goofs Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 415 bodova ce biti razlika u trci nakon upisivanja ovog Beca. Po mojim odokativno-laickim procenama, Noletu je dovoljna jedna titula i finale da sigurno prezimi nako no.1
Timmy Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Nisu dovoljni titula i finale. Pogotovu sto se so finala Londona moze doći bez poraza, ali i sa dva poraza.
keitel Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 415 bodova ce biti razlika u trci nakon upisivanja ovog Beca. Po mojim odokativno-laickim procenama, Noletu je dovoljna jedna titula i finale da sigurno prezimi nako no.1 E, ako mu samo to treba, onda da otvorimo šampanjac. Nešto se čudno dešava. Moja procjena je da se Beker i Vajda nisu složili sa ovim novim Đokovićevim pogledom na svijet, pa su zato skrajnuti. Eto još jedne paralele sa Anom Ivanović.
Timmy Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Novak dao normalnu izjavu. Kaze da se prvi put posle RG oseca odlicno i preporodjeno. Zelim da mu verujem i da se nadam dobrim igrama... A sve mi se vise cini da ce Novak da otrese Mareja ako mu se nadje na putu u Parizu i Londonu.
Kanzas siti zez Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Mislim da si promasio skoro sve sto si napisao na ovoj temi u proteklih nekoliko meseci tako da cestitke Endiju na kruisanju.
Čutura Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Novak dao normalnu izjavu. Kaze da se prvi put posle RG oseca odlicno i preporodjeno. on ovo sebe laze..
renne Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Mislim da si promasio skoro sve sto si napisao na ovoj temi u proteklih nekoliko meseci tako da cestitke Endiju na kruisanju.+1:(
Arkadija Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ono što je sve najviše interesovalo je zašto nema Borisa Bekera i Marjana Vajde u Gradu svetlosti. - Ceo tim je odlučio da Beker i Vajda ne budu u Parizu - bilo je jedino što je Novak želeo da kaže na tu temu. :(
Mil@n Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Ja sam totalno izgubio poverenje u Novaka. Pod hitno je potrebna titula, neki baš jak skalp ili nešto slično da stvari krenu da se vraćaju na ne tako davno pređašnje stranje.
Timmy Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Mislim da si promasio skoro sve sto si napisao na ovoj temi u proteklih nekoliko meseci tako da cestitke Endiju na kruisanju. Ja ili Mec. Neko mora pogoditi ovaj put :)
goofs Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 E, ako mu samo to treba, onda da otvorimo šampanjac. Nešto se čudno dešava. Moja procjena je da se Beker i Vajda nisu složili sa ovim novim Đokovićevim pogledom na svijet, pa su zato skrajnuti. Eto još jedne paralele sa Anom Ivanović. Ja samo napisah sta mu je dovoljno da i matematicki obezbedi prvo mesto bez obzira na Marejev rezultat. Za Novaka od pre 6 meseci ovo napisano bi bilo dobar dan, danas to deluje dosta tesko, i iako svi mi verujemo da se i dalje Novak pita, izjave i potezi u poslednje vreme su dosta zabrinjavajuci.
Recommended Posts