Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Da, da. Nije to Endijevo finale. Egzibicijna bila.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

NOvak je trenutno u Malagi sa guruom. 

lepo  -_-

Posted (edited)

Mislio sam prvo na tenis humor temu ali vise je tuzno nego smesno.

https://www.youtube.com/watch?v=xmyHTyw4H80

MekDonald se navodno povredio tj. sjebao rame, pri rezultatu 3:4, kad mu je ovaj vratio brejk. Posle medicinskog tajmauta, gubi sledeci gem a onda krece spektakl, otprilike od 4:10 do 9:00  :mellow:  :ph34r:  :wacko:

Inace, posmatrano iz kladionicarskog ugla, meni sve vuce ka tome da je neka lova bila uplacena na ovog MekDonalda i da je znao za to pa se borio do kraja, a onda je predao na 5:1 i 30:0 u trecem jer u tom slucaju 99% kladionica vraca ulog tj. racuna kvotu 1, a da je izgubio te pare na njega bi bile izgubljene. U svakom slucaju, jako jako sumnjivo sve, pogotovo sto je na 4:4 i 30:0 normalno smecovao na svoj servis a tad je vec krenuo sa underhand serviranjem. Strasne stvari, nadam se da ce neko ovo ispitati iako su realno u pitanju indijanci koji nece mrdnuti dalje od americkih celendzera.

Edited by Zli Gli
Posted

Cuj, stelovanje na opskurnom turniru dok ih ima svega dva-tri u ponudi trenutno, ko bi rekao :D U tenisu je najlakse nastelovati veliku kvotu uzivo, jer ne postoji vreme kao faktor, a nije ni timski sport pa je dovoljno da samo igrac ili oba igraca znaju za to. A predaja usred gema na 5:1 je cist znak da su kladionice ukljucene, osim ako nije pao u nesvest. Doduse, fino je sekao ove udarce na servisu :D

Posted (edited)

I Stan se oseća kao deo ekipe, jab' rek'o po načinu kako se kleberi u pozadini. 

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Stan je GoroSta(sa)n

...poslato sa prinudnog...

Posted

I Stan se oseća kao deo ekipe, jab' rek'o po načinu kako se kleberi u pozadini.

2 GS courtesy of l'eqipue... Nije mala stvar ;)

Sent from my SM-N910C

Posted

Je l ovo nije prošlogodišnja fotografija?

Posted

Stan trenutno i jeste deo ekipe, posto je cilj zajebati Mareja a on je u njegovoj grupi

Posted

Mislim da Noletovom treneru nije cilj da nekoga sjebu. Svi treba da se grle i da se vole

Posted

Mislim da Noletovom treneru guruu nije cilj da nekoga sjebu. Svi treba da se grle i da se vole

:fantom:

Sent from my SM-N910C