Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Raonic nikad bolji. Vraca se Djokovic polako.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ima tu jos jedan faktor na nasu vodenicu - Nolova grupa je prva, Marejeva zavrsava u petak, pa razigravanje u subotu i nedelju, znaci igrace tri meca za tri dana. Kripl fajt u finalu garantovan.

Posted

Kako nerealna statistika 42-11 u winners za Raonica, a UE samo nesto malo vise Raonic.

Posted

Odličan Nole, možda najbolji meč u poslednjih par meseci, minus par glupih grešaka, ali sve u svemu jako dobro. :)

Posted

Duvaj ga folirantski hibridu Klarka Kenta i slavuja iz mrcajevaca

+1

Novak odlican

Posted (edited)

Nije ni cudo sto nam je Nolo prop'o kad mu je onaj dugokosi pjeder u pink dzemperu neki guru ili sta vec. Garant ga ubacili ovi iz vrha ATP-a da minira iznutra jer je ovaj nas deran bio previse dominantan, nema drugog logicnog objasnjenja.

Vavrinka osvaja.

Edited by Zli Gli
Posted

Garant ga ubacili ovi iz vrha ATP-a da minira iznutra jer je bio previse dominantan, nema drugog logicnog objasnjenja

Trampe, srbine

Posted (edited)

Dobar Novak bio, cemu opet kritke. Milos odigrao veoma dobro, al ipak Novak rutinski. Za sada je pokazao najvise na turniru.

Edited by Timmy
Posted

Milos odigrao vrhunski, Novak prosek = Novak pobedio.

Nego, da li mislite da u Novaku ima jos dovoljno zara da satire nejac po teniskim terenima ili je otiso u nepovrat zen-budizma?

Posted

pizdi, dere se, vristi, prica sa boxom... lici da zar postoji

Posted

Nego, da li mislite da u Novaku ima jos dovoljno zara da satire nejac po teniskim terenima ili je otiso u nepovrat zen-budizma?

Naravno da ima. Samo da se iskobelja iz penisa u kom se nalazi. 

Kada bi uzeo AO na početku 2017 kako bi povratio samopouzdanje a ostali staro strahopoštovanje, nije nemoguće da ponovo bude stari i redovno dobija turnire, sigurno nije zaboravio da igra za par meseci.

Posted

Ma ja uopste ne sumnjam da on i dalje ima kvalitet za No. 1. Ovde se radi o njegovoj glavi i motivaciji. 

Posted

Naravno da ima. Samo da se iskobelja iz penisa u kom se nalazi. 

Kada bi uzeo AO na početku 2017 kako bi povratio samopouzdanje a ostali staro strahopoštovanje, nije nemoguće da ponovo bude stari i redovno dobija turnire, sigurno nije zaboravio da igra za par meseci.

Ma ja uopste ne sumnjam da on i dalje ima kvalitet za No. 1. Ovde se radi o njegovoj glavi i motivaciji. 

Ne treba zaboraviti da su za bezmalo poslednjih 50 godina samo tri čoveka osvojila više od 12 GS-ova, ovako kad napišete zvuči kao da nema ništa lakše. :P

Posted

Nisam li počeo post sa kada bi? :P

Nije Novak bilo ko, on je jedan od najboljih tenisera svih vremena (imho i najbolji, sa obzirom na okolnosti u kojima je osvajao slemove, kao i okolnosti u kojima je FED radio isto). I neko ko je osvajao AO 6 puta. 

Takođe, druga polovina sezone jasno potvrđuje koliko je psiha bitan faktor. Novak nije uspeo da se oporavi od Kverija praktično dan danas, dok sa druge strane Mari jaše na talasu samopouzdanja i uživa u respektu ostatka tura. Zato kažem, ako Novak uspe da uzme prvi slam u sezoni, na tom planu to bi bilo neprocenjivo.

Inače, po meni je veće čudo da Novak ne osvoji nijedan slam do kraja karijere nego da osvoji.

Posted (edited)

Nek budem lud, al ja i dalje mislim da su ugrozeni Fedovih 17. Novak je dosao do maksimuma osvajanjem RG. Tada ga je napokon i svetska javnost prihvatila u meri koju zasluzuje. Njemu se tada zbog vise faktora desio neki reset sistema. Zasicena psiha pre svega, pa povrede i na kraju licni problemi (sam je pricao, verovatno brak) i kad se sve to skupilo normalno da se desi sranje. A mozda je Novaku i trebalo jos jedno mazanje govnima (koje dobija najvise iz Srbije trenutno) da bi ponovo imao onu svoju ubilacku narav. 

Mislim da ce u 2017oj uzeti AO i RG. A posle je opet sve moguce. Ostale dve podloge (W i USO) mu ne odgovaraju, pa mislim da tu nece biti toliki favorit. Konkurencije sem Endija nema. Cak ni na vidiku. Od Tima sam najvise ocekivao, ali neki njegovi trenuci su pokazali da nije od najcvrceg materijala potrebnog za tenis. Naravno, klinac je, pa je moguce da krene u raznim smerovima. Od ovih starijih iskocise malo Nishi i Raonic. Ali su vise puta pokazali domet. Svajcarci su matori, od njih nista ne ocekujem (dobro de, znam.. Vavrinka car na GS turnirima... Al to je proslost i za njega). Cilic, Monfis i Conga, ni njih ne mogu da zamislim kao ozbiljnu konkurenicju.. Ostaju ostali klinci, Puj, Zverev... al dok oni ne porastu za GS trofeje skupice novak jos 5-6 u naredne 2 i po godine :)

Edited by Timmy