Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Krstin u Meksiku pobedio Japanca top100 igraca u prvom kolu celendzera. I Eto ga na 160.mestu. Sad mu je put poprilicno otvoren do polufinala.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Berdih fenomelno riternira. Ali dzaba kad je u svemu ostalom Berdih. Uzeo 1 brejk, ali izgubio oba svoja servisa. I izgubice jos ako zatreba.

Posted

Ruzno je to... Covek igra najbolje sto ume.

Posted

Mislio sam da je Monfis gotov, ali on se vratio i propusta gomilu mec lopti.

Posted

Je l' lakiran ili grub laminat?

:isuse:

Posted

ma oziji su prolupali srkoz, stvarno ne znam sta im je danas  :D

Posted

Od svih dana bas danas da promovisu novu podlogu. :)

Posted

Kirjos u dva seta dobio Raonica. Njih dvojica i Tim će u naredne dve godine biti Novakovi najveći rivali. Polako se izdvajaju od ostalih, A od matorih teško ista više. Marej mi je iznenađenje, ali on će se verovatno vratiti. Federer i Nadal teško da više uzmu najveće turnire.

Posted

Ma kakvi Kirgios i Raonic, nemoj zajebavati :D Oni mogu medjusobno da odigraju dobar mec sa dosta lepih poena i to je ok, ali Novak takve s pola snage jede za veceru. Kad malo razmislim, on i nema neki strogo definisan stil igre kao vecina ostalih ali je najjaci u istoriji tenisa po pitanju prilagodjavanja igre protivniku, i smirivanja istog na brutalan nacin. Dok bude motivisan i fizicki spreman - dominirace, nema tu mnogo filozofije.

Posted

Sve to stoji, nisam ni ja slep :) Samo nije moguce da ovo Novakovo traje vecno. Neko ce krenuti da ga pobedjuje. Ja cenim Tim, Kirgios pa Raonic. Tim redom.. A napisao sam da ce mu oni biti najveci rivali u naredne dve godine. Ne da Novak nece dominirati u tom periodu :D

Posted

Raonic nema nikakve sanse, Djokovic je prvo penicilin za dugajlije sa jakim servisom a drugo mnogo je drven i spor za mesto medju prva cetiri.

Od ovih mladjih obecavaju Coric, Thiem, Kyrgios, Fratangelo, Zverev i Rubliov. Nije los ni onaj Koreanac, s kojim je igrao skoro Djokovic.

Posted (edited)

Meni je Coric bezveze, ne vidim cemu hajp oko njega osim sto je i dalje kao jako mlad ali nisam primetio neki veci napredak niti neke posebne kvalitete nego eto, u svemu je solidan pa bi mozda mogao da bude u vrhu u narednom periodu. Fratandjela ne treba precenjivati zbog onog jednog meca, ja ga gledam vec 2-3 godine na onim americkim turnirima na betonu i prilicno redovno gubi od igraca za koje smo culi samo mi kladionicari, tipa Micel Krugel, Endru Vitington i slicni, a o Smiceku i ovim jacima da i ne pricam. Ostali nabrojani su dobri, bice nesto od njih, ali tek kad se Novak povuce mogu da upadnu u ozbiljniju pricu.

Zapravo, i Rubljev stagnira, reklo bi se, nema ga nigde ove godine.

Edited by Zli Gli
Posted

pa sada ako djoker treba da se povuče da bi oni postali konkurentni, pojaviće se neki novi klinci koji sada imaju 15-17 godina, thiem će tada imati već 28, raonić 30 za njih će već biti prekasno da dominiraju

- neka prvo ti mlađi igrači potisnu prosečne tridesetogodišnjake iz top 20 pa možemo da pričamo da će nekada biti u vrhu

Posted (edited)

Raonic nema nikakve sanse, Djokovic je prvo penicilin za dugajlije sa jakim servisom a drugo mnogo je drven i spor za mesto medju prva cetiri.

Od ovih mladjih obecavaju Coric, Thiem, Kyrgios, Fratangelo, Zverev i Rubliov. Nije los ni onaj Koreanac, s kojim je igrao skoro Djokovic.

Jesi gledao Raonica poslednjih meseci? Nije to vise onaj drveni server, vec je dosta kompletniji igrac.

Edited by Timmy