Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Ma ok pobedio je... ko što je Lopez pobedio ćoravog Novaka. [emoji12]

Shvatam ja poentu, pobede se računaju, pa nek se i poraduje onda :D

sent...using...

Cekaj, ti ne trolujes i ne zajebavas se, ovo pises ozbiljno?

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne bre samo nisam suviše čvrst u stavu da je preterao sa radovanjem... učinilo mi se možda, tako mi je izgledalo tog trenutka, nebitno zaista.

sent...using...

Posted

Ne bre samo nisam suviše čvrst u stavu da je preterao sa radovanjem... učinilo mi se možda, tako mi je izgledalo tog trenutka, nebitno zaista.

sent...using...

Sta znam, ne vidim da je radio nesto atipicno i preterano. Mislim, nije se Rafa povredio vec je u iscrpljujucim uslovima prvi propao kroz teren, ako postoji igrac koji je pobedjivao tako sto je iznurivao i nadjacavao svoje protivnike onda se taj igrac zove Rafael Nadal. Na stranu sto je ova pobeda tih vorholovskih 15 minuta slave za Dzumhura koje ima sad i nikad vise i velika je steta sto Rafa nije izdrzao do kraja da ispostuje taj trenutak. Bezveze je bilo sta zameriti Dzumhuru, tim igracima oko stotog mesta na ATP listi je uspeh zivota i karijere da pobede jednu od ovih teniskih ikona sa vrha, mogu samo da zamislim kako se osecao.

Posted

Pa u poređenju sa googletranslate-ovskim interpretacijama šta je neki portal napisao da im je Džumhur rekao da mu je Novak rekao, potpuno je nebitno šta se dešavalo na tom terenu u trenutku Rafine predaje.

Posted

Da, da, nije dobro da neko toliko dugo dominira, potrebna su rivalstva. Tu kampanju vode isti oni tutumraci kojima ništa ne bi smetalo da je Fed 25 godina bez izgubljenog gema uzimao sve što postoji na turu. Onanisali bi tako snažno da bi se zemljina osa pomerila. A sad ne mogu da istrpe 2-3 godine jednog slučajnog izleta predstavnika nižih rasa u creme de la creme. Koja stoka škrbava jbt.

Posted

Možda zato što shvataju da to neće biti samo te 2-3 godine... :D

sent...using...

Posted

Da, da, nije dobro da neko toliko dugo dominira, potrebna su rivalstva. Tu kampanju vode isti oni tutumraci kojima ništa ne bi smetalo da je Fed 25 godina bez izgubljenog gema uzimao sve što postoji na turu. Onanisali bi tako snažno da bi se zemljina osa pomerila. A sad ne mogu da istrpe 2-3 godine jednog slučajnog izleta predstavnika nižih rasa u creme de la creme. Koja stoka škrbava jbt.

Sta znam, Novak je realno "ubio" tenis. Covek se sprda sa ostatkom ekipe, pola turnira odigra preko kurca a onda doda gas u poslednjih par meceva i osvoji. Federera je cak i kad je najzesce dominirao Rafa redovno prao na sljaci, sad sve ovo izgleda kao da na vidiku nema nicega sto moze bilo gde, bilo kada i na bilo kojoj podlozi da zaustavi Djokovica osim temporary insanity-ja nekog igraca ili Novakove povrede. Pratim tenis debelo preko 30 godina i ovo je realno najsurovija dominacija koju sam ikada video, Novak ne da nista. Ni set, ni mec, ni turnir, nista.

Problem je samo u tome sto on sam nije adresa za upiranje prstom vec ostatak Tura. Novak ispostuje svakog igraca time sto uvek igra dovoljno dobar tenis da pobedi, ne moze namerno da gubi meceve da bi se neki teniski univerzum smirio i doveo u harmoniju. Na drugima je da se svakog jutra probude rano i oderu dupe na treninzima sve dok ne unaprede svoju igru toliko da mogu da mu izadju na crtu. Uostalom, i sam Novak je to isto uradio, imaju dobar primer pred sobom.

Posted

Sta znam, ne vidim da je radio nesto atipicno i preterano. Mislim, nije se Rafa povredio vec je u iscrpljujucim uslovima prvi propao kroz teren, ako postoji igrac koji je pobedjivao tako sto je iznurivao i nadjacavao svoje protivnike onda se taj igrac zove Rafael Nadal.

+1000

Posted

Problem je samo u tome sto on sam nije adresa za upiranje prstom vec ostatak Tura. Novak ispostuje svakog igraca time sto uvek igra dovoljno dobar tenis da pobedi, ne moze namerno da gubi meceve da bi se neki teniski univerzum smirio i doveo u harmoniju. Na drugima je da se svakog jutra probude rano i oderu dupe na treninzima sve dok ne unaprede svoju igru toliko da mogu da mu izadju na crtu. Uostalom, i sam Novak je to isto uradio, imaju dobar primer pred sobom.

Ovo. Jedini igrač kojeg ja pamtim da je na sličan način radio na sebi i bukvalno programirao svoj život kako bi bio broj jedan, bio je Ivan Lendl. Jbt meni obični ljudi, strendžeri koji amaterski igraju tenis, govore kako su pročitali Djovakovu knjigu i kako mu se dive do imbecilnosti na fanatizmu i posvećenosti sa kojom je radio na sebi. Kažu, primenjivo na život kao takav a ne samo na tenis. A mladi lelemudi sa tura ne mogu da urade istu stvar nego bi da se zajebavaju i pobedjuju (oće to) pa je onda kriv Djovak što je fanatik.

Posted

antologijska scena, troicki mrežni preletač

Posted

Još da ne puca sa 6:1 5:0 pa i da se razveselimo :fantom:

sent...using...

Posted

on je toliko antipatičan da navijam za ovu belgijsku čovečiju ribicu

Posted

Koliko li on uzima po turniru kad dogura do 2. - 3. kola? Čini mi se da mu je to u fullu dosta za lajfstajl mladog i uspešnog u Srb.

sent...using...

Posted (edited)

pojma nemam, meni je sumnjivo što se uopšte smuca po svim tim turnirima;

kada pogledamo malo po tabloidima, tu mu je neka uspijuša, verovatno nju mora nekako da isfinansira

Edited by Marcus Wulffings
Posted

"...leto na Ibici, ribice lože se..." :lolol:

sent...using...