Tsai Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 ma dajte bre, pa srđan je klasičan ludak, pa on je nekad pričao da će njegova 3 sina biti dc repka ko zna kakav je pritisak otac stavljao na mučenog dečka a i pilić je pričao kako je marko talentovan, a za đoleta je čak pričao da je najtalentovaniji +1 Moguce je i da se izivljavao na njemu kad je skontao da nece biti uspesan teniser
189- Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 ove grupe znace samo da ce novak dobiti wawrinku ili murraya u sf. mada ko zna da li ce i u kakvom ce stanju biti novak....kao i wawrinka. btw zar raonic nije out zbog povrede?
Tsai Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Nishikori moze dobiti Mareja. Cilic takodje moze da poludi.
Arkadija Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Negde sam danas videla neku poluinformaciju da Novak nije siguran da će igrati u Londonu. A Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti.
keitel Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti. U svakom slučaju je tu Tomaš Berdih, uvijek spreman da pomrsi račune favoritima. Novak i ako nije mislio da igra, treba da izađe, dobije ovu trojicu na jednoj nozi i preda u polufinalu.
Ros Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 odlicne grupe. marej ima sansu da pokaze da je legit no. 1 (ili slucajni) a novak ima dobre protivnike da malo povrati samopouzdanje i da se vrati na no. 1
Timmy Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Dobre grupe za London Novak, Monfis, Raonic, Tim Marej, Vavrinka, Nishikori, Cilic Mislim da nikad nije bio ujednaceniji zavrsni masters. Mozda je Tim trenutno po formi ispod, ali od ovih 7 svako svakog moze da dobije na ovom turniru.
Tsai Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 tesko, kroz prvu grupu ce se cak i Kljako prosetati, a Novak bi delio krompire. druga jeste potpuno ujednacena, i zato kazem, jako dobar zreb
Timmy Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 SIgurno je trenutno laksi Tim nego Cilic. Za ostale ne znam. Raonic/Vava i Nishi/Monfis su tu negde. Mozda Monfis bude prijatno iznenadjenje. Prvi put igra zavrsni masters i nalozen je maksimalno. Preskocio je svoj Pariz da bi se maksimalno spremio za London.
goofs Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Raonic nece igrati, kaze da mu je napukao misic. Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura.
duda Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura. navijač u meni misli da ne može Edited November 7, 2016 by dùda
goofs Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 navijač u meni misli da ne može Zapravo ni u meni ne misli, nego se nada :)
Max Morlock Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Strepnja mi je dublja od nade... Sent from my SM-N910C
Recommended Posts