onamonamo Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi
Mil@n Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? Kad bude bilo potrebe...
harper lee Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi Novak je mnogo unapredio voleje i BH slajs u poslednjih nekoliko godina. Smec je nebitna stavka, vise je pitanje glave nego neke posebne tehnike..
Time Crisis Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi Ma 1300. sa liste, nema Novak pojma. :P
Arkadija Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Meni se čini da Novak sada izgleda protivnicima kao Borg (ne Bjorn, već Star Trek). Izađe na teren i protivnici u podsvesti čuju Resistance is Futile. :D
April Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 I ja volim ove dosadne mečeve, dosta mi je antologijskih. +1 Kao Mate Parlov u najboljim danima Uzgred, da možemo da biramo, više bih voleo da propusti jebeni Monte Karlo u kome komšije ne navijaju za njega i da ponovo utiša Madrid. Mogao bi posle da se na staklu potpiše sa Зашто ћутите
Jean-Luc Picard Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Samo nek ispoštuje Rim. Tamo su uvek bili fer i korektni prema njemu. Mislim da bi baš glupo bilo da njih ispali, a u korist one rulje iz Madrida. Edited April 4, 2016 by Jean-Luc Picard
freakns Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Ali, kako nas je sve zajebao. Pogledam ponekad moje postove na onom topiku "tenis radi tenisa" iz 2011. godine i razmisljam koliko sam pisao i brisao da me ljudi ne ismeju kad god bih napisao nesto sto je u tom trenutku izgledalo jednostavno preambiciozno. A sve to sto je tada izgledalo preambiciozno sada je gotovo komicno kad pogledas iz ove perspektive. Mislim, ocekivao sam nekih desetak GS-ova, bilo mi je vec tada jasno da je Novak champion in making, ali ovo sto radi trenutno je nestvarno i to svakako nisam ocekivao. ja sam tada rekao da ce uzeti 6-7, i da je sve preko skoro pa nemoguce. i onda jos napusavao ljude koji su pricali o dvocifrenom broju slamova :D
Jean-Luc Picard Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 (edited) Ja sam uvek bio bliži stavu da je glupo licitirati sa brojem slemova, turnira, nedelja na no.1. i da jednostavno treba sesti, opustiti se i uživati u vožnji, pa dokle god traje. btw... Last time I heard about such a dominance was when Genghis Khan conqured known world... :D Edited April 4, 2016 by Jean-Luc Picard
Lancia Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Samo nek ispoštuje Rim. Tamo su uvek bili fer i korektni prema njemu. Mislim da bi baš glupo bilo da njih ispali, a u korist one rulje iz Madrida. pozdravio te Pietrangeli odsrca.
Mil@n Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Harperu, imaš li neko objašnjenje što nema više onakvih tvojijeh (i ostalih) čaršava na pomenutom topiku? Sad iščitah ponovo prvih 20ak strana, pa tamo ima više kvalitetnog štiva nego sve ostalo na forumu kada se sabere puta deset... Nemoj da si stipsa. :P Kao što si tada, verovatno ćeš opet da povučeš i ostale koji imaju šta da kažu i sećaju se koječega.
duda Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 pa ti su se čaršafi pisali, ako me sećanje ne vara, najviše u smislu šta bi, zašto i kako od novaka moglo postati sad je sve to, pa čemu više davati savete
harper lee Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Harperu, imaš li neko objašnjenje što nema više onakvih tvojijeh (i ostalih) čaršava na pomenutom topiku? Sad iščitah ponovo prvih 20ak strana, pa tamo ima više kvalitetnog štiva nego sve ostalo na forumu kada se sabere puta deset... Nemoj da si stipsa. :P Kao što si tada, verovatno ćeš opet da povučeš i ostale koji imaju šta da kažu i sećaju se koječega. Objasnjenje je jednostavno - mrzi me. Inace se vec dugo kanim da napisem tekst o slicnosti izmedju Novaka Djokovica i Drazena Petrovica.
Recommended Posts