Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Nisam siguran koliko se Novak našiljio da igra svoj najbolji tenis juče. Cenim da je bio u standardnom 'ekonomik' 1/8F modu.

Sent from my SM-N910C

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nisam siguran koliko se Novak našiljio da igra svoj najbolji tenis juče. Cenim da je bio u standardnom 'ekonomik' 1/8F modu.

Sent from my SM-N910C

Da, igrao je dosta konzervativno, kao sto obicno igra kad neko izadje with all guns blazing i samoubije se. Tesko da ce protiv Dominika ikada vise odigrati ovako jer je i sam svestan da je ovaj mec mogao ozbiljno da se iskomplikuje. Mada, tacno je i ono sto Jan-Luc kaze, stariji igraci su se vec pomirili s tim da ce skupljati mrvice do kraja karijere a ovi mladji su trenutno u trci za pozicioniranjem oko Novakovog nasledstva, sto ih cini krupnijim zalogajem i kako vreme odmice bice sve krupniji.

No, to tako ide u tenisu, najbolji scenario i za tenis i za Novakov teniski legacy je da ga smeni igrac bolji od njega a ne neko ko se umuvao zbog toga sto je Novaku opao nivo zbog godina i manjka motivacije. Da nije bilo Rodzera i Rafe mi nikad ne bismo videli ovakvu tenisku zver u telu Djokovica, ne bi mu bilo potrebno da ganja taj nivo jer ne bi ni znao da mora da ga ima. Sad ovi klinci imaju Novaka ispred sebe da ih potera tamo gde ni sami nisu mislili da mogu da odu. Vreme je da istupe.

Posted

ne videh statistiku, ali meni se cinilo da novak ima ocajan procenat 1. servisa?

Posted

YJy8g0PsPPg.jpgž

- žasu nastup djokera, dominik uzeo pelcer od stanimala kako tući djokera, ali mu još fali fizičke snage i konstantnosti backhand-a da bi došao do pobede

Posted

No, to tako ide u tenisu, najbolji scenario i za tenis i za Novakov teniski legacy je da ga smeni igrac bolji od njega a ne neko ko se umuvao zbog toga sto je Novaku opao nivo zbog godina i manjka motivacije. Da nije bilo Rodzera i Rafe mi nikad ne bismo videli ovakvu tenisku zver u telu Djokovica, ne bi mu bilo potrebno da ganja taj nivo jer ne bi ni znao da mora da ga ima. Sad ovi klinci imaju Novaka ispred sebe da ih potera tamo gde ni sami nisu mislili da mogu da odu. Vreme je da istupe.

+ milion

Thiem je ono što je Novak bio 2007/2008 godine, neko ko samo čeka priliku da osvoji neki veći turnir i da se ubaci među prvih 5, posle je sve lako.

Dečko  ima očiglednog potencijala, fine je konstitucije, brz je i ima jak forhend i lep jednoručni bekhend. Od svih mladih nadolazećih igrača on mi deluje jako ozbiljno, uz Zvereva koji je još tinejdžer. 

Ogavnu njušku Kirgiosa neću ni da pominjem.

Posted

+ milion

Thiem je ono što je Novak bio 2007/2008 godine, neko ko samo čeka priliku da osvoji neki veći turnir i da se ubaci među prvih 5, posle je sve lako.

Dečko  ima očiglednog potencijala, fine je konstitucije, brz je i ima jak forhend i lep jednoručni bekhend. Od svih mladih nadolazećih igrača on mi deluje jako ozbiljno, uz Zvereva koji je još tinejdžer. 

Ogavnu njušku Kirgiosa neću ni da pominjem.

Fali mu malo visine. 

Posted

Pa dobro, nije visok ko ja 170, nego je značajno visočiji  :naughty:

Posted

mislim da ce za sledeci mec novak imati timovu skeniranu igru i da ce to lakse biti.

da novak juce nije napravio 9 duplih ne bi to tako izgledalo napeto.

tim je isti wawa. obzirom da je novak redovno mlatio wawu do wawinih 28-29, neka tako bude i sa timom :)

Posted (edited)

Pa dobro, nije visok ko ja 170, nego je značajno visočiji :naughty:

Al nije ni ko ja 196 no je značajno niži[emoji14]

Sent from my SM-N910C

Edited by Max Morlock
Posted

Pa dobro, nije visok ko ja 170, nego je značajno visočiji  :naughty:

Mea Culpa...izvinjavam se. Mislio sam da je niži od ovih 185 cm koliko mu stoji. Mislio sam da je kratak ko Dača Ferer. 

Posted

YJy8g0PsPPg.jpgž

- žasu nastup djokera, dominik uzeo pelcer od stanimala kako tući djokera

Pa nije neka filozofija kako je Stanimal odigrao tada, udarao je jako koliko je mogao, slao ravne i duboke lopte, često uz i oko same linije. Ko uspe da igra tako non stop taj zaslužuje da pobedi svakoga pa i Novaka... Jedino što to baš i nije tako lako. ;)

Posted

Thiem ima prilično visok spin i na bekendu i forhendu...na šljaci se još bolje kreće.

Kada utempira malo formu i pojača staminu...bude sexa gde god se pojavi.

Najzad uzbudljiv mlad i talentovan igrač na turu...a da nije lud u mozak.

Posted

Thiem ima prilično visok spin i na bekendu i forhendu...na šljaci se još bolje kreće.

Kada utempira malo formu i pojača staminu...bude sexa gde god se pojavi.

Najzad uzbudljiv mlad i talentovan igrač na turu...a da nije lud u mozak.

Tiem ima taj cut TS forhand koji udara velikom snagom i to ce mu verovatno biti go to udarac. Prilicno nezgodan udarac za kontrolisanje u razmeni. Sto se tice backhand-a ja generalno nemam veliko poverenje u pouzdanost jednorucnog backhand-a koliko god da je kvalitetan. I juce je imao problem sa kikovima na toj strani. Za top igraca je ozbiljan takticki nedostatak kad protivnik ima deo terena koji moze da gadja i da se vrati u poen kad god je u govnima.

Posted

Genijalno. Bune se zbog toga sto nije dozvolio linijskim sudijama da ga opljackaju. :lolol: Ali, pobedio je naslov klipa "hawk-eye koji je pomogao Novaku da uzme set". Jebi ga, nije mogao sam nego mu je pomogao taj prokleti hawk-eye. How about naslov "linijski sudija koji je pokusao da otme Novaku set"?