Tinman Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Raonic o povredi u finalu The 26-year-old Canadian said he began having problems a few games into his match against Djokovic, but did not know exactly what the injury was. "I'm not sure,” said Raonic, who had been sidelined with an adductor injury since the Australian Open. “I have to see the medical staff here and discuss with my own [staff]. [it] feels similar, but not as bad. I don't think I let it get as bad." Raonic won just two games in his third Masters final. "I don't think it affected my effort," he said. "I thought he played much better than I did."
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Kako se Novak maestralno izglupirao baveci se ovim budalastinama o fondovima za muski i zenski tenis. Cuti, jebo te, nemas stav i gledas svoja posla.
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Ne znam stvarno što mu je to trebalo. Voli covek da filozofira, a jos uvek nije skapirao da na tviteru nema mesta ni za sta od njegove ogromne izjave, u kojoj u sustini nista pogresno nije rekao, osim za "Novak je za razlicite nagradne fondove". Kreten. Edited March 21, 2016 by harper
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 pa treba mu više para. lepo je rekao. Promasio si topik, kontejner za otpatke je dole na sportu za decu.
Mil@n Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Kako se Novak maestralno izglupirao baveci se ovim budalastinama o fondovima za muski i zenski tenis. Cuti, jebo te, nemas stav i gledas svoja posla. Dugo se nije tako zajebao u javnom nastupu.
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Dugo se nije tako zajebao u javnom nastupu. Da, pretpostavio sam da ce pokusati da ga nahvataju na KZS posle meca na ovu pricu ali sam mislio da se opametio u medjuvremenu.
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Neka se jednom i on zajebe, ako ćemo iskreno Nista mu ovo nije trebalo i nije bilo razloga da komentarise. Kao top sportista i atleta on vrlo dobro zna da sa stanovista sportiste nema razlike u tome koliko truda ulozis da bi dostigao vrh u sportu kojim se bavis a da zavisi od pola. Sumnjam da Azarenka na svom tenisu radi manje od nekog Felisijana Lopeza ili Berdiha. A posto nije finansijski ekspert i marketing menadzer nema razloga da se bavi time koliko sponzora privlaci muski a koliko zenski tenis i sta to znaci u kontekstu nagradnih fondova. Ovu glupost ce morati dugo da pegla i sva je prilika da nece uspeti skroz da ispegla.
nisam ja Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Promasio si topik, kontejner za otpatke je dole na sportu za decu. ne seri. ako je rekao da treba da muškarci dobiju više para to je i mislio. i nemoj meni s tom poezijom patetičnom. ništa nisam promašio. mogu samo da pogodim.
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 ne seri. ako je rekao da treba da muškarci dobiju više para to je i mislio. i nemoj meni s tom poezijom patetičnom. ništa nisam promašio. mogu samo da pogodim. Setaj dole do omiljenog topika i ne smaraj. Ovde o tome pisu ljudi koji su procitali izjavu pre nego su je prokomentarisali a ne samozvani humoristi i klovnovi.
harper lee Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 tata ti je klovn magarčino bezobrazna. Nije, penzionisano vojno lice je. Kao sto rekoh, setaj dole, ceka te odgovarajuci topik rasirenih ruku.
Recommended Posts