March 27, 20169 yr Kako tuče po loptici ova Medison... :o Udara ravno i jako, cak ni Roberta ne uspeva da je ukroti. Videcemo kako ce protiv Simone to da izgleda.
March 27, 20169 yr Osvojio :) Nije bio neki jak celendzer, ali dobio je Montanjesa u polufinalu. Pre ovog turnira isto negde po Meksisku dobio Zebaljosa i ispao u polufinalu. Valjda ce uskoro uspeti da se probije, sad je 201. na listi. Kad vidim po kakvim se sve zabitima jebavaju, dodje mi milo kad predju u 250 fazu kao da sam ja uspeo. To mi je i privuklo pažnju. Ne samo Argentinca, nego je dobio i Bekera, koji jest mator, ali ipak još uvek sasvim dobar igrač. Igraće i sledeće nedelje u Meksiku, mada sumnjam da će da uradi nešto više, jer je turnir dosta jači po imenima, a ni mnogo boljima ne uspeva da osvoje back-to-back turnire
March 27, 20169 yr Udara ravno i jako, cak ni Roberta ne uspeva da je ukroti. Videcemo kako ce protiv Simone to da izgleda. Ali komentar na kraju "bila sam strpljivija nego inače" . Pa kako to izgleda kad nisti tako strpljiva.
March 27, 20169 yr Author Drzi se Sousa za sada... A Krstin je 85ti u trci. Moze on do kraja godine u 100 ako tako nastavi.
March 27, 20169 yr Gde je Beker u celoj ovoj američkoj priči? Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
March 27, 20169 yr Author U drugom setu totalna dominacija. Nije vise od 20 min trajao. edit: 15 min drugi set kad se izuzme pauza izmedju dva seta. Edited March 27, 20169 yr by Timmy
March 28, 20169 yr Što, šta je bilo? Ono o "kulturološkim razlikama" ili nešto novo? sent...using... Ma to. Bahato, neuko i nadobudno.