Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Jebu me ovde na poslu, da je pogrešno sada objavljivati da novak ne može da se vrati na no1.

Ajde neka mi neko "nacrta" koliko je bodova u igri i kako to ide...

....shit has hit the fan...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ako timmy ne bude banovan, nikad se nece vratiti :(

Posted

Klasican Rok Petrovič slučaj.

Nole je u svetskom vrhu 10 godina, kakav Rok Petrovič.

Posted

ako timmy ne bude banovan, nikad se nece vratiti :(

+1

Posted

Jebu me ovde na poslu, da je pogrešno sada objavljivati da novak ne može da se vrati na no1.

Ajde neka mi neko "nacrta" koliko je bodova u igri i kako to ide...

....shit has hit the fan...

Mora Đovak da osvoji WTF da bi bio prvi na kraju godine, sa sve tri pobede u grupi

Posted

Pri tom se uzima za gotovo da ce Marej da uzme Pariz i udje u finale Londona, a ni to nije sigurno

Posted

Ma gde to nije sigurno, to ne može biti sigurnije

Posted (edited)

Klasican Rok Petrovič slučaj.

Rok Petrovič je sijao samo jedno leto ,tj. zimu, a Novak je imao (i još uvek ima) blistavu karijeru koja traje preko 10 godina.

Kada malo bolje razmislim, retki su sportisti koji su sami sebi upropastili karijeru, kada su već osvojili sve  što se moglo osvojiti, i da nije vezano za doping aferu. Samo mi Tajger Vuds pada na pamet.

Svi ostali su bili u stilu, e da nije pio , kockao se, kurvao......mogao je da osvoji......

Edited by Arkadija
Posted

Nole je u svetskom vrhu 10 godina, kakav Rok Petrovič.

Rok Petrovič je posle osvajanja titule otišao na Tibet ili tako negde da proučava kako da skija a da mu skije ne dodiruju sneg.

Posted

šta će mu to, onda bi bio baš spor. 

Posted

Hm, možda je i Nolo u fazonu da širi ljubav prema loptici, da je pošalje gde hoće snagom volje a da je ne udara? :unsure:

Sent from my SM-N910C

Posted

Rok Petrovič je posle osvajanja titule otišao na Tibet ili tako negde da proučava kako da skija a da mu skije ne dodiruju sneg.

Novak je osvojio više titula samo za pola ove godine nego Rok u celoj karijeri. :)

Posted

Izner radi isto sto i svi protiv Mareja, ne koristi milion brejk lopti iz samo njemu poznatih razloga. Marej ne igra nista nego ceka samounistenje protivnika, klasika.

Posted

Mnogo je psihološki jak Mari, mislio sam da je ovde gotov, kad ono medjutim...