November 7, 20168 yr On 7. 11. 2016. at 14:55, dùda said: ma dajte bre, pa srđan je klasičan ludak, pa on je nekad pričao da će njegova 3 sina biti dc repka ko zna kakav je pritisak otac stavljao na mučenog dečka a i pilić je pričao kako je marko talentovan, a za đoleta je čak pričao da je najtalentovaniji +1 Moguce je i da se izivljavao na njemu kad je skontao da nece biti uspesan teniser
November 7, 20168 yr ove grupe znace samo da ce novak dobiti wawrinku ili murraya u sf. mada ko zna da li ce i u kakvom ce stanju biti novak....kao i wawrinka. btw zar raonic nije out zbog povrede?
November 7, 20168 yr Negde sam danas videla neku poluinformaciju da Novak nije siguran da će igrati u Londonu. A Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti.
November 7, 20168 yr On 7. 11. 2016. at 15:03, Arkadija said: Raonić je pokidao butni mišić, pa ne verujem da je moguće da igra , čak ni u mašti. U svakom slučaju je tu Tomaš Berdih, uvijek spreman da pomrsi račune favoritima. Novak i ako nije mislio da igra, treba da izađe, dobije ovu trojicu na jednoj nozi i preda u polufinalu.
November 7, 20168 yr odlicne grupe. marej ima sansu da pokaze da je legit no. 1 (ili slucajni) a novak ima dobre protivnike da malo povrati samopouzdanje i da se vrati na no. 1
November 7, 20168 yr Author On 7. 11. 2016. at 14:54, Tsai said: Dobre grupe za London Novak, Monfis, Raonic, Tim Marej, Vavrinka, Nishikori, Cilic Mislim da nikad nije bio ujednaceniji zavrsni masters. Mozda je Tim trenutno po formi ispod, ali od ovih 7 svako svakog moze da dobije na ovom turniru.
November 7, 20168 yr tesko, kroz prvu grupu ce se cak i Kljako prosetati, a Novak bi delio krompire. druga jeste potpuno ujednacena, i zato kazem, jako dobar zreb
November 7, 20168 yr Author SIgurno je trenutno laksi Tim nego Cilic. Za ostale ne znam. Raonic/Vava i Nishi/Monfis su tu negde. Mozda Monfis bude prijatno iznenadjenje. Prvi put igra zavrsni masters i nalozen je maksimalno. Preskocio je svoj Pariz da bi se maksimalno spremio za London.
November 7, 20168 yr Raonic nece igrati, kaze da mu je napukao misic. Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura.
November 7, 20168 yr On 7. 11. 2016. at 18:26, goofs said: Navijac u meni i dalje misli da Nole moze ovo da izgura. navijač u meni misli da ne može Edited November 7, 20168 yr by dùda
November 7, 20168 yr On 7. 11. 2016. at 18:27, dùda said: navijač u meni misli da ne može Zapravo ni u meni ne misli, nego se nada :)