Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Jebote kakvi zavidni retardi(*) Serena i Endi: MAREJ I SERENA OŠTRI Novače, da imaš ćerku, morao bi da joj objasniš... :isuse:

Đjoker bi trebalo da im odgovori - "da imam ćerku ne bih morao ništa da joj objašnjavam, zarađivala bi više od vaših i sinova i ćerki jer je - moja ćerka. Jel vam još nešto nije jasno pajseri?"

(*) Retardi - jer nisu ni pročitali šta je čovek rekao no su krenuli u neko opšte gakanje "nisi PC - nisi naš drug, uaaa"... a i zato što uzimaju uzalud u usta ime Stakhovskog ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jebalo vas radno vreme i broj sati i setova. Kako masenje poente na topicu :isuse:

Posted (edited)

Izvinjavam se, vidim da ipak ne dominira ta rasprava. Krenuo da čitam i video frikovih 21:14 u setovima i smorio se... Tek posle vidim i normalna pisanja.

A što niko ne pominje dublove. Oni jadni igraju za kikiriki. Zimonja muceni nije ni 10M zaradio u karijeri.

Edited by Timmy
Posted

A što niko ne pominje dublove.

Vala baš. 

Bilo bi zanimljivo da je Serena dobila jednaku nagradu kao i Džejmi i Jelena u miks dublu kad su uzeli Vimbldon.

Sviranje kurcu najobičnije.

Posted

Jebote kakvi zavidni retardi(*) Serena i Endi: MAREJ I SERENA OŠTRI Novače, da imaš ćerku, morao bi da joj objasniš... :isuse:

Đjoker bi trebalo da im odgovori - "da imam ćerku ne bih morao ništa da joj objašnjavam, zarađivala bi više od vaših i sinova i ćerki jer je - moja ćerka. Jel vam još nešto nije jasno pajseri?"

(*) Retardi - jer nisu ni pročitali šta je čovek rekao no su krenuli u neko opšte gakanje "nisi PC - nisi naš drug, uaaa"... a i zato što uzimaju uzalud u usta ime Stakhovskog ;)

a ko bi drugi nego g-djica "u IW me ne vole jer sam crnkinja a oni su rasisti". nema veze sto je njen otac izjavio pre 15 godina da odredjuje koja ce od dve cerke da pobedi, i da se nakon te izjave Venus naprasno povredila 5 minuta pred mec sa Serenom. jok bre, njoj su zvizdali u IW jer je crnkinja... :isuse:

a Stakhovskog spominju jer je rekao da je vise od pola teniserki gay i da svojoj cerki nikada ne bi dozvolio da igra tenis

Izvinjavam se, vidim da ipak ne dominira ta rasprava. Krenuo da čitam i video frikovih 21:14 u setovima i smorio se... Tek posle vidim i normalna pisanja.

A što niko ne pominje dublove. Oni jadni igraju za kikiriki. Zimonja muceni nije ni 10M zaradio u karijeri.

zato sto u dublovima ne mogu da prodaju politicku korektnost... ne mogu braca Bryant da izadju i kazu "ne dobijamo isto novca kao igraci u singlu jer smo... blizanci?" a i oni ljudi treniraju i osvajaju turnire...

Posted

Nista onda, da se registruju na forum pa da mogu mirne duse da se ponasaju kao budale i primitivci.

Ma u pravu si, bolje je biti infantilni kreten.

Posted

Ma u pravu si, bolje je biti infantilni kreten.

Nema niceg infantilnog u tome da se ne odgovara na konferenciji za stampu odmah nakon meca o krupnom sistemskom problemu u tenisu o kojem ATP i WTA razglabaju godinama na najvisem nivou. Pogotovo ne oko takvog pitanja na koje u sustini nije ni bitno sta odgovoris jer se od tebe ocekuje da odgovoris ili sa "X treba da uzme koliko i Y" ili sa "X treba da uzme vise od Y", a i ako ne odgovoris na taj nacin mediji ce da ti iskasape to sto si rekao da bi se uklopilo u jednu od te dve formule. Konferencije za stampu posle meca sluze za to da se analizira upravo zavrseni mec, a ako neko hoce odgovore na to koliko para ko treba da uzima od tenisa i sta Novak misli o Ratku Mladicu (bilo je i takvih pitanja), neka zakaze intervju.

Teniseri znaju da novinari umeju da "pecaju" ekskluzivu racunajuci na opustenost igraca posle dobijenog ili ljutnju i razocarenje posle izgubljenog meca i zato se uglavnom trude da odrade KZS na autopilotu. Novak se ovoga puta prosto zajebao i nasadio, nema tu neke velike price.

Posted

...a Stakhovskog spominju jer je rekao da je vise od pola teniserki gay i da svojoj cerki nikada ne bi dozvolio da igra tenis....

Ma znam da je relativno skoro izbudalesao taj gej hejt, (verovatno mu neka nedovoljno plaćena nije dala :D) nego se zajebavam, sad su ovi kao našli njega da obrađuju u istoj turi sa Djokerom... valjda da im istovremeno naglase primitivni istočni mentalitet.

Samo zajebali su se kod Djokera debelo... ne verujem da će im taj PC stunt proći tako lako koliko god skvičali, ipak je No-Djo ostavio iza sebe puno više od ovog jadnog busanja PC botova.

Posted

Nema niceg infantilnog u tome da se ne odgovara na konferenciji za stampu odmah nakon meca o krupnom sistemskom problemu u tenisu o kojem ATP i WTA razglabaju godinama na najvisem nivou. Pogotovo ne oko takvog pitanja na koje u sustini nije ni bitno sta odgovoris jer se od tebe ocekuje da odgovoris ili sa "X treba da uzme koliko i Y" ili sa "X treba da uzme vise od Y", a i ako ne odgovoris na taj nacin mediji ce da ti iskasape to sto si rekao da bi se uklopilo u jednu od te dve formule. Konferencije za stampu posle meca sluze za to da se analizira upravo zavrseni mec, a ako neko hoce odgovore na to koliko para ko treba da uzima od tenisa i sta Novak misli o Ratku Mladicu (bilo je i takvih pitanja), neka zakaze intervju.

Teniseri znaju da novinari umeju da "pecaju" ekskluzivu racunajuci na opustenost igraca posle dobijenog ili ljutnju i razocarenje posle izgubljenog meca i zato se uglavnom trude da odrade KZS na autopilotu. Novak se ovoga puta prosto zajebao i nasadio, nema tu neke velike price.

Ah pa cela institucija teniskih konferencija za stampu je jedno veliko infantilno sranje - srecan/srecna sam jer podizem formu, danas nije bio moj dan, danas je bio moj dan, fokus mi je opao u random setu, postao/postala sam bolje fokusiran/fokusirana u random setu, nisam dosao/dosla do svoje igre blablablabla. Uskoro ce ih biti strah i o tome da pricaju, za koju godinu sve sto ce biti moguce cuti su bajke i basne o miru u svetu, da nijednom detetu nikada vise ne krene suza i da vazda cveta hiljade cvetova.

Doduse ni slicne manifestacije u drugim sportovima nisu izuzete od infantilnosti, ali tenis je ubedljivo najgori - toliko laznih pohvala, iskrivljenih osmeha i neistinitog odavanja respecta ne srece se nigde drugde. 

Zato ovo i jeste postao 'skandal' - cim bilo ko izleti iz vestacki zasecerene price, digne se i politkoretna kuka i politkorektna motika.

U jedno ne sumnjam - Djokovic je javno rekao ono sto sve njegove muske kolege misle.

Posted

Ah pa cela institucija teniskih konferencija za stampu je jedno veliko infantilno sranje - srecan/srecna sam jer podizem formu, danas nije bio moj dan, danas je bio moj dan, fokus mi je opao u random setu, postao/postala sam bolje fokusiran/fokusirana u random setu, nisam dosao/dosla do svoje igre blablablabla. Uskoro ce ih biti strah i o tome da pricaju, za koju godinu sve sto ce biti moguce cuti su bajke i basne o miru u svetu, da nijednom detetu nikada vise ne krene suza i da vazda cveta hiljade cvetova.

Doduse ni slicne manifestacije u drugim sportovima nisu izuzete od infantilnosti, ali tenis je ubedljivo najgori - toliko laznih pohvala, iskrivljenih osmeha i neistinitog odavanja respecta ne srece se nigde drugde. 

Zato ovo i jeste postao 'skandal' - cim bilo ko izleti iz vestacki zasecerene price, digne se i politkoretna kuka i politkorektna motika.

U jedno ne sumnjam - Djokovic je javno rekao ono sto sve njegove muske kolege misle.

Naravno da je sranje ali nisu za to igraci krivi.

Sa ovim poslednjim se slazem u potpunosti.

Posted

Bogme, i Marej i Vavrinka ga potkačili.

Posted (edited)

How thoughtful :lolol:

sent...using...

Edited by Max Morlock
Posted

jebote koji je to cirkus  :isuse:

takvo licemerje, užas

taman ovih dana u porodici (prekookeanski deo) nastala frka jer je jedna devojka koja je skoro tamo dospela (iz divljačke bosne) rekla drugarici da joj nije dobra frizura

i sad svi na nju skočili kako se to tako ne govori u lepom svetu, te šta je politička korektnost, te levo, te desno

sad se sve devojci smučilo, hoće da se vrati u seljačkotm sarajevo   :lolol:

Posted (edited)

Vid' počeo tenis. :D  Veseli puko od Edmunda koji je protivnik muškom šovinisti u prvom meču.

Edited by Jean-Luc Picard