Timmy Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Nije Novak batalio tenis. U to sam siguran. I ne moze ovo vecno trajati. Samo se nadam da ipak nece proci mnogo vremena dok se ne vrati, pa da pokusa da uzme jos koji GS. Realno, konkurencija je takva da njemu ne treba da se vrati na svoj maksimum. Dovoljno da dodje do nekih 70-80% i necu mu ni Marej moci nista. Sad ne igra ni na 50% svojih mogucnosti.
Jean-Luc Picard Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Za neke ozbiljnije zaključke treba ipak sačekati AO. Tu će se tek videti da li priče o bataljivanju imaju pokriće.
mlatko Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Koliko ozbiljno shvata svoj posao ja bih pricekao da vidim npr. do W ipak, da se ponovo sve slozi mentalno/fizicki treba da se uigra a do AO nema nista (joj... bice dosadno samo sa kosarkom i fuzbalom, morace se poceti pratiti neki snooker ili curling). ...poslato sa prinudnog...
urkozamanje Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 @urkozamanje to što sam nazvala trivijalnosti, možda to i nisu, no moja poenta je bila da su one posledica, a ne uzrok znači kao posledica pregorevanjatm, došle su te budalaštine treba biti realan, novak možda jeste materijal za goata po teniskom umeću, fizičkim predispozicijama itd, ali on je mnogo, mnogo mentalne snage, volje, optimizma i čega već ne, potrošio da bi stigao tu gde jeste, i to u eri dvojice najboljih svih vremena to se, čini mi se, često zaboravlja pa i on je živ čovek i ima svoje limite ovde se stalno spominje, mogao je ovo, mogao je ono on je uradio tačno onoliko koliko je mogao, nema tu šta da se nagađa i lamentira to koliko je uradio to je zapravo njegov limit i koliko će još uraditi, ako će hm.. po meni jesu posledica svakako, ali mislim da se ne slazemo cega. on se u to nije upleo nakon serije losih rezultata vec naprotiv, kad je bio na vrhuncu. znaci ne da je eksperimentisao i trazio metode unapredjivanja igre, vec pre da je posledica hendlovanja statusa superstara, boga tenisa, i tacke u kojoj vise nije imao konkurenciju. tada se on istripovao gadno i krenuo da trazi "dublji smisao" i otvorio se prema tim glupostima. sto su sarlatani naravno iskoristili na najbolji moguci nacin. otisao je taj korak previse. zobanje bobica je jedno, sportista filozof spiritualista i promoter jogi letenja je ipak drugo. cuj teniski trener cija knjiga se zove El Gran Secreto i pocinje ovako: You are going to find answers to questions like: from where did we come from? Where are we going? What are we doing here? Also why are we never satisfied? And unable to find true happiness? LOVE has huge importance in our lives. LOVE harmonizes, balances, and allows everything to flow in our lives as a human being. For this i say: LOVE IN THE LIFE!! jebeno enciklopedijski primer bullshita, na nivou FB statusa moje strine iz donje zaklopace. u to se Novak upleo (neNovak, Jeca, ko god da je kum), i to mu sedi u lozi umesto jebenog Bekera. i onda kad brani set loptu umesto oces qrac da uzmes set!! sta smo ucili, sta smo trenirali!! on kaze hammmmmmmm hammmmmmm.. ljuuuubaaaav.. svuda oko nas.. sazdan sam od ljubavi.. onda izgubi set, polomi reket, pa se onda kaje sto je izgubio uzemljenje, pa narednih par minuta opet trazi ljubav u sebi, pa se onda opet iznervira.. pa u krug. uopste mi se ne svidja izostanak vajde i bekera, bude li se taj jaz produbio onda ce stvarno biti gotovo. kapiram da su obojica snazno protiv tih njegovih tripova, i da bi i vajda i beker pepeu rado napunili bulju simikama, ali je novak izgleda vec duboko zagazio i da mu se sve to polako preliva iz privatnog i u profesionalni zivot. sve dok uz sebe bude imao ljude koji umesto u krvavi trening, forhend i bekend veruju u "power of lengthy hugs" tesko cemo videti starog Novaka.
iDemo Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 hm.. po meni jesu posledica svakako, ali mislim da se ne slazemo cega. on se u to nije upleo nakon serije losih rezultata vec naprotiv, kad je bio na vrhuncu. znaci ne da je eksperimentisao i trazio metode unapredjivanja igre, vec pre da je posledica hendlovanja statusa superstara, boga tenisa, i tacke u kojoj vise nije imao konkurenciju. tada se on istripovao gadno i krenuo da trazi "dublji smisao" i otvorio se prema tim glupostima. sto su sarlatani naravno iskoristili na najbolji moguci nacin. otisao je taj korak previse. zobanje bobica je jedno, sportista filozof spiritualista i promoter jogi letenja je ipak drugo. cuj teniski trener cija knjiga se zove El Gran Secreto i pocinje ovako: jebeno enciklopedijski primer bullshita, na nivou FB statusa moje strine iz donje zaklopace. u to se Novak upleo (neNovak, Jeca, ko god da je kum), i to mu sedi u lozi umesto jebenog Bekera. i onda kad brani set loptu umesto oces qrac da uzmes set!! sta smo ucili, sta smo trenirali!! on kaze hammmmmmmm hammmmmmm.. ljuuuubaaaav.. svuda oko nas.. sazdan sam od ljubavi.. onda izgubi set, polomi reket, pa se onda kaje sto je izgubio uzemljenje, pa narednih par minuta opet trazi ljubav u sebi, pa se onda opet iznervira.. pa u krug. uopste mi se ne svidja izostanak vajde i bekera, bude li se taj jaz produbio onda ce stvarno biti gotovo. kapiram da su obojica snazno protiv tih njegovih tripova, i da bi i vajda i beker pepeu rado napunili bulju simikama, ali je novak izgleda vec duboko zagazio i da mu se sve to polako preliva iz privatnog i u profesionalni zivot. sve dok uz sebe bude imao ljude koji umesto u krvavi trening, forhend i bekend veruju u "power of lengthy hugs" tesko cemo videti starog Novaka. A mozda je gledao sa malim zakasnjenjem https://www.youtube.com/watch?v=UEDN3rHWJvk
Time Crisis Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 hm.. po meni jesu posledica svakako, ali mislim da se ne slazemo cega. on se u to nije upleo nakon serije losih rezultata vec naprotiv, kad je bio na vrhuncu. znaci ne da je eksperimentisao i trazio metode unapredjivanja igre, vec pre da je posledica hendlovanja statusa superstara, boga tenisa, i tacke u kojoj vise nije imao konkurenciju. tada se on istripovao gadno i krenuo da trazi "dublji smisao" i otvorio se prema tim glupostima. sto su sarlatani naravno iskoristili na najbolji moguci nacin. otisao je taj korak previse. zobanje bobica je jedno, sportista filozof spiritualista i promoter jogi letenja je ipak drugo. cuj teniski trener cija knjiga se zove El Gran Secreto i pocinje ovako: Nije to ništa novo, ovo je na primer iz 2013: Đoković je naveo da voli učenja istočnjačke medicine i tamošnje filozofije. Jedan od njegovih omiljenih primera na temu "kako svet, zapravo, funkcioniše", naveo je u knjizi. "Jedan istraživač je uzeo dve čaše vode. Prema jednoj je delio samo dobru energiju (ljubav, zadovoljstvo, sreću), a ka drugoj je ispoljavao samo lošu energiju, psujući (pokazujući tako emocije poput besa, straha, neprijateljstva). Posle nekoliko dana, voda u ovoj drugoj čaši postala je maltene zelena. U onoj prvoj - i dalje čista. Znam, zvuči ludo, zar ne? Ali, taj test je, po meni, dokaz da svaka, pa i najmanja stvar na svetu deli jednu te istu energiju: i ljudi, i životinje, i svi elementi koji čine ovaj svet. Sve". Ili i pre toga, 2011/12: ŠTA biste sada promenili u onome što ste savetovali Novaku? - Jedna od stvari bila je ta da smo šetali bosonogi parkom po sunčanom danu. To je jedna od najosnovnijih tehnika, ako tako mogu da je nazovem. Biti u prirodi na čistom vazduhu, koji je energija po sebi, i šetati se bosonog, to vam je kao da imate ekstra uzemljenje, pa se sva suvišna tenzija i nervoza nesmetano odstrani iz tela, a zdrava energija primi nazad. Da li ima išta zdravije nego se otvoriti za najprirodnije energije u našem okruženju?
urkozamanje Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ma ne kazem ja da je on to tek sad "otkrio", vec mi se cini da je sada najzad potpuno prso sa tim. nikada ranije nije terao ljude da se grle na zavrsnoj ceremoniji, niti izjavljivao da ima druge prioritete osim broja jedan.
Time Crisis Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 ma ne kazem ja da je on to tek sad "otkrio", vec mi se cini da je sada najzad potpuno prso sa tim. nikada ranije nije terao ljude da se grle na zavrsnoj ceremoniji, niti izjavljivao da ima druge prioritete osim broja jedan. Iz 2014: “But without a doubt, life changes,” he said. “You know, priorities change. My priorities, my family, my wife, my future kid. Tennis is definitely not No. 1 anymore.”
Tsai Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Danas ce Milos sacuvati srbstvo. A u Londonu Novak. Navijaci muk. A taman spremne pljuvacke. +1000
stajebrebilo Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Kako čitam sve ovo što postujete, mislim da ovo što se događa nije odjednom. Samo je isplivalo pred javnost otvorenije posle RG kad je osvojio sve što je smatrao da treba biti osvojeno, tj. kad je štiklirao poslednju stavku na to-do listi. Kao da se ohrabrio da ekponira ono što ga u suštini zanima/okupira poslednjih godina, a bilo je u senci ostvarenja teniskih ciljeva.
Zli Gli Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Izner pegla Cilica rutinski, po jedan brejk u oba seta i evo sad ce da zavrsi jos malo. Niko ne dobija Dzona Iznera 6 puta za redom!
Arkadija Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Izner oduvao Čilića za 70 minuta. Čilić nje postojao na terenu.
Time Crisis Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Raonić se povukao, Marej i zvanično novi #1.
urkozamanje Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Iz 2014: A dobro sad, rodio mu se sin i izjava da je sad tenis na drugom mestu u odnosu na porodicu je potpuno normalna stvar. Ne moze bas da se poredi sa ovim.
Recommended Posts