Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ma Serena je mala (ok, dobro, velika :P) maca za teorije zavere koje kruže za Rafu :D vlazni snovi nazovi ljubitelja tenisa.
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Nije bas ni Serena cvecka http://www.tmz.com/2011/11/02/serena-williams-panic-room-drug-test-urine/?adid=pubexchange_huffpost_entertainment eto. bravo, u aps s njom.
Timmy Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Ali od svih nasih sportskih paradoksa za Rafu mi je najveci. Na prvi pogledj je oduvek bilo jasno da je Rafa fizicki jaci od Noleta, ali kad odigraju mec od 5h svi pricaju i cude se otkud Rafi toliko snage, pa se zakljucak jednostavno izvodi... Dok sa druge strane nas moze da igra i 8h jer je to jednostavno tako. To mi je isto kao ona narodna poslovica da trudnocas traje 9 meseci, osim prve koja moze da traje i dosta manje :D
Galactus Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 eto. bravo, u aps s njom. Za nesto slicno je Viktor dobio kaznu neigranja godinu i po dana, a ti kako hoces... Samo sam hteo da kazem da Sharapova sigurno nije usamljena u tome i da ako se ona dopinguje onda to rade i ostale igracice.
duda Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 u prevodu ona se dopingovala 10 godina ali je imala sreće da antidoping organizacija tek ove godine zabrani tu komponentu leka ^_^ upravo i ko zna koliko je takvih to je današnji sport, nažalost, bez toga ne mož' ni da se prismrdi
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Za nesto slicno je Viktor dobio kaznu neigranja godinu i po dana, a ti kako hoces... Samo sam hteo da kazem da Sharapova sigurno nije usamljena u tome i da ako se ona dopinguje onda to rade i ostale igracice. Za prvu recenicu, nemam pojma sta si uvrteo sebi u glavu sa tim 'a ti kako hoces..', a za drugu, ako znas nesto, prijavi brate, mozda i zaradis neku kintu, ne znam sto bi cuvao tu informaciju samo za sebe.
Mil@n Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Pa ako nije na listi dopinga, onda su se verovatno svi dopingovali, ne samo ona. Naravno da će svako da se kljuka sa bilo čim što mu pomaže a nije zabranjeno. I ako lek nije bio na listi dopinga, onda se to teoretski i ne može smatrati dopingom, zar ne? Ne kažem da joj nije pomagalo, ali kao što rekoh, ako je bilo dozvoljeno, verovatno je bilo dosta zastupljeno te nju ne čini ništa gorom od ostatka wta. Doduše, za ostale ne znamo, tj "kao" ne znamo. :)
Max Morlock Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ali od svih nasih sportskih paradoksa za Rafu mi je najveci. Na prvi pogledj je oduvek bilo jasno da je Rafa fizicki jaci od Noleta, ali kad odigraju mec od 5h svi pricaju i cude se otkud Rafi toliko snage, pa se zakljucak jednostavno izvodi... Mislim da je to više zbog toga kako je Rafa izgledao na kraju tih maratona (a i u drugom delu istih en general)... ono, znoj šiba na sve strane, litpi sa njega, uzdiše, stenje... takav mu fazon igre (bio?), vrlo "fizički". Nole, sa druge strane, nije da se nije znojio za sve pare i vuko se ko prebijen, ali je u odnosu na Rafu uvek _izgledao_ kao da je odigrao bar set/dva manje :D
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Evo i Milana Razumnog, da zakljuca rasparavu, loptica je loptica, doping je doping, dozvoljeno je dozvoljeno i to sve mi 'kao' ne znamo.
Galactus Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Za prvu recenicu, nemam pojma sta si uvrteo sebi u glavu sa tim 'a ti kako hoces..', a za drugu, ako znas nesto, prijavi brate, mozda i zaradis neku kintu, ne znam sto bi cuvao tu informaciju samo za sebe. Tvoj post mi je zazvucao cinicno. Izvini ako sam stekao pogresan utisak. A ovo sto si boldovao je prosta logika. Mislis da bi ostale takmicarke bile dovoljno konkurentne da ne koriste nista? Isto vazi i za tenisere a bogami i za ostale vrhunske sportiste.
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) Tvoj post mi je zazvucao cinicno. Izvini ako sam stekao pogresan utisak. A ovo sto si boldovao je prosta logika. Mislis da bi ostale takmicarke bile dovoljno konkurentne da ne koriste nista? Isto vazi i za tenisere a bogami i za ostale vrhunske sportiste. U pravu si, jesam cinican, a za ovo boldovano ima jedan tvoj istomisljenik, koji obozava price o dopingu, pogotovo kad su potkrepljene neumoljivim dokazima i logikom, da ne zaboravim:). kliknes ovde i budes clan njegovog udruzenja 'doping i ban' Edited March 8, 2016 by Majo
Filozof manijak Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) Shvatite da se svi vrhunski sportisti dopinguju (a i oni "manje" vrhunski), današnji sport je takav, moderno gladijatorstvo. Prosto, telo ne može da izdrži sve te napore a da se ne unose dodatne špecije. Nauka napreduje, otkrivaju se nove supstance i ubacuju u proces, i raubuju se sve dok antidoping komisija ne zabrani dotičnu supstancu ....i tako u krug. Isto tako je bitan i kvalitet lekarskog tima iza sportiste. Dakle, svi se dopinguju, bez izuzetka. Edited March 8, 2016 by Filozof manijak
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Dakle, svi se dopinguju, bez izuzetka. takodje, klik
Mil@n Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) Evo i Milana Razumnog, da zakljuca rasparavu, loptica je loptica, doping je doping, dozvoljeno je dozvoljeno i to sve mi 'kao' ne znamo. Ne znam šta si izvukao iz rečenog, ali evo još jednom: ako nešto nije zabranjeno, teoretski dakle TEORETSKI nije doping, da li sam u pravu ili ne? Možda grešim. Ne kažem da ne utiče pozitivno na performanse™, ali sa obzirom da nije zabranjeno, kontam da je koristio to ko je stigao, to, kao verovatno i bilo šta što pomaže a nije zabranjeno i u tom smislu ona verovatno nije mnogo gora od ostatka tura. Ovo naravno ne kažem da bi Šarapovu amnestirao za bilo šta, tačnije, briga me za nju, i očigledno je kriva što je i sama priznala. Čak i ne verujem u priču "od decembra je zabranjeno, a ja nisam proverila listu koju sam dobila", malo sutra nije znala/proverila. Edited March 8, 2016 by Mil@n
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 kao da ima nesto da se izvuce Doduše, za ostale ne znamo, tj "kao" ne znamo. :) -1
Recommended Posts