Timmy Posted November 9, 2016 Author Posted November 9, 2016 Da, da. Nije to Endijevo finale. Egzibicijna bila.
Zli Gli Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 (edited) Mislio sam prvo na tenis humor temu ali vise je tuzno nego smesno. https://www.youtube.com/watch?v=xmyHTyw4H80 MekDonald se navodno povredio tj. sjebao rame, pri rezultatu 3:4, kad mu je ovaj vratio brejk. Posle medicinskog tajmauta, gubi sledeci gem a onda krece spektakl, otprilike od 4:10 do 9:00 Inace, posmatrano iz kladionicarskog ugla, meni sve vuce ka tome da je neka lova bila uplacena na ovog MekDonalda i da je znao za to pa se borio do kraja, a onda je predao na 5:1 i 30:0 u trecem jer u tom slucaju 99% kladionica vraca ulog tj. racuna kvotu 1, a da je izgubio te pare na njega bi bile izgubljene. U svakom slucaju, jako jako sumnjivo sve, pogotovo sto je na 4:4 i 30:0 normalno smecovao na svoj servis a tad je vec krenuo sa underhand serviranjem. Strasne stvari, nadam se da ce neko ovo ispitati iako su realno u pitanju indijanci koji nece mrdnuti dalje od americkih celendzera. Edited November 11, 2016 by Zli Gli
Malvo Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Cuj, stelovanje na opskurnom turniru dok ih ima svega dva-tri u ponudi trenutno, ko bi rekao :D U tenisu je najlakse nastelovati veliku kvotu uzivo, jer ne postoji vreme kao faktor, a nije ni timski sport pa je dovoljno da samo igrac ili oba igraca znaju za to. A predaja usred gema na 5:1 je cist znak da su kladionice ukljucene, osim ako nije pao u nesvest. Doduse, fino je sekao ove udarce na servisu :D
Jean-Luc Picard Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 (edited) I Stan se oseća kao deo ekipe, jab' rek'o po načinu kako se kleberi u pozadini. Edited November 12, 2016 by Jean-Luc Picard
mlatko Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Stan je GoroSta(sa)n ...poslato sa prinudnog...
Max Morlock Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 I Stan se oseća kao deo ekipe, jab' rek'o po načinu kako se kleberi u pozadini.2 GS courtesy of l'eqipue... Nije mala stvar ;) Sent from my SM-N910C
svashtabezneshto Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Je l ovo nije prošlogodišnja fotografija?
goofs Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Stan trenutno i jeste deo ekipe, posto je cilj zajebati Mareja a on je u njegovoj grupi
levi Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mislim da Noletovom treneru nije cilj da nekoga sjebu. Svi treba da se grle i da se vole
Max Morlock Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mislim da Noletovom treneru guruu nije cilj da nekoga sjebu. Svi treba da se grle i da se vole Sent from my SM-N910C
Recommended Posts