Time Crisis Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Zanimljivo je ovo kad neki vrhunski igrac izgubi, uvek idu price kako se raspao, kako je tuga sto nije kao nekad, ovo ono... a nikome ne pada na pamet da napise da je imao jakog protivnika, da danas svi igraju tenis bolje nego pre x godina... I Kuevas a i Tiem, od kojeg je izgubio pre nedelju dana, su odlicni igraci, nije bas da je igrao protiv dva drveta sa druge strane. U svakom slucaju, hvala obojici za pogodjenu kvotu 5.1 na Kuevasa, tacno su kladionice cenile kao da igra protiv drveta :D Sto se tice Del Potra, meni je cudno da je prosao 3 runde. Gledao sam skoro sve ove meceve na Areni, igra dosta rezervisano i trebace mu vremena da povrati rutinu i da se oslobodi, za sad igra bekhend slajs do iznemoglosti a tako nece moci protiv ovih jacih igraca... "Onaj" Nadal je igrače kao što su Tiem i Kuevas na šljaci pobeđivao jednom rukom i vezanih očiju. :) Del Potro je prošao 3 runde jer su mu protivnici bili očaj živi, ali u svakom slučaju veliki uspeh za njega posle tolike pauze. Zar ne igra u Dubaju Nadal...? Nadal je zadnji put igrao u Dubaiju pre 8 godina. ;)
Max Morlock Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 "Onaj" Nadal je igrače kao što su Tiem i Kuevas na šljaci pobeđivao jednom rukom... Desnom[emoji14] sent...using...
189- Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 na najbolje bi bilo da mc preskoci. glupo bi bilo da ne ode u rim
Jozef K. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Odvratan je lik ali je razbio manje vise sve na ovom turniru, apsolutno zasluzeno je osvojio. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Gledaš razne mečeve, pa da te pitam, da li si video kako igra Taylor Fritz? Gledao sam ga u polufinalu Memfisa, treći set. Mislim da obećava.
Cash Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Izgubi JJ nista neocekivano. Ali zato Belinda, sta se desava sa njom. Čim je procvetala ljubav, zaboravila je digra tenis. Devojko pamet u glavu inace te u najboljem slučaju čeka kariera 1 Jelene Jankovic.
nisam ja Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Šta fali. JJ kraljica, Brena. Još igra, zajebava se. Igrala finala gsova neka. Onda na usopenu da je više gledala u teren a manje u sebe na gigantskom ekranu možda bi i uzela. Jedino Enan nikad ne bi dobila, pa da su igrale još 700 puta.
Cash Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Svaka JJ čast ali mala Belinda ima potencijal za nesto vise od samo jednog finala Us opena.
Time Crisis Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 JJ je bila i svetski broj jedan, da se ne zaboravi. :)
Mil@n Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Izgubi JJ nista neocekivano. Ali zato Belinda, sta se desava sa njom. Čim je procvetala ljubav, zaboravila je digra tenis. Devojko pamet u glavu inace te u najboljem slučaju čeka kariera 1 Jelene Jankovic. Jao jao cash, veruješ u Anu posle svih padova i patnji a Belindi stavljaš znak pitanja ispred karijere posle jednog poraza, čovek bi pomislio da si pristrasan. :D
Cash Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 (edited) Belindi je ovo več drugo uzastopno ispadanje u prvom kolu i treći poraz zaredom.Devojka je pala u evforiju nakon ulaska u top 10+ momci počeli da navaljuju sa svih strana+fotkanje i manekenisanje. Nece to na dobro da izađe. Edited February 23, 2016 by Cash
Zli Gli Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 (edited) O jebote, sad je i Bencicka riba sa sve 18 godina i salom oko struka :D Gledaš razne mečeve, pa da te pitam, da li si video kako igra Taylor Fritz? Gledao sam ga u polufinalu Memfisa, treći set. Mislim da obećava. Tek pre par meseci sam poceo malo ozbiljnije da ga pratim, nakon sto sam skontao da se smatra nekim velikim potencijalom. Do tad sam ga gledao samo na turnirima u Vinston Salemu i slicnim, gde igraju Smicek, Brajdan Klajn i ostali solidni uglavnom americki igraci, i uglavnom je imao promenljiv uspeh. Sad se dosta popravio i vidi se da decko stvarno ima potencijala ali pre mislim da ce imati karijeru kao npr. Kveri nego da ce napraviti nesto ozbiljnije. Edited February 24, 2016 by Zli Gli
bigvlada Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 O jebote, sad je i Bencicka riba sa sve 18 godina i salom oko struka :D Posle Aranče Sančez sve su ribe.
Recommended Posts