Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Mislim da Marej mora da osvoji, ili udje u finale

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ђоковић је имао среће што раније није узео РГ, имао би далеко мање ГС титула.

Posted

Nije problem gubitak prvog mesta, siguran sam da bismo svi pristali da više nikad ne bude broj 1 a osvoji još 3-4 slema. Problem je, sasvim sigurno, kompleksniji nego što ga mi, kao gledaoci, možemo videti - razumljivo je što je strah navijača baziran na spoljnim, vidljivim simptomima Nolovog posrtanja u poslednjih nekoliko meseci. Da je dobro - nije.

Posted

Ja mislim da je ovo najgori tenis u karijeri Novaka Djokovica, jos od onda, kad to bese bilo 2007, kad je zaseo na trece mesto i nije silazio odatle. Ne secam se da je ovako rutinski ciscen u uzastopnim turnirima od random igraca.

Preslikana situacija iz drugog dela 2011.

Posted

Dobro je videti da je Guru doneo samopouzdanje i pribranost u kriticnim trenucima.

Posted

Preslikana situacija iz drugog dela 2011.

Ovo je gore od toga.

Sent from my SM-N910C

Posted

Ovo je gore od toga.

Sent from my SM-N910C

Pa i nije, tad je dobio krompir od mnogo lošijeg Nišikorija nego što je ovaj današnji. Videćemo šta će biti dogodine, ova godina je izgleda završena.

Posted

Drago mi je što sam imala nekog posla van kuće pa nisam ovo gledala. 

Novak je uništen i u krhotinama je sada.

Posted

Kraj 2011. je ipak posljedica (i) povrede, ovo sad...

Mnogo ružno izgleda. Na osnovu onoga što znamo (bez upuštanja u dejli-mejlisanje o tome koga je Njolo pričvrljio na kvar i što mu je Jeca servirala kao osvetu i sl.), izgleda kao da je jednostavno mentalno napustio tenis poslije osvajanja RG. Što bi rekli englezi, svjetla su upaljena, ali nema nikoga kod kuće...

Posted

Pa ne mozemo da ne ulazimo u to, missim necemo ulaziti u pikanterije, ali ocigledno je neki gadan picvajz u glavi i/ili u porodicnim odnosima. Nastavi li ovim tempom, realnije je da ce otici u neku dzunglu da zvace bobice i grli drvece nego sto ce stici Rodju (posto se posle osvajanja RG-a to percipira kao glavni cilj karijere). Nije ovo do tenisa, ne moze se ovako raspasti za manje od pola godine pa da ga jebes. Kad je prosli put rascistio to sa porodicom, vinuo se do neslucenih visina. I nema sumnje da, cak i uzimajuci u obzir amortizaciju tela, moze opet - samo ako resi ono sto je sad problem. Ako ne resi, to je kraj, tuto finito, sluzice za podsmeh i cudjenje na pitanje kako je jebote takav raspad moguc umesto kao primer jednog od najboljih i najsistematicnijih sportista u ovom veku. Ja i dalje polazem nade u Srkija, nece on dugo trpeti ovo sektasenje, proradice zlatiborski palacinkar u njemu.

Posted

Pa i nije, tad je dobio krompir od mnogo lošijeg Nišikorija nego što je ovaj današnji. Videćemo šta će biti dogodine, ova godina je izgleda završena.

Dozvoli™ ali 2011. je u trećoj četvrtini sezone opao zbog umora ali je do tada kidao. Ove godine nije dočekao ni pola sezone u punoj formi, a i pre sudbonosnog RG je već imao brljanja... Ovo nije umor ni pad forme koji se prevazilaze odmorom / jačim treningom... Ovo je sistemska greška, ovo pre svega više nije ON.

Sent from my SM-N910C

Posted

mozda je bolje sad da izgubi br. 1. mozda se dozove pameti do londona

Posted

dakle zrnevlje je učinilo svoje. oterati snajku i uvesti šarenu slaninu!

Posted

mozda je bolje sad da izgubi br. 1. mozda se dozove pameti do londona

u Londonu Marej moze samo da dobije poena, ako osvoji Pariz 99% je 1. na kraju godine, ako izgubi u finalu ima oko 89% sanse da zavrsi prvi. nije ni vazno...

Ne moze da igra kompetitivno ako mu je moto Love&peace, nema tu leba vise. On smatra da je svoj leb zaradio dovoljno i mozda mu nije svejedno sto su toliki milioni € u opticaju u igri koju ima skoro u malom noktu. Vazniji mu je mir i vreme koje provede u krugu porodice (taj dan-dva lufta koji zaradi takvim stavom), i ja mu ne zameram dok je on dobar.

...poslato sa prinudnog...

Posted

Pa nije Nole ni Fed ni Nadal i to je davno bilo jasno.

On je svoj put putovao uz ovu dvojicu ala i postigao nevidjeno mnogo.

Ne mogu da zaboravim one suze nakon madridskog polufinala sa Nadalom. To sf je koštalo obojicu maltene ostatka sezone.

A to je samo mali deo priče. Koliko je cela priča koštala suza , napora i odricanja to ne mogu ni da zamislim kao verujem ni većina onih koji ovde pišu.

Novak je verovatno pregoreo. I nije ni čudo.

Da li će uspeti da se vrati veliko je pitanje.

Možemo se zafrkavati sa kojekakvim majama i semenkama ali rekla bih da su to samo pojavne trivijalije.