Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bolje i da odustane nego da igra ovako ko janpi. Imace vremena da zaleci ove povredice i da se spremi za AO, ako rascisti sa sobom u glavi sta hoce a sta nece.

Posted

Bradati gmaz juče u Blicu ubo suštinu: "...malo više treninga, malo manje lajf kouča..."

Sent from my SM-N910C

Posted

ako odustane, nema njemu povratka na 1. mesto do vimbldona 

Posted

Prvo mesto vise nije bitno. Ako moze jos koji slam da se stigne Rafa, ako ne - da mu dignemo spomenik! Kako god, hvala mu.

P.s. Prso je jajarski. Droga i kurve i kocka su mnogo bolja varijanta! Zna Beker.

Posted (edited)

hm.. po meni jesu posledica svakako, ali mislim da se ne slazemo cega. on se u to nije upleo nakon serije losih rezultata vec naprotiv, kad je bio na vrhuncu. 

e pa vidiš, po meni je tu kvakva

poznato je (a i iskusila sam na sebi), da ljudi često pucaju kada napetosti prođu

svi napori i sve muke se negde gomilaju i skladište i čekaju naplatu

ono što se mora ili što je jako važno da se ostvari, učini, itede, odlaže tu naplatu, ali je ne anulira

i tako, kada dođe do malo normalnog opuštanja, do koga i mora da dođe, onda kreću naizgled ničimizazvani problemi

proći će i to, samo je pitanje kada i da li će već biti kasno za vrhunske rezultate

ali nebitno, i zato bih podržala dole kvotovani post, sa malom nedoumicom oko toga da li je pucanje jajarsko ili ne  :D

Prvo mesto vise nije bitno. Ako moze jos koji slam da se stigne Rafa, ako ne - da mu dignemo spomenik! Kako god, hvala mu.

P.s. Prso je jajarski. Droga i kurve i kocka su mnogo bolja varijanta! Zna Beker.

a nevezano sa bilo čim o čemu smo na prethodnim stranama pisali, čula sam jednu osobu koja navodno ima insajderski info

naime, poznato je da je familija, zapravo braća i majka, dosta vezana

elem, taj španski trener-guru, je navodno izvukao marka iz ozbiljne depre i to je ono zbog čega je novak sad kao dobar sa tim likom, 

a navodno mu je to markovo stanje zaokupljalo svu pažnju

ed.

pošto kupila po to i prodala  :fantom:

Edited by dùda
Posted

To je Viško rekao u prvom kolu Pariza.

Posted

To je Viško rekao u prvom kolu Pariza.

eto, znači nije ni tajna 

Posted

Marko je sve vreme sedeo sa guruom blagotelećeg "I found god" izraza lica.

Sent from my SM-N910C

Posted

To je Markov izraz lica od kako ga pamtim.

Posted

Depresija je za slabiće. I mali Đole je u senci brata pa ga zabole za depresiju

Posted

Pa takav mu je duševni skolp. 

Đole ko Delboj, prodaje flaširanu maglu i super mu je,

Posted

Brate, bio je sa Karolinicom i on upada u depru. Ja bih bio egzaltiran :fantom:

Posted

Bemliga, Novaku ocigledno mnogo znaci to zajednistvo, porodica, podrska i dobrostanje bliskih mu ljudi, zbog toga je verovatno ono sto jeste, veliki radnik i ima mentalni sklop sampiona. S druge strane, to moze i ovako ocigledno da ga ujebe, a nije ni prvi put.

Da nema toga mozda ne bi bio Nole, mozda bi bio jebivetar ko Stanislas recimo, ili bolid ko Troicki.