Jean-Luc Picard Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 nemoj molim te... nemoj me pogrešno razumeti, uopšte ne sumnjam u to da imaš štošta ozbiljno i pametno i kvalitetno da napišeš, ali ne sluti na dobro.
harper lee Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) nemoj molim te... nemoj me pogrešno razumeti, uopšte ne sumnjam u to da imaš štošta ozbiljno i pametno i kvalitetno da napišeš, ali ne sluti na dobro. Da, jedan od razloga zasto oklevam je to kako je nesrecni Drazen zavrsio, sujeveran samo koliko i next man. No, u njihovoj sportskoj kulturi, licnom odnosu prema sportu kojim se bave, radnoj etici, sistematicnosti kojom su pristupali svojim karijerama, pa cak i u tome koliko su bili postovani a koliko voljeni ima dosta zajednickih tacaka. Cudi me da do sada niko nije primetio te slicnosti ili sam ih mozda ja precenio. Edited April 4, 2016 by harper
Budja Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ima ipak razlika u onom voljen-postovan - struktura pratilaca. Novak je globalna "zvezda", Drazen je prevashodno bio "lokalna" zvezda. Ja sam ga kao klinac zvezdas intentizivno mrzeo jednako kao celu Novoselovu Cibonu (osim Nakica, Knega i Cuture).
Jean-Luc Picard Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Ne mora postojati znak jednakosti između "voljen" i "poštovan". Konkretno Dražen je bio poštovan od strane bilo koga ko je u životu odgledao bar dve i po košarkaške utakmice, što opet ne znači da nisu postojali ljudi koji ga nisu voleli...iz ovog ili onog razloga. Edited April 4, 2016 by Jean-Luc Picard
Budja Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ne mora postojati znak jednakosti između "voljen" i "poštovan". Konkretno Dražen je bio poštovan od strane bilo koga ko je u životu odgledao bar dve i po košarkaške utakmice, što opet ne znači da nisu postojali ljudi koji ga nisu voleli...iz ovog ili onog razloga. Slazem se sa tim, samo isticem da su razlozi voljenja ili ne-voljenja Drazena lokalno-klupsko-navijacki, a Novaka globalno-zapad/istok-navijacki.
harper lee Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ima ipak razlika u onom voljen-postovan - struktura pratilaca. Novak je globalna "zvezda", Drazen je prevashodno bio "lokalna" zvezda. Ja sam ga kao klinac zvezdas intentizivno mrzeo jednako kao celu Novoselovu Cibonu (osim Nakica, Knega i Cuture). Da, naravno da ima razlike u dometu. Ovaj region nikada nije imao sportistu Novakovog kalibra i tesko je uporedjivati ga sa bilo kim na globalnom nivou.
Budja Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Da, naravno da ima razlike u dometu. Ovaj region nikada nije imao sportistu Novakovog kalibra i tesko je uporedjivati ga sa bilo kim na globalnom nivou. Dobro, ima tu nesto i do izbora sporta. Recimo, kao razbijac Novkakovog tipa u doduse kracem periodu pada mi na pamet Janica Kostelic. A sigurno je 1000 puta vise ljudi culo za Ivanisevica nego za nju.
Timmy Posted April 4, 2016 Author Posted April 4, 2016 Skijasice Janica i Tina. Vaterpolisti, Milanovic, Sostar, Sapic.. I naravno Monika... Nista oni nisu manje dominirali nego Novak sada.. Ali ako Novak uspe da stigne Feda po najvaznijim parametrima, bice iznad nabrojanih. Mozda i vec jeste, ali neka mu lestvice jos malo vise :)
Fins fleet Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 @Budja: Nije ni tenis toliko omasovljen. Za Novaka su cule sire narodne mase u Britaniji, Australiji i nekim dalekog istoka. Random stanovnik New Orleansa, Amsterdama, Mumbaija? Ne znam.
Time Crisis Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 @Budja: Nije ni tenis toliko omasovljen. Za Novaka su cule sire narodne mase u Britaniji, Australiji i nekim dalekog istoka. Random stanovnik New Orleansa, Amsterdama, Mumbaija? Ne znam. Random stanovnik Nju Orleansa i Mumbajija verovatno nema pojma ni ko su Mesi ili Ronaldo, pa opet je fudbal broj 1. :)
Budja Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 @Budja: Nije ni tenis toliko omasovljen. Za Novaka su cule sire narodne mase u Britaniji, Australiji i nekim dalekog istoka. Random stanovnik New Orleansa, Amsterdama, Mumbaija? Ne znam. Random stanovnik Mumbaija ima 1% sanse da je cuo za Novaka, za Janicu 0.000000000000000001%.
189- Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 negde sam procitao podatak da novak vec sada ima vise bodova ove godine nego nishikori kao osmi prosle godine...
189- Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 "I'm surprised by all the 'diplomatic' reactions to this since in reality, everyone feels differently. I never made a statement about this since I didn't want to be the only one to openly state my opinion. I'll just say that I don't feel sorry for her at all and I don't miss her at the circuit at all. She is an absolutely unlikeable human being. An arrogant, stuck-up and cold person." cibulkova o mariji
Recommended Posts