Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Jbt. koje mrcvarenje...

e ako ti je ovo mrcvarenje.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ma mislio sam na gem...

Sent from my SM-N910C

Posted

finale pre finala

- tim je poput djokera od pre 7-8 godina pružio rovovsku bitku u zadnjem gemu u već izgubljenom meču protiv fedala

Posted (edited)

ovo je da ridaš do zore u svlačionici.

...što trenutno radi Berdih.

Edited by Musky
Posted

Sreća pa je sutra uvek pouzdani Berdih. Ne bi prijalo još jedno ovakvo mrcvarenje. 

Posted

interesantno je porediti novakov komentar o timu sa federerovim komentarim o novak kad je novak bio igrac u usponu.

novak sve najlepse, dok je Federer bio u fazonu: nothing special, one of many, and, and,...

Posted

To je razlika u njima kao osobama. 

Sad ce do finala sa pola gasa.
Posted

Sad sam malo gledala hajlajtse, rekla bih da će Thiem biti jako opasan protivnik kad se igra prebaci na šljaku od sledeće nedelje. I da će godine koje dolaze biti prilično zeznute za Novaka da osvoi Roland Garos, ako to ne učini ove.

Posted

Sad sam malo gledala hajlajtse, rekla bih da će Thiem biti jako opasan protivnik kad se igra prebaci na šljaku od sledeće nedelje. I da će godine koje dolaze biti prilično zeznute za Novaka da osvoi Roland Garos, ako to ne učini ove.

Apsolutno. Ja sam sebe sinoć u više navrata uhvatio kako razmišljam....samo da ovaj ode u drugu polovinu žreba na RG. 

Posted

Nadal, Wawrinka, Thiem, Fratangelo, Nishikori & Murray - sve to u drugu grupu, pa nek se kolju izmedju sebe.

Posted

Znači Novak jedan od goat-ova, rekord za rekordom i koješta treba da zenta od momka koji do sada nije prošao drugo kolo na rg...

Dečko svakako obećava i indeed na momente deluje jako zajebano, ali polako, aman. :) 

Posted

Koga je zmija Wawrinka ujela dobio i guštera  Thiem-a se boji.   :fantom:

Posted (edited)

Da, sa tim što je Wawrinka morao da odigra kao praktično nikad u životu i verovatno ne bi odigrao tako u narednih 30 godina... 

Naravno, sve je moguće, ali to bi stvarno bila senzacija. Dobiti Novaka na 3 seta je verovatno 3 puta teže nego na 2. Pogotovu nekome ko nema rutinu skidanja velikih skalpova i osvajanja gs-ova ili barem postizanja velikih rezultata. Njemu je do sada najveći uspeh 4. kolo na us openu, 3. na aus i 2. na W i RG. 

Edited by Mil@n
Posted (edited)

Ima tu jedna stavka koja nije zanemarljiva...

Kada na megdan Novaku izađu Berdih, Gaske, Čilić, Raonić...you name it...To su ljudi koje je novak tukao i maljem i lopatom manje više gde god ih vidi. Znači...kao prvo, Novak njihovu igru zna do u detalje, može zavezanih očiju da igra.. kao drugo, oni na meč izlaze kao da idu kod zubara, da što manje boli i što kraće traje.

Kada treba da igra protiv Tiima, Zvereva ili Kirgiosa recimo...oni nemaju tu vrstu straha kao pobrojani ( još uvek imaju respekt prema najboljem na svetu, ali nemaju taj strah koji se uvuče u kosti nakon silnih popijenih batina )...Takođe sam Novak ih ne poznaje ni približno tako dobro kao gore pobrojane, igrao je s njima otprilike jednom ili nijednom. 

Zato se ja, van standardne ekipe Fed, Wawa, Marej, više bojim ovih klinaca nego onih gore. 

Edited by Jean-Luc Picard