goofs Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Bolje i da odustane nego da igra ovako ko janpi. Imace vremena da zaleci ove povredice i da se spremi za AO, ako rascisti sa sobom u glavi sta hoce a sta nece.
Max Morlock Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Bradati gmaz juče u Blicu ubo suštinu: "...malo više treninga, malo manje lajf kouča..." Sent from my SM-N910C
Tsai Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 ako odustane, nema njemu povratka na 1. mesto do vimbldona
Boza_zvani_Pub Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Prvo mesto vise nije bitno. Ako moze jos koji slam da se stigne Rafa, ako ne - da mu dignemo spomenik! Kako god, hvala mu. P.s. Prso je jajarski. Droga i kurve i kocka su mnogo bolja varijanta! Zna Beker.
duda Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 (edited) hm.. po meni jesu posledica svakako, ali mislim da se ne slazemo cega. on se u to nije upleo nakon serije losih rezultata vec naprotiv, kad je bio na vrhuncu. e pa vidiš, po meni je tu kvakva poznato je (a i iskusila sam na sebi), da ljudi često pucaju kada napetosti prođu svi napori i sve muke se negde gomilaju i skladište i čekaju naplatu ono što se mora ili što je jako važno da se ostvari, učini, itede, odlaže tu naplatu, ali je ne anulira i tako, kada dođe do malo normalnog opuštanja, do koga i mora da dođe, onda kreću naizgled ničimizazvani problemi proći će i to, samo je pitanje kada i da li će već biti kasno za vrhunske rezultate ali nebitno, i zato bih podržala dole kvotovani post, sa malom nedoumicom oko toga da li je pucanje jajarsko ili ne :D Prvo mesto vise nije bitno. Ako moze jos koji slam da se stigne Rafa, ako ne - da mu dignemo spomenik! Kako god, hvala mu. P.s. Prso je jajarski. Droga i kurve i kocka su mnogo bolja varijanta! Zna Beker. a nevezano sa bilo čim o čemu smo na prethodnim stranama pisali, čula sam jednu osobu koja navodno ima insajderski info naime, poznato je da je familija, zapravo braća i majka, dosta vezana elem, taj španski trener-guru, je navodno izvukao marka iz ozbiljne depre i to je ono zbog čega je novak sad kao dobar sa tim likom, a navodno mu je to markovo stanje zaokupljalo svu pažnju ed. pošto kupila po to i prodala Edited November 7, 2016 by dùda
duda Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 To je Viško rekao u prvom kolu Pariza. eto, znači nije ni tajna
Max Morlock Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Marko je sve vreme sedeo sa guruom blagotelećeg "I found god" izraza lica. Sent from my SM-N910C
levi Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Depresija je za slabiće. I mali Đole je u senci brata pa ga zabole za depresiju
Arkadija Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Pa takav mu je duševni skolp. Đole ko Delboj, prodaje flaširanu maglu i super mu je,
Kanzas siti zez Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Brate, bio je sa Karolinicom i on upada u depru. Ja bih bio egzaltiran
goofs Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Bemliga, Novaku ocigledno mnogo znaci to zajednistvo, porodica, podrska i dobrostanje bliskih mu ljudi, zbog toga je verovatno ono sto jeste, veliki radnik i ima mentalni sklop sampiona. S druge strane, to moze i ovako ocigledno da ga ujebe, a nije ni prvi put. Da nema toga mozda ne bi bio Nole, mozda bi bio jebivetar ko Stanislas recimo, ili bolid ko Troicki.
Recommended Posts