Frank Pembleton Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Jebu me ovde na poslu, da je pogrešno sada objavljivati da novak ne može da se vrati na no1. Ajde neka mi neko "nacrta" koliko je bodova u igri i kako to ide... ....shit has hit the fan...
aram Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ako timmy ne bude banovan, nikad se nece vratiti :(
Time Crisis Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Klasican Rok Petrovič slučaj. Nole je u svetskom vrhu 10 godina, kakav Rok Petrovič.
renne Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ako timmy ne bude banovan, nikad se nece vratiti :( +1
renne Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Jebu me ovde na poslu, da je pogrešno sada objavljivati da novak ne može da se vrati na no1. Ajde neka mi neko "nacrta" koliko je bodova u igri i kako to ide... ....shit has hit the fan... Mora Đovak da osvoji WTF da bi bio prvi na kraju godine, sa sve tri pobede u grupi
goofs Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Pri tom se uzima za gotovo da ce Marej da uzme Pariz i udje u finale Londona, a ni to nije sigurno
renne Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Ma gde to nije sigurno, to ne može biti sigurnije
Arkadija Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 (edited) Klasican Rok Petrovič slučaj. Rok Petrovič je sijao samo jedno leto ,tj. zimu, a Novak je imao (i još uvek ima) blistavu karijeru koja traje preko 10 godina. Kada malo bolje razmislim, retki su sportisti koji su sami sebi upropastili karijeru, kada su već osvojili sve što se moglo osvojiti, i da nije vezano za doping aferu. Samo mi Tajger Vuds pada na pamet. Svi ostali su bili u stilu, e da nije pio , kockao se, kurvao......mogao je da osvoji...... Edited November 6, 2016 by Arkadija
raindelay999 Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Nole je u svetskom vrhu 10 godina, kakav Rok Petrovič. Rok Petrovič je posle osvajanja titule otišao na Tibet ili tako negde da proučava kako da skija a da mu skije ne dodiruju sneg.
Max Morlock Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Hm, možda je i Nolo u fazonu da širi ljubav prema loptici, da je pošalje gde hoće snagom volje a da je ne udara? Sent from my SM-N910C
Time Crisis Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Rok Petrovič je posle osvajanja titule otišao na Tibet ili tako negde da proučava kako da skija a da mu skije ne dodiruju sneg. Novak je osvojio više titula samo za pola ove godine nego Rok u celoj karijeri. :)
Zli Gli Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Izner radi isto sto i svi protiv Mareja, ne koristi milion brejk lopti iz samo njemu poznatih razloga. Marej ne igra nista nego ceka samounistenje protivnika, klasika.
Jeremija Posted November 6, 2016 Posted November 6, 2016 Mnogo je psihološki jak Mari, mislio sam da je ovde gotov, kad ono medjutim...
Recommended Posts