November 17, 20168 yr Jadan ovaj Gofan. Dodje nesto kao Berdih, samo not good looking i bez dobre ribe, ili nesto kao Nisikori, samo ne tako dobar.
November 17, 20168 yr Lagani trening. Gofan je došao da uzme neku kintu, malo sparinguje, prošeta se po Londonu, Novak da malo vežba u ovom meču. Juče su u ovo doba Marej i Nišikori bili tek na pola prvog seta :D
November 17, 20168 yr Pa da, uzasno je bitno, jer onda moze da juri samprasa po svim parametrima sledece godine Da, plus tu su u igri i jos nekih 4-5-6 nedelja tokom kojih nema tenisa a racunale bi mu se u ukupan broj nedelja na br. 1. A mnogo je blizu svega toga.
November 17, 20168 yr Ne znam, jeste placljivko uleteo kao zamena, ali dobro je i Novak izgledao, jos je zbog sudije bio i pomalo nakurcen. Sa takvim stavom je favorit protiv Pirge u kakvom god slucaju, makar i blagi.
November 17, 20168 yr trenutno mi se cini da je nole - pirga 70 - 30 jos ako ga sutra wawa namuci na 2 sata i vishe, a vec u subotu polufinale Edited November 17, 20168 yr by Tsai
November 17, 20168 yr Marian Vajda, dugogodišnji trener Novaka Đokovića, progovorio je za Le Parisien o kriznom razdoblju svog štićenika i najbolnijem trenutku u 2016. Slovački stručnjak jako je dobro upoznat sa svime što proživljava Novak Đoković, a pad je započeo nakon osvajanja Roland Garrosa, jedinog grand slama koji je nedostajao srpskom tenisaču. "Novak se nosio s više stvari odjednom. Poraz u Riju ga je baš pogodio, stvarno ga je to zaboljelo, a usto je imao i ozljedu zgloba. Poslije svega toga plasman u finale US Opena bio je čudo, no i sam ulazak u finale je velik uspjeh. 'Sezona je bila jako teška, ali to smo i očekivali poslije osvajanja Roland Garrosa. Bilo je puno lijepih trenutaka zbog kojih smo platili cijenu. Ljudi govore o krizi, ali isto tako nije moguće stalno pobjeđivati", otkrio je Vajda