Ros Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Posle Aranče Sančez sve su ribe. skjavone bi ti oci iskopala za tu izjavu
Zli Gli Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nikulesku - Radvanska najgori i najruzniji mec u istoriji tenisa. Ako imate dete koje se lozi na tenis a zelite da ga odvratite od istog, pustite mu ovaj mec i problem resen. Ukinuti zenski tenis.
Ros Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 ne svidja mi se to novakovo popustanje u drugom setu penzija
Lancia Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nikulesku - Radvanska najgori i najruzniji mec u istoriji tenisa. Ako imate dete koje se lozi na tenis a zelite da ga odvratite od istog, pustite mu ovaj mec i problem resen. Ukinuti zenski tenis. Ti bas kvalitetno trosis svoje vreme;)
Zli Gli Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Zbog kladjenja sam gledao, naravno :D Gledali svi u kladionici, zamalo kolektivno samoubistvo da izvrsimo posle meca.
Jozef K. Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Tek pre par meseci sam poceo malo ozbiljnije da ga pratim, nakon sto sam skontao da se smatra nekim velikim potencijalom. Do tad sam ga gledao samo na turnirima u Vinston Salemu i slicnim, gde igraju Smicek, Brajdan Klajn i ostali solidni uglavnom americki igraci, i uglavnom je imao promenljiv uspeh. Sad se dosta popravio i vidi se da decko stvarno ima potencijala ali pre mislim da ce imati karijeru kao npr. Kveri nego da ce napraviti nesto ozbiljnije.Hvala. Meni je delovao baš dobro. Očekujem da bude bolji od Kverija. Doduše on je već sada fizički dosta jači od npr Rubljova, tako da nije lako dati procenu.
Zli Gli Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Gledao sam Rubljova danas protiv De Sepera, mislim da od njega nema leba, nista nije napredovao.
Jozef K. Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Isto, samo je još uvek slabašan. Možda i bude nešto sa fizičkim napretkom.
Zli Gli Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Koliko sam primetio, svi ti klinci imaju los dvorucni bekhend, jako se pate s tim bas zbog nedostatka mase i snage. Mozda stvarno bude druga prica kad ojacaju ali recimo da je Tiem tu u prednosti u odnosu na sve ostale, ali on dosta lose igra na mrezi i za to mu treba neki dobar trener.
Malvo Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nikulesku - Radvanska najgori i najruzniji mec u istoriji tenisa. Ako imate dete koje se lozi na tenis a zelite da ga odvratite od istog, pustite mu ovaj mec i problem resen. Aga je dosadna svojim vracanjem svega, no nije to tako ruzno. Ali zamisli Erani-Nikulesku? Kao da gledas seks kepeca - groteskno, ali na neki izvrnut nacin i interesantno.
duda Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 jel' gled'o neko nika, koliko on može da bude opasan za novaka i ostatak vrha ? čudno mi da odjednom tako berdiha rutinira sudeći po tome, on ladno dolazi do finala novak će danas već morati malo da zapne
189- Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 pa to je samo berdic. kyrgios moze dobiti novaka jednom u deset meceva. i to kada ga bas nenorlamno ide...
Recommended Posts