Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

415 bodova ce biti razlika u trci nakon upisivanja ovog Beca. Po mojim odokativno-laickim procenama, Noletu je dovoljna jedna titula i finale da sigurno prezimi nako no.1

ili jedna titula/finale i raspad mareja

• Author

Nisu dovoljni titula i finale. Pogotovu sto se so finala Londona moze doći bez poraza, ali i sa dva poraza.

415 bodova ce biti razlika u trci nakon upisivanja ovog Beca. Po mojim odokativno-laickim procenama, Noletu je dovoljna jedna titula i finale da sigurno prezimi nako no.1

E, ako mu samo to treba, onda da otvorimo šampanjac.

Nešto se čudno dešava. Moja procjena je da se Beker i Vajda nisu složili sa ovim novim Đokovićevim pogledom na svijet, pa su zato skrajnuti. Eto još jedne paralele sa Anom Ivanović.

• Author

Novak dao normalnu izjavu. Kaze da se prvi put posle RG oseca odlicno i preporodjeno. Zelim da mu verujem i da se nadam dobrim igrama... A sve mi se vise cini da ce Novak da otrese Mareja ako mu se nadje na putu u Parizu i Londonu.

Mislim da si promasio skoro sve sto si napisao na ovoj temi u proteklih nekoliko meseci tako da cestitke Endiju na kruisanju.

Novak dao normalnu izjavu. Kaze da se prvi put posle RG oseca odlicno i preporodjeno.

on ovo sebe laze..

Mislim da si promasio skoro sve sto si napisao na ovoj temi u proteklih nekoliko meseci tako da cestitke Endiju na kruisanju.

+1

:(

Ono što je sve najviše interesovalo je zašto nema Borisa Bekera i Marjana Vajde u Gradu svetlosti.

- Ceo tim je odlučio da Beker i Vajda ne budu u Parizu - bilo je jedino što je Novak želeo da kaže na tu temu.

:(

Ko je to "ceo tim"?

On i Maja

:fantom:

I ja pitam glupa pitanja...

Ja sam totalno izgubio poverenje u Novaka. Pod hitno je potrebna titula, neki baš jak skalp ili nešto slično da stvari krenu da se vraćaju na ne tako davno pređašnje stranje.

• Author

Ja ili Mec. Neko mora pogoditi ovaj put :)

E, ako mu samo to treba, onda da otvorimo šampanjac.

Nešto se čudno dešava. Moja procjena je da se Beker i Vajda nisu složili sa ovim novim Đokovićevim pogledom na svijet, pa su zato skrajnuti. Eto još jedne paralele sa Anom Ivanović.

Ja samo napisah sta mu je dovoljno da i matematicki obezbedi prvo mesto bez obzira na Marejev rezultat. Za Novaka od pre 6 meseci ovo napisano bi bilo dobar dan, danas to deluje dosta tesko, i iako svi mi verujemo da se i dalje Novak pita, izjave i potezi u poslednje vreme su dosta zabrinjavajuci.