Timmy Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Ma nije bila greska. Nego sam ja napisao da se Mareju neverovatno cisti zdreb na poslednjih bar 5-6 turnira, na sta je neko replicirao da je i Novaku isto tako.. Imao je i Novak slicnih situacija, ali ovo Marejevo je prosto neverovatno. Dosao je do finala bez igraca u top20, a ako dobije Ivo ni u finalu nece imati takvog protivnika.. Ni Conga nije neki zajeban protivnik, ispao je on iz 15. Da nije toliko ucestalo, ne bi bilo cudno... Naravno, ne kazem da je neka zavera i sl. Jednostavno se tako desava.
Jeremija Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 To je više do žreba, nego bilo šta. Mene lično zabrinjava što Nole gubi od tenisera koji, realno, ranije nisu mogli ni da mu prismrde, a sve je počelo sa Querryjem na Vimbldonu.
Timmy Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Dobi Conga, a taman sam poceo da navijam za Iva.
Timmy Posted October 29, 2016 Author Posted October 29, 2016 Jesi procitao o cemu se pisalo ili samo onako da napises nesto?
Jeremija Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 (edited) Pobedi Nishikori Mullera na kraju, šteta što sam gledao fudbal. Meni je jedini problem sa Fererovom predajom taj što se onda nije morao toliko truditi protiv Viće. :misko: Edited October 29, 2016 by Jeremija
Arkadija Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ferer je protiv Viktora odigrao na 150% svojih mogućnosti, tako da je danas samo kljoknuo. :D
Arkadija Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Šta je još neverovatnije? Miša Zverev. Čovek koji nije imao karijeru do ove jeseni, i koji je poznat unazad dve godine samo kao mnogo stariji brat Aleksandra Zvereva,sada ima šansu da ode u finale preko Marina Čilića.
Max Morlock Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Jbt... Djoker upozna Maju Volk i ceo ATP tur ode u đavola [emoji38]ol: Sent from my SM-N910C
keitel Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Šta je još neverovatnije? Miša Zverev. Čovek koji nije imao karijeru do ove jeseni, i koji je poznat unazad dve godine samo kao mnogo stariji brat Aleksandra Zvereva,sada ima šansu da ode u finale preko Marina Čilića. Bio je Miša dobar junior, ali, jbg, imao je teške povrede u karijeri, nešto kao Delpo. Čovjek je igrao servis volej a nije mogao da servira punom snagom godinama, možeš misliti na šta je to ličilo.
renne Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Najavio da mu ne trebaju, tako nešto, i da je jako srećan ššo je ponovo u Parizu
Recommended Posts