mlatko Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ne može, ako Novak uzme završni turnir biće broj 1.Opet me ovo bodovanje zbunjuje, znaci sad u ponedeljak se brisu poeni i iz Londona. ...poslato sa prinudnog...
Tsai Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ne može, ako Novak uzme završni turnir biće broj 1. Ne mora da znaci, ako Marej dodje do finala razlika je 100 bodova u korist endija
renne Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Opet me ovo bodovanje zbunjuje, znaci sad u ponedeljak se brisu poeni i iz Londona. ...poslato sa prinudnog... Da
urkozamanje Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 @duda Nisu pojavne trivijalije, barem ja ne mislim tako. Za ishranu ne znam, ali ove guru zajebancije def nisu trivija. Ono sto je potrebno broju 1 (takvom kakav je on bio) je ego velicine aljaske i koketiranje sa God kompleksom. Ogromna mentalna snaga je potrebna da upravo to stanje uma dozove nazad u trenucima kad ne ide, da ubedi sebe da moze sve (i da sad ima svi da mu puse), a zen da iskontrolise emocije samo do tacke u kojoj moze da razmislja "cisto", ponajvise koncentracije radi. Sve te tehnike koje je kao koristio (kako bese, vizuelizacija? tako nesto?) su ok dok god nisu u koliziji sa ja sam centar univerzuma i suvereni gospodar sudbina svih koji se u njemu nalaze (and i pitty the fool that would challenge me). Onog momenta kad je presao granicu i od tehnika i metoda koncentracije stigao do grljenja drveca tu vise nema sta da se trazi. Ne idu ta cuda u koja se upleo sa sportom. Silverback gorilu je trebalo nauciti da zastane i izbroji do 10 i nazad, a ne da cita drevne skripte, meditira i trazi ljubav u kapljici kise. Silverback gorila nema sta da bude u dosluhu sa prirodom, nema sta da se "sjedinjuje" sa dzunglom, silverback gorila je jebeni gospodar dzungle. Dzungla to je on. Sta koji rac, drvo se zapisava, ne grli se. To ako ces da budes gorila, i na vrhu lanca. Necu da se samokvotujem opet, al posle one slike iz marbelje (ili odakle bese) je meni stvarno bilo jasno da je to to. Mrzim sto ovo moram da kazem, ali Srki treba da isamara onog neNovaka i rastera te sarlatane i pijavice. Ok, ja sve vreme pricam o tome sta je dobro za njegov tenis, navijacki. Mozda je njemu coveku stvarno bolje u zivotu, i mozda bas ovako ima svoj mir. To je moguce. Ali tenis mu dok god bude "sektasio" nece biti ono sto je bio i bice konstantni izvor frustracije koju ce morati da leci grljenjem drveca i "seansama". I tako u krug, na radost gurua i tog dela enturaza.
Time Crisis Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Ne mora da znaci, ako Marej dodje do finala razlika je 100 bodova u korist endija Marej gubi poene iz DC-a
Zli Gli Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Koliko god uvek navijam za Klarka Kenta protiv Mareja, Federera i ostalih iritantnih likova, toliko mi je odvratan svaki put kad igra protiv ovih iole gotivnih, a Conga je bas kul tip. Valjda ce okrenuti nekako, mada ga za sad slabo sta ide.
iDemo Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 @duda Nisu pojavne trivijalije, barem ja ne mislim tako. Za ishranu ne znam, ali ove guru zajebancije def nisu trivija. Ono sto je potrebno broju 1 (takvom kakav je on bio) je ego velicine aljaske i koketiranje sa God kompleksom. Ogromna mentalna snaga je potrebna da upravo to stanje uma dozove nazad u trenucima kad ne ide, da ubedi sebe da moze sve (i da sad ima svi da mu puse), a zen da iskontrolise emocije samo do tacke u kojoj moze da razmislja "cisto", ponajvise koncentracije radi. Sve te tehnike koje je kao koristio (kako bese, vizuelizacija? tako nesto?) su ok dok god nisu u koliziji sa ja sam centar univerzuma i suvereni gospodar sudbina svih koji se u njemu nalaze (and i pitty the fool that would challenge me). Onog momenta kad je presao granicu i od tehnika i metoda koncentracije stigao do grljenja drveca tu vise nema sta da se trazi. Ne idu ta cuda u koja se upleo sa sportom. Silverback gorilu je trebalo nauciti da zastane i izbroji do 10 i nazad, a ne da cita drevne skripte, meditira i trazi ljubav u kapljici kise. Silverback gorila nema sta da bude u dosluhu sa prirodom, nema sta da se "sjedinjuje" sa dzunglom, silverback gorila je jebeni gospodar dzungle. Dzungla to je on. Sta koji rac, drvo se zapisava, ne grli se. To ako ces da budes gorila, i na vrhu lanca. Necu da se samokvotujem opet, al posle one slike iz marbelje (ili odakle bese) je meni stvarno bilo jasno da je to to. Mrzim sto ovo moram da kazem, ali Srki treba da isamara onog neNovaka i rastera te sarlatane i pijavice. Ok, ja sve vreme pricam o tome sta je dobro za njegov tenis, navijacki. Mozda je njemu coveku stvarno bolje u zivotu, i mozda bas ovako ima svoj mir. To je moguce. Ali tenis mu dok god bude "sektasio" nece biti ono sto je bio i bice konstantni izvor frustracije koju ce morati da leci grljenjem drveca i "seansama". I tako u krug, na radost gurua i tog dela enturaza. +1 Pravda za silverback-a
Moća Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 (edited) Meni je zao ga nece pamtiti po osvojenim titulama i dominaciji vec sto ce ostati upamcen kao neko ko je mogao da bude najbolji ikada i koji je bio blizu toga a onda mu je mozak otisao u onu stvar(kurac). Sent from my Le X620 using Tapatalk Edited November 4, 2016 by Moća
Tsai Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 (edited) Marej gubi poene iz DC-a aman, ne racunaj poene koje gubi, sad je samo race bitan. u race-u novak vodi za 400 bodova. ako marej uzme pariz, bice u prednosti za 600. ako dodje finala londona uzece 1000 a novak ako osvoji 1500. razlika je 100 u korist mareja edit: preracunao sam se. kreten sam. u pravu si Edited November 5, 2016 by Tsai
Timmy Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Danas ce Milos sacuvati srbstvo. A u Londonu Novak. Navijaci muk. A taman spremne pljuvacke.
Kanzas siti zez Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Banujte Timmyja za djokovica! Ja ocekujem reprizu Sinsija: Cilic dobija Mareja u finalu. Da mu se Endi prigodno zahvali za pobedu nad Djovakom.
duda Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 @urkozamanje to što sam nazvala trivijalnosti, možda to i nisu, no moja poenta je bila da su one posledica, a ne uzrok znači kao posledica pregorevanjatm, došle su te budalaštine treba biti realan, novak možda jeste materijal za goata po teniskom umeću, fizičkim predispozicijama itd, ali on je mnogo, mnogo mentalne snage, volje, optimizma i čega već ne, potrošio da bi stigao tu gde jeste, i to u eri dvojice najboljih svih vremena to se, čini mi se, često zaboravlja pa i on je živ čovek i ima svoje limite ovde se stalno spominje, mogao je ovo, mogao je ono on je uradio tačno onoliko koliko je mogao, nema tu šta da se nagađa i lamentira to koliko je uradio to je zapravo njegov limit i koliko će još uraditi, ako će
Timmy Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Kad se tako gleda, stoji sve. Ali logicno je da su navijacima apetitit veci kad je vec dosao u situaciju da moze da napadne Feda.
Frank Pembleton Posted November 5, 2016 Posted November 5, 2016 Pa to... Realno da se "izoluju" dostignuća nema šta da se priča, ovo smo sad videli i ko zna kad, verovatno nikad više... Ali, smeta "što je mogao još korak dva..." , a zaista jeste. I što, a možda se i varamo, ovo što mu se događa nije nekako njegova volja, već ljudi oko njega. Naravno, možda će se jednog dana to raspetljati i možda ćemo saznati šta se desilo... Mada evo sad svi govorimo kao da je maltene batalio tenis, a ko zna šta ćemo još videti... ....shit has hit the fan...
Recommended Posts