanske Hrvatske)??

O cemu se tu radi? 

Kao sto imas brdo likova koji koriste Novaka kao koplje svojih licnih frustracija nevesto maskiranih u nacionalne kojim propadaju razne vatikansko-masonsko-jevrejsko-americke azdaje tako imas i likove koji su preozbiljno shvatili cinjenicu da je Srbija kurac i smeta im da neko iz takve kurceve Srbije napravi toliki uspeh jer im to rusi "ovo je kloaka i svi osim mene koji se izdigao iz situacije morate da se ponasate tako" Sneska. Ne moras da ides daleko da bi razumeo tu nesrecu, eno ti ga dole onaj topik "Novak - cetnik s reketom" kojim dominiraju forumske starlete i razni "moj selfi zvuci poznato" likovi. To su nase lokalne stvari, nema to veze s Novakom, njegovim ponasanjem i njegovim tenisom. Covek je relevantna figura svetskog sporta, koga boli kurac sta o njemu pise opskurni sajtovi sa 30 citalaca.

Najbolji je ovaj deo u kojem mu Biki Srbiki preporucuje sta da jede i gde da se hrani. Liku koji je od sopstvene ishrane napravio nauku. :lolol:

Posted

Nemoj tako, ona mu je to poručila pre no je on video gde greši.

Poslušao ju je i od ishrane napravio nauku.

:fantom:

(Zezam se, naravno, to je bila jedna od jačih Biljaninih omaški .)

Posted

O cemu se tu radi? 

Zato što su najistaknutiji eksponenti građanske Hrvatske, generalno, normalni likovi.

Bar iz ove naše prespektive...

Posted

Kao sto imas brdo likova koji koriste Novaka kao koplje svojih licnih frustracija nevesto maskiranih u nacionalne kojim propadaju razne vatikansko-masonsko-jevrejsko-americke azdaje tako imas i likove koji su preozbiljno shvatili cinjenicu da je Srbija kurac i smeta im da neko iz takve kurceve Srbije napravi toliki uspeh jer im to rusi "ovo je kloaka i svi osim mene koji se izdigao iz situacije morate da se ponasate tako" Sneska. Ne moras da ides daleko da bi razumeo tu nesrecu, eno ti ga dole onaj topik "Novak - cetnik s reketom" kojim dominiraju forumske starlete i razni "moj selfi zvuci poznato" likovi. To su nase lokalne stvari, nema to veze s Novakom, njegovim ponasanjem i njegovim tenisom. Covek je relevantna figura svetskog sporta, koga boli kurac sta o njemu pise opskurni sajtovi sa 30 citalaca.

Najbolji je ovaj deo u kojem mu Biki Srbiki preporucuje sta da jede i gde da se hrani. Liku koji je od sopstvene ishrane napravio nauku. :lolol:

Nije mi jasna potpuna opsesija tim topikom.

Ima tamo i frustracija ali ima i zdrave i potrebne zajebancije i poigravanja Novakovim licnim manama, ali i percepcijom o kojoj govoris u prvoj recenici. I uglavnom je daleko od zluradosti Biljaninog pisanja.