Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Jok, nego ce da ceka da ovaj sam ispadne :D

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jbt, dve duple servis greške. Ne mogu da verujem da nesto ne može da se učini sa njegovim servisom.

Posted

Guru će mu našiljiti servis tako da servira mislima bez dodira loptice... :fantom:

Sent from my SM-N910C

Posted

Imam neki osecaj da ce Novak odvaliti Mareja ako se sretnu. Mozda je bolje da to bude polufinale

Posted

Bogami meni danas jako dobro deluje (sad ću ga ureknem, znam). Bekhend mnogo bolji uprkos ona dva labava u mrežu, jes da je na drugoj strani "samo" Gofan, ali opet.

Ono što primećujem non stop je neodlučnost kad gleda da izađe na mrežu. 2-3 puta je to uradio sa Raonićem i evo i danas, samo napravi polukorak i onda odustane. Maltene mi dođe da mislim da želi da zbuni protivnika.

Sa kim se maločas svađao?

Posted

Da li je sudija morao prvo da ga upozori, pa da ga tek onda kazni? Meni ae čini da Rafu nikada nisu upozorili, a kamili kaznili.

Posted

definitivno danas izgleda bolje, dodoše i dalje bez servisa

Posted

Da li je sudija morao prvo da ga upozori, pa da ga tek onda kazni? Meni ae čini da Rafu nikada nisu upozorili, a kamili kaznili.

Ne mora, ali naravno što rekoše na strimu kako da igrač zna jel 24 ili 26 sekundi, prilično strogo ovaj put. Nadala ne vredi ni pominjati, do sada bi ga diskvalifkovali da je takav kriterijum. :)

Posted

Novak ako uzme ovaj turnir stici ce Fedju u jos dva dostignuca - po broju ATP Finals titula i po broju no1 rankinga na kraju godine.

Posted

Pa da, uzasno je bitno, jer onda moze da juri samprasa po svim parametrima sledece godine

Posted

Pa bilo bi lepo da mu bude nesto bitno za promenu pa makar i takvi rekordici.

Posted

Po prvi put od, bem li ga, US Opena, ovo deluje kao dobra forma. Gofan nije reper, nije se ni pojavio ruku na srce, ali nije ni to loše, taman ovakav meč je bio potreban, lagan trening za još malo uigravanje i samopouzdanja.

Još kad bi negde na ebayu mogao da kupi neki drugi servis.

Posted

Meni je i protiv raonica delovao dosta dobro + je supermen igrao solidno. Obecava ovaj turnir. Cak je mozda i bolje da odmah igra protiv mareja, a ne wawa ili nishi