Dankan Ajdaho Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Kome je palo na pamet da se Novak zasitio tenisa i pobeda i da mu je dalji takmičarski motiv upitan, neka prevrti i pusti još jednom zadnji gem i reakciju nakon pobede.
harper lee Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Gde divno. Ja ne mogu sastaviti tri gema da odgledam. Divno za Novakovog navijaca. Ima vremena za tenis, gledace se i kad Novak okaci reket o klin. Neka ga mali, neka delje.
Shan Jan Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Meni ovaj Nikisori mlogo simpatican lik. Da nije igrao protiv Dzokovica, navijao bih za njega. Svaka cast djoki, vidi se da kao i uvek tempira formu za zavrsnicu. Mnogo mi je drago sto je jednom i publika bila uz njega.
Musky Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 nadam se da će naredni uzbudljiv duel sa brojem jedan biti tek ako se na šljaci opet sretne sa mladim Dominikom. onaj prethodni susret je, i pored rezultata, bio ozbiljan teniski duel.
Max Morlock Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Pratio sam ovo preko SofaScore-a uz štenju Đenovom, tako da nisam gledao, ali vidim da je uzima brejkove taman kad bi mu i koliko zatrebalo. Surovo. Sent from my SM-N910C
harper lee Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ali, kako nas je sve zajebao. Pogledam ponekad moje postove na onom topiku "tenis radi tenisa" iz 2011. godine i razmisljam koliko sam pisao i brisao da me ljudi ne ismeju kad god bih napisao nesto sto je u tom trenutku izgledalo jednostavno preambiciozno. A sve to sto je tada izgledalo preambiciozno sada je gotovo komicno kad pogledas iz ove perspektive. Mislim, ocekivao sam nekih desetak GS-ova, bilo mi je vec tada jasno da je Novak champion in making, ali ovo sto radi trenutno je nestvarno i to svakako nisam ocekivao.
iDemo Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ali, kako nas je sve zajebao. Pogledam ponekad moje postove na onom topiku "tenis radi tenisa" iz 2011. godine i razmisljam koliko sam pisao i brisao da me ljudi ne ismeju kad god bih napisao nesto sto je u tom trenutku izgledalo jednostavno preambiciozno. A sve to sto je tada izgledalo preambiciozno sada je gotovo komicno kad pogledas iz ove perspektive. Mislim, ocekivao sam nekih desetak GS-ova, bilo mi je vec tada jasno da je Novak champion in making, ali ovo sto radi trenutno je nestvarno i to svakako nisam ocekivao. +1 10 and counting...
Musky Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Ali, kako nas je sve zajebao. ...pa zajeban lik. Očigledno da stoje komentari da skoro svakom poenu ultra ozbiljno prilazi, i da nakon neiznuđene greške provlači kroz glavu sve uzroke i eventualne korekcije. Na ovom polju on pravi razliku zadnje tri godine...telo, talenat i stamina su već poodavno in the building.
harper lee Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 ...pa zajeban lik. Očigledno da stoje komentari da skoro svakom poenu ultra ozbiljno prilazi, i da nakon neiznuđene greške provlači kroz glavu sve uzroke i eventualne korekcije. Na ovom polju on pravi razliku zadnje tri godine...telo, talenat i stamina su već poodavno in the building. Fali Afterburnerka koja je rekla apsolutno najbolju i najtacniju stvar o Novaku ikada, da je u pitanju teniski kameleon koji nikada ne sedi na lovorikama i stalno nesto prcka i popravlja po svojoj igri. Novak je kombinacija ekstremno inteligentnog coveka, o cemu govori njegova sposobnost da uci jezike, i fanatika, o cemu govori njegova nadljudska etika i posvecenost tenisu. Rezultat te kombinacije i vrhunskog talenta, sto je on uvek bio, je bulletproof igrac koji takticki, tehnicki, motivaciono i situaciono nema nikakvih vidljivih igrackih mana. Bitnost te cinjenice je u tome da je njegova prosecna igra u 95% slucajeva dovoljna da dobije mec i svi igraci znaju da ako nisu u najboljem stanju nema potrebe ni da izlaze na teren a cak i ako jesu, sto se ne desava cesto, to jos uvek ne znaci da imaju neke ozbiljnije sanse da pobede. Jako je tesko igrati mec u kojem umesto da jases na talasu svoje dobre igre kad ti sve polazi od ruke stalno se premisljas kad ce Novak da podigne svoj nivo igre i oduva te sa terena, a svestan si da ako ti padne igra na trenutak ugasio si ga smesta. Perfect player it is, credits to Mr. Peter Bodo.
Timmy Posted April 3, 2016 Author Posted April 3, 2016 Svaka cast :hail: Jeste bio dosadan i nekvalitetan mec. Ali neka, sta fali :)
karambol Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 I ja volim ove dosadne mečeve, dosta mi je antologijskih. Pojedinci misle da je mnogo da igra sve šljakaste masterse, mislim da on to može da odradi bez da se previše umori. Nekako mu tu mečevi dodju kao ozbiljniji trening.
Musky Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Vraća se u Madrid ove godine. siguran sam da će marva rogata od publike opet biti ko pred klanje ali sad bar ide sa tom empirijom, pa kad već dođe do seksa... nadam se da pored standardnog spenkinga bude i nešto bičevanja. neki zli jezici kažu da ide u nebranjeni Madrid samo po zicer poene.
Dankan Ajdaho Posted April 3, 2016 Posted April 3, 2016 Mnogo mi je drago sto je jednom i publika bila uz njega. Nije bila za njega nego protiv žuće.
Recommended Posts