Grandilof Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Sten se stedi za najbitniji mec u grupi Ma jok Australian Open, mozda eventualno vec za Wimbledon. :D
Arkadija Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Sten je već počeo da se priprema za Wimbledon i karijerni slem :D
Zli Gli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Pa ladno moze i osvojiti, ako se samo malo fokusira. Ima kvalitet, samo jos fokus na to i eto ga sa sva 4 komada. Ovo danas je bilo pretuzno, kao da je dosao turisticki u London. Japanac samo koristio poklone i rutinirao ga, jako los mec.
Zli Gli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Cilic pokusava na fazon Vavrinke da zbuni protivnike sarenim sorcom ali je od 15:40 u prvom gemu Mareja uspeo da sjebe i to i pukne svoj servis posle, jako lepo je otvorio mec.
Musky Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Sten zna koliko ima godina... vreme je da se fokus lagano šteluje za jedini prioritet do kraja karijere... naravno uz tempo koji jednom u sezoni dostiže pikove. Čile sebi presudijo donjim autfitom...imam takav plovak na bolonjezeru.
Ros Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 "stoji ti ko piletu sise" r.i.p. marinove gace su new born
Arkadija Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Čilić dokazuje da čovek u šarenom šorcu može da bude samo na plaži.
Mil@n Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Čilić dokazuje da čovek u šarenom šorcu može da bude samo na plaži. Osim kad je Wawrinka uzeo RG 2015 :P
April Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Au Marine, jebla te Fila Mogao si i plastične papuče pa pravac Makarska
Zli Gli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Sta igraju ova dvojica, majko mila. Mislio sam da je ono sinoc bilo dno dna ali trude se da nadjebu klovna i Klarka Kenta, i za sad im ide jako dobro.
Arkadija Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Zašto je Marej iritantan ovoliko? Jeste da on uvek brblja sam sa sobom, ali sada je baš prešao sve granice ponašanja na tenisu.
Ros Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 jel to neko rekao marinu da se neiskoristeni challenges placaju?
Zli Gli Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Cilic = Vavrinka danas. Neverovatni su obojica. Zašto je Marej iritantan ovoliko? Jeste da on uvek brblja sam sa sobom, ali sada je baš prešao sve granice ponašanja na tenisu. Ja sam pokusavao vise puta sebe da ubedim da je puknut zbog onog sranja koje je preziveo kao skolarac, da mozda zbog toga ima te tikove i gubljenja, ali ne vredi. I dalje mi je jezivo iritantan, egal sa Serenom.
Recommended Posts