Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bravo za Mareja, toliko potcenjivanja i sprdanja na njegov racjn, ali je na kraju uspeo da se probije na vrh ( malo ga je i sreca pogledala, ali je zasluzio).

Posted

Danas ce Milos sacuvati srbstvo.

A u Londonu Novak.

Navijaci muk. A taman spremne pljuvacke.

:fantom:

:ziga:

Posted

Dobro de. Ovo je samo na dve nedelje. Nek i Marej oseti prvo mesto :P

Posted

A dobro sad, rodio mu se sin i izjava da je sad tenis na drugom mestu u odnosu na porodicu je potpuno normalna stvar. Ne moze bas da se poredi sa ovim.

Nije se tad još ni bio rodio, to je izjava koju je dao oko venčanja, da li malo pre ili posle,

Posted

Cestitke Endiju! Potpuno zasluzeno. Fenomenalan igrac koji bi u nekoj drugoj eri imao desetak slemova.

Posted

Raznorazni Riosi i Rafteri su takođe dolazili do prvog mesta hvatajući prazan period i sumrak favorita. Marej je čini mi se bolji od te grupe igrača, ali ne verujem da će biti nešto neprikosnoven naredne godine. Kako sada stvari stoje, moguće je da i Fed ponovo zasedne na broj jedan, ne znam šta je ostalo od Nadala. Za Novaka bogapitaj šta će se sve desiti, mi smo pre šest meseci pričali o year-slamu i činjenici kako nema ko da ga zaustavi još bar 2-3 godine, da stiže ili ne stiže Federera, a sad...

Posted

Dobro de. Ovo je samo na dve nedelje. Nek i Marej oseti prvo mesto :P

Ti si definitivno gori od mene.

Mislio sam da sam najluđi, kad ono...

Posted

Ima onaj naš stari film koji najbolje opisuje ovu situaciju s Nolom... "Kako sam sistematski uništen od idiota"

Sent from my SM-N910C