Marcus Wulffings Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Sirota devojka Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 992D using Tapatalk
Marcus Wulffings Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 ako su ga odrapili 18 meseci neigranja, šarapovu bi mogli tačno godinu dana da udalje sa terena, ako ne i kraće
duda Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 slušala sam jutros marijinu izjavu, ona je kao 10 godina uzimala taj neki lek (???), a on je sad svrstan u doping a ona je eto bila nemarna pa to nije videla haujesnou
Timmy Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Ja mogu da poverujem u tu zvaničnu priču. Svi oni uzimaju sve i svašta. A ponekad to uleti na listu zabranjenih supstanci koja se menja svake godine. Ne kažem da je sigurno sve tako, ali mogu da zamislim upravo taj sled događaja.
Lancia Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Ali zato Serenu nece niko da dira ovako bi reagovao i da je kojim slucajem Serena pala na dopingu, pitao bi se za Sarapovu?
gone fishing Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 u prevodu ona se dopingovala 10 godina ali je imala sreće da antidoping organizacija tek ove godine zabrani tu komponentu leka ^_^
Max Morlock Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 (edited) ovako bi reagovao i da je kojim slucajem Serena pala na dopingu, pitao bi se za Sarapovu? Ma Serena je mala (ok, dobro, velika :P) maca za teorije zavere koje kruže za Rafu :D Edited March 8, 2016 by Max Morlock
Timmy Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 ovako bi reagovao i da je kojim slucajem Serena pala na dopingu, pitao bi se za Sarapovu? Ne bi. Jedna je Ruskinja, jedna Amerikanka. Prvi se nikad ne drogiraju, a najebu ni krivi ni duzni (atleticari, Sarapova...), dok se drugi uvek drogiraju, a nikad ne najebu (SVI USA sportisti). Ne mislim tu na Casha naravno, nego na vaskoliku Srbadiju.
Galactus Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 ovako bi reagovao i da je kojim slucajem Serena pala na dopingu, pitao bi se za Sarapovu? Nije bas ni Serena cvecka http://www.tmz.com/2011/11/02/serena-williams-panic-room-drug-test-urine/?adid=pubexchange_huffpost_entertainment
Recommended Posts