goofs Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Meni se icj ne svidja i dalje ovo sto igra, ne zapinje nimalo, ko na sparing mecu da je. Pri tom je ovaj Tim najslabiji igrac na turniru. Utisak mi je da bi ga pojeo Marej, onako rutinski 6:3-6:2
renne Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Meni se najmanje sviđa što ponovo zapinje za vazduh
Arkadija Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ovo je prvi meč od, maltene, proletos, a da je Novak izgledao kao da stvarno želi da bude na terenu i da pobeđuje. I dobro je što je prvi protivnik bio baš Tim, i dobro je što je drugi set Novak dobio sa nulom.
Jeremija Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Dobro je odigrao zadnja dva, teško je sad odrediti koliko je tu njegova zasluga, a koliko je Tim luzer, ali generalno gledano, napravljen je kvalitativan pomak na odnosu na prošli turnir. Sada samo da vidimo da li će Raonić uopšte igrati, ili da se gledaju dinosaurusi.
Mil@n Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Da li se neko seća poslednja dva bekenda na kraju prvog seta, kakve dve balončine je Novak poslao? Definitivno mislim da njemu treba samo snage u udarcima, sve ostalo je i ovako u glavi. Jako bih voleo da ovo osvoji. Sent from my Nexus 6P
Max Morlock Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Tim je ujebo sebe posle 1. seta, Novakovi udarci su u celom meču bili prosečni... I to ne prosečni za njegove standarde, nego uopšteno prosečni. Bez snage. Sent from my SM-N910C
mlatko Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Tim je i sam shvatio krajem prvog da nema glavu jos za novaka uprkos sasvim zadovoljavajucoj zelji, tehnici i snazi... ne kanalise tu energiju dovoljno dobro. U trecem je probao da se nametne ali fali mu jos ne kazem mnogo ali par godina iskustva ovakvih meceva. ...poslato sa prinudnog...
Jean-Luc Picard Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Ovo danas je bilo malo do umereno oblačno i pretežno sunčano...
Malvo Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Jacina udaraca je takva kakva je, za jace udarce treba snaga sprema koju on ocigledno nema, ali bio je prilicno siguran u gadjanju svih mogucih linija po terenu. Na prethodnim turnirima je i to umelo da bude problem, danas je bio veoma stabilan.
renne Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Đoković je slavio protiv Tima sa 6:7, 6:0, 6:2, a jedan od novinara se osvrnuo na detalj na kraju prvog seta, kada je Novak bacio lopticu prema svom štabu, a ona se odbila o reklame, slično kao na Rolan Garosu. Usledilo je pitanje da li se plaši da bi jednog dana to moglo da ga mnogo košta, pošto je reket mogao da pogodi nekoga, a potom i Novakov odgovor: „Neverovatni ste“. Dalji tok razgovora izgledao je ovako: Novinar: Zašto je to neverovatno? Novak: Pošto uvek izvlačite takve stvari. Novinar: Ako ti nastavljaš da radiš takve stvari… Novak: Nastavljam da radim takve stvari? Zašto onda ne bivam suspendovan? Novinar: Bio si blizu, zar ne? Novak: Blizu sam? Nisam i dalje suspendovan, a ako nisam blizu, onda nisam blizu. Novinar: Da je ta loptica pogodila nekoga u publici, situacija bi bila ozbiljna. Novak: Da, mogla bi da bude. Mogao je i da pada sneg u „O2 areni“, ali ne pada. Novinar: Nisi zabrinut zbog svog stanja svesti? Novak: Ja sam jedini teniser koji pokazuje frustraciju na terenu? To hoćete da kažete? Novinar: Ti si jedan od najboljih tenisera na svetu. Novak: Pa? Novinar: Pokazuješ da si frustriran. Pitam te, da li je to problem za tebe? Novak: To nije problem za mene, a nije ni prvi put da sam to uradio.
Tsai Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Pa i treba malo besa, dosta je bilo ljubavi. Imam neki osecaj da ce Stan the man da nam se oduzi na ovom turniru
Time Crisis Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Jbt i dalje ova priča da Novak treba da se najede slanine i sve će biti ok, nevera
Mil@n Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 Jbt i dalje ova priča da Novak treba da se najede slanine i sve će biti ok, neveraAko hoće da osvaja slemove opet moraće da udara jače. Da li će da jede da to postigne ili da se sunča, sumnjam da bilo koga briga. Kao što sumnjam da bi bilo ko komentarisao njegov izgled i kilažu da se ne sumnja da to utiče na njegovu igru. Da udara ko pre - ne udara. Ne znam šta je uzrok, ali nije neosnovano da manjak mišićne mase može da bude uzrok. Kažem može da bude, ne tvrdim da jeste. Sent from my Nexus 6P
Recommended Posts