Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

novak ga zapravo pusta. ko kad vodis u pes-u 5-6 golova razlike pa pustis komp da te stigne da bude zanimljivije

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Čitajući pojedine crne komentare čovek može da pomisli da Novak večeras bira konopac kojim će da se besi. Apsolutno verujem da može i hoće da ih razbuca.

Posted

Biće veoma zanimljivo gledati narednih nekoliko  mečeva između Endija i Nola. Prva varijanta , daleko bilo, mogla bi biti da preporođeni Endi uđe u strašnu seriju, kao  Nolo 2011. protiv Rafe. Jednako ostvariv je i scenario po kome bi čak i oslabljeni i neprepoznatljivi Nolo mogao ozbiljno da naškodi višegodišnjoj mušteriji (poput priče o Spahiji i Biberčetu iz filma "Sedam i po"). Najverovatniji je , ipak, razvoj događaja u kome bi to moglo postati dosta neizvesnije rivalstvo nego što je bilo do sad.

Posted

Nije da mračim al ne vidim kako će Nolo da prođe "grupnu fazu" i dođe Endiju na megdan... Što se 2K17 tiče... sve ovo ne obećava, ali... ke vidivme.

Sent from my SM-N910C

Posted

zanemaruje se jedna cinjenica...a to je samopouzdanje koje neko vuce kada udje u duzu seriju sa jedne strane, i skidanje gaca protivnika preko puta sa druge...Nole je to imao zakljucno sa RG...normalno da se tu emotivno i psihicki izduvao...zatim su usledile povredice/povrede, sto je Endi iskoristio i sada jase na talasu koji je Novak do tog trenutka imao...ovo su vrhunski sportisti, faktor umor i ko je koliko igrao meceva u prethodnom periodu ima manju ulogu od jacine psihe...moze da se desi cak i da Endi ima iznenadan pad, covek je deceniju u senci velike trojke, sada je konacno broj 1 i moguce je da mu opadne voljni motiv kao Novaku nakon decenijske jurnjave za RG i osvajanja istog

Posted

Kladionice kazu Marej blagi favorit, kvota 2.25, Novak 2.37. ostali dosta Ispod. Vava 11, Marin 17, ostali preko 20.

Meni iznenadjenje kvota na Novaka. Izgleda da se vise veruje u njega nego sto je bilo za ocekivati.

Posted

na nivou je naucne fantastike, ali zamislite situaciju da Novak osvoji a Endi zglajzne...kakav bi to Nole hype bio...bukvalno onaj fazon ajde malo da vas pustim, postalo je nezanimljivo i onda se vrati expresno na br. 1...tacno bi Endi doziveo nervni slom ????

Posted

Naucna fantastika nije svakako. Iznenadjen sam stepenom nipodastavanja Novaka. Ne mislim na tebe, vec generalno.

Posted

Pa ne znam koliko si gledao njegove meceve, ajde demoni u glavi i ponasanje i sve, covek fizicki ne izgleda dobro, ja sam imao vise kila u osnovnoj skoli no sto on ima sada. I oseca se to u njegovoj igri, udarci su mu slabi, dzaba sto su tehnicki precizni kad protivnik to stize. O servisu da ne pricam, ko Ana Ivanovic.

Posted

Pa ne znam koliko si gledao njegove meceve, ajde demoni u glavi i ponasanje i sve, covek fizicki ne izgleda dobro, ja sam imao vise kila u osnovnoj skoli no sto on ima sada. I oseca se to u njegovoj igri, udarci su mu slabi, dzaba sto su tehnicki precizni kad protivnik to stize. O servisu da ne pricam, ko Ana Ivanovic.

Upravo. Nije ovo stvar samo psihe i samopouzdanja, ima svega. Zato i neće biti tako lako vratiti se u mod u kom je bio. Nije nemoguće, naravno, ali da će biti dovoljno da "malo razmisli o svemu" - neće.

Posted (edited)

sa jedne strane Novakovi rivali u grupi nemaju nijednu pobedu nad njim. Sa druge strane Novak nije pobedio top10 igraca 3-4 meseca, i svi znaju da je ranjiv pa ce biti naprzeni za osvetu.

Inace, najgori WTF otkad pamtim. Djoko u djoki, Murray umoran, Wawa nije ni blizu spreman, Japanezer dugo nije na nivou, Raonic povredjen, ovi ostali su zalutali na WTF.

Edit: Ispravka za Cilica, on je u najboljoj formi u odnosu na svoj maksimum

Edited by Kanzas siti zez
Posted

Jel odustao Raonjic? Imam dobar scenario, Marej ne dobije ni jedan mec u grupi a Nole izgubi od Monfisa i Thiema a Raonic... izadje na teren samo da cestita Nolou na (ne)zasluzenom No1. Ha?

Posted

mareju treba da skinu 275 poena za davis cup, tako da je razlika 130.

ako marej osvoji 0, a novak 200 eto mirnog prezimljavanja :D

Posted

Da ali koliko sam ja shvatio ti DC poeni se skidaju prvog januara, sto znaci da bi Marej ipak zavrsio godinu na prvom mestu, sto je cini mi se ovde trenutno najbitnije.