Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

On 7. 11. 2016. at 14:55, dùda said:

ma dajte bre, pa srđan je klasičan ludak, pa on je nekad pričao da će njegova 3 sina biti dc repka

ko zna kakav je pritisak otac stavljao na mučenog dečka

a i pilić je pričao kako je marko talentovan, a za đoleta je čak pričao da je najtalentovaniji

+1

Moguce je i da se izivljavao na njemu kad je skontao da nece biti uspesan teniser

• Replies 5.1k
  • Views 332.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ove grupe znace samo da ce novak dobiti wawrinku ili murraya u sf. mada ko zna da li ce i u kakvom ce stanju biti novak....kao i wawrinka.

btw zar raonic nije out zbog povrede?

Nishikori moze dobiti Mareja. Cilic takodje moze da poludi. 

Negde sam danas videla neku poluinformaciju da Novak nije siguran da će igrati u Londonu. A Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti.

On 7. 11. 2016. at 15:03, Arkadija said:

Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti.

U svakom slučaju je tu Tomaš Berdih, uvijek spreman da pomrsi račune favoritima.

Novak i ako nije mislio da igra, treba da izađe, dobije ovu trojicu na jednoj nozi i preda u polufinalu.

odlicne grupe.

marej ima sansu da pokaze da je legit no. 1 (ili slucajni)

a novak ima dobre protivnike da malo povrati samopouzdanje i da se vrati na no. 1

• Author
  On 7. 11. 2016. at 14:54, Tsai said:

Dobre grupe za London

Novak, Monfis, Raonic, Tim

Marej, Vavrinka, Nishikori, Cilic

Mislim da nikad nije bio ujednaceniji zavrsni masters. Mozda je Tim trenutno po formi ispod, ali od ovih 7 svako svakog moze da dobije na ovom turniru. 

tesko, kroz prvu grupu ce se cak i Kljako prosetati, a Novak bi delio krompire.

druga jeste potpuno ujednacena, i zato kazem, jako dobar zreb  :thumbsup:

• Author

SIgurno je trenutno laksi Tim nego Cilic. Za ostale ne znam. Raonic/Vava i Nishi/Monfis su tu negde. Mozda Monfis bude prijatno iznenadjenje. Prvi put igra zavrsni masters i nalozen je maksimalno. Preskocio je svoj Pariz da bi se maksimalno spremio za London.

Raonic nece igrati, kaze da mu je napukao misic. Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura.

On 7. 11. 2016. at 18:26, goofs said:

Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura.

navijač u meni misli da ne može

Edited by dùda

• Author

Onda Berdih upada.

On 7. 11. 2016. at 18:27, dùda said:

navijač u meni misli da ne može

Zapravo ni u meni ne misli, nego se nada :)

; )

Strepnja mi je dublja od nade...

Sent from my SM-N910C