Malvo Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 (edited) Cilic po prvi put nakon osvajanja USO uspeo da dobije top10 igraca, mada mu je Gaske svojski pomogao svojim debilizmima. Kako se raspade luzer, nije ni stiglo vreme za Gofana da on ucini isto. Mislim da ima jedno 10 uzastopnih neiznudjenih gresaka i nijedan jedini viner. Forhend mu je potpuni uzas, ili ide u mrezu ili u aut. Bitno da se meni juce usro u jaku uplatu na budalu Gaskea, i sad se vraca tamo gde je bio cele sezone. Edited March 17, 2016 by Malvo
Timmy Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 U Novakovom delu zdreba ostala prva 4 igraca. U drugom delu nema nijednog od 4 prva nosioca, pa ce neki Gofan ili Raonic do finala.
keitel Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Jeste da o tome drvimo svako malo ali je onaj trijumf Čilića u Njojorku stvarno najveća enigma tenisa u ovom vijeku. Da ga nisam gledao stotinu puta ovako beskrvnog u završnicama svakog bitnog turnira u kojem je učestvovao, pa da kažem, dešava se, ali stvarno, tako nešto se u sportu ne dešava.
Timmy Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 Ima u istoriji raznih oneslam ljudi. Za mnoge je čudno.. Ali i nije. Marin je igrač ranga top10. Uz sreću, može da nakenja i 1 slam.
Time Crisis Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Jeste da o tome drvimo svako malo ali je onaj trijumf Čilića u Njojorku stvarno najveća enigma tenisa u ovom vijeku. Da ga nisam gledao stotinu puta ovako beskrvnog u završnicama svakog bitnog turnira u kojem je učestvovao, pa da kažem, dešava se, ali stvarno, tako nešto se u sportu ne dešava. Čilić ima slam, ali nema polufinale mastersa, sedam pobeda u pravo vreme i eto. :)
Jean-Luc Picard Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 U Novakovom delu zdreba ostala prva 4 igraca. U drugom delu nema nijednog od 4 prva nosioca, pa ce neki Gofan ili Raonic do finala. Novaku ne bi trebalo/smelo da pravi neku bitnu razliku. Osim toga, Raonić je u odličnoj formi i njegov ( viđeni ) plasman u finale je po meni savršeno realan.
gone fishing Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) pa raonić je top 10 igrač praktično već drugu godinu zaredom, igrao je u 1/2 finalima na w i a.o. 2 puta izgubio finale na mastersima, nije baš totalni dunster edit od avgusta 2013 pa do oktobra prošle godine se šetao od 6 do 11 mesta na listi Edited March 18, 2016 by gone fishing
Malvo Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Cilic vec neko vreme nije top10 igrac (mada je i to relativna referenca). Ovo sto igra u poslednje vreme je goli falus, a i sto se tice renkinga, navukao je 700 bodova kao polufinalista USO prosle godine i odbranice ih na kukovo leto ovom igrom. Mrzi me sad da listam i racunam, ali cini mi se da ce ga uskoro preteci i Tim i Raonic,
keitel Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Raonić je potpuno promjenio način igre zato što je shvatio da njegov bekhend nikada neće biti konkurentan na vrhunskom nivou. Sada je sakrio taj udarac tako što kreće naprijed u svakoj prilici - nije to neka velika filozofija, ljudi su tako radili godinama unazad. On i dalje može na mreži da bude prosječan i da napravi više štete tako nego sa osnovne linije u dugačkoj razmjeni.
Malvo Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Aj sad malo filozofiranja, ako je neko upucen: koliko takvi elementi igre mogu da se poboljsaju vremenom? Zavisi li to samo od vezbanja ili ima i drugih faktora? Postoji li neka naucna studija, a da nisu osnovni zakoni fizike, koja objasnjava od cega zavisi i na koji nacin se moze povecati brzina udarca? Jer ne znam ima li sporta u kome je to vaznije od tenisa. A ima Raonica sa forhendom i bekhendom, Gaskea sa bekhendom i forhendom, gledao sam juce onu malu Konjuh ciji je bekhend kao da udara rekreativac iako mala roka muski servis dok ne pocne da njanjavi... Takve stvari negde prave razliku, uz sve ostale elemente igre (kretanje, ritern, raznovrsnost udaraca, fokusiranost itd.).
keitel Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Mislim da mogu samo donekle. Ako pričamo o servisu, na prvom mjestu preciznost, varijacija, tehnika, ali brzina..teško. Isti je slučaj sa forhendom, ako mene pitaš, Federer, Gonzales ili Ana Ivanović kao da su se rodili sa tim udarcem.
Malvo Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Veliki sampion - ne odustaje, nego dolazi i povredjen ako treba.
Max Morlock Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 (edited) Meanwhile, Vika dezavuiše Rybarikovu najužasnije... metodom "pijukom na nejač" :o Edit: gledam na SK nesvestan da je od noćas. 2x 6:0 :lolol: sent...using... Edited March 18, 2016 by Max Morlock
Jean-Luc Picard Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Veliki sampion - ne odustaje, nego dolazi i povredjen ako treba. Sjajno...malo je +1 H2H...treba to podići dok veliki šampion još uvek može da hoda.
Recommended Posts