Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? 

Kad bude bilo potrebe...

Posted

nahvaliste ga kako se samounapredjuje, kada ce igru na mrezi da popravi? njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi

Novak je mnogo unapredio voleje i BH slajs u poslednjih nekoliko godina. Smec je nebitna stavka, vise je pitanje glave nego neke posebne tehnike..

Posted

njegovi smecevi i voleji na mrezi, ko neki prosecni teniser sa tristotog mesta na listi

Ma 1300. sa liste, nema Novak pojma. :P

Posted

Meni se čini da Novak sada izgleda protivnicima kao Borg (ne Bjorn, već Star Trek). Izađe na teren i protivnici u podsvesti čuju Resistance is Futile.  :D

Posted

I ja volim ove dosadne mečeve, dosta mi je antologijskih.

+1

Kao Mate Parlov u najboljim danima

Uzgred, da možemo da biramo, više bih voleo da propusti jebeni Monte Karlo u kome komšije ne navijaju za njega i da ponovo utiša Madrid. Mogao bi posle da se na staklu potpiše sa Зашто ћутите

Posted (edited)

Samo nek ispoštuje Rim. Tamo su uvek bili fer i korektni prema njemu. Mislim da bi baš glupo bilo da njih ispali, a u korist one rulje iz Madrida. 

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Ali, kako nas je sve zajebao. Pogledam ponekad moje postove na onom topiku "tenis radi tenisa" iz 2011. godine i razmisljam koliko sam pisao i brisao da me ljudi ne ismeju kad god bih napisao nesto sto je u tom trenutku izgledalo jednostavno preambiciozno. A sve to sto je tada izgledalo preambiciozno sada je gotovo komicno kad pogledas iz ove perspektive. Mislim, ocekivao sam nekih desetak GS-ova, bilo mi je vec tada jasno da je Novak champion in making, ali ovo sto radi trenutno je nestvarno i to svakako nisam ocekivao.

ja sam tada rekao da ce uzeti 6-7, i da je sve preko skoro pa nemoguce. i onda jos napusavao ljude koji su pricali o dvocifrenom broju slamova :D

Posted (edited)

Ja sam uvek bio bliži stavu da je glupo licitirati sa brojem slemova, turnira, nedelja na no.1.  i da jednostavno treba sesti, opustiti se i uživati u vožnji, pa dokle god traje. 

btw...

Last time I heard about such a dominance was when Genghis Khan conqured known world...

:D

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Samo nek ispoštuje Rim. Tamo su uvek bili fer i korektni prema njemu. Mislim da bi baš glupo bilo da njih ispali, a u korist one rulje iz Madrida. 

pozdravio te Pietrangeli odsrca.

Posted

Harperu, imaš li neko objašnjenje što nema više onakvih tvojijeh (i ostalih) čaršava na pomenutom topiku? Sad iščitah ponovo prvih 20ak strana, pa tamo ima više kvalitetnog štiva nego sve ostalo na forumu kada se sabere puta deset... Nemoj da si stipsa. :P Kao što si tada, verovatno ćeš opet da povučeš i ostale koji imaju šta da kažu i sećaju se koječega. 

Posted

To je pre pitanje za nas ostale....

Posted

pa ti su se čaršafi pisali, ako me sećanje ne vara, najviše u smislu šta bi, zašto i kako od novaka moglo postati

sad je sve to, pa čemu više davati savete  :fantom:

:Jova:

Posted

Harperu, imaš li neko objašnjenje što nema više onakvih tvojijeh (i ostalih) čaršava na pomenutom topiku? Sad iščitah ponovo prvih 20ak strana, pa tamo ima više kvalitetnog štiva nego sve ostalo na forumu kada se sabere puta deset... Nemoj da si stipsa. :P Kao što si tada, verovatno ćeš opet da povučeš i ostale koji imaju šta da kažu i sećaju se koječega. 

Objasnjenje je jednostavno - mrzi me. :lolol:

Inace se vec dugo kanim da napisem tekst o slicnosti izmedju Novaka Djokovica i Drazena Petrovica.