Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Šteta što ni SK ni AS (a ni ES) ne daju turnir u Stokholmu, polufinala će biti prava poslastica.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ko igra, mrzi me da trazim

...poslato sa prinudnog...

Posted

Biće Delpo Dimitrov i Sock i Saša Zverev.

Posted

Brutalan tenis igraju Kerber i Cibulkova, ide prenos na SK2.

Posted (edited)

Urekao sam. Kerber se toliko borila za prvi set i onda u pauzi ode u toalet, gde u nju udje duh Benoe Pera. Kakav epski raspad jbt, mislim pojavice se ona u trecem setu opet, ali ovo je kranje bezvezno od nekoga ko pledira da bude broj 1, Cibulkova je bar pola poena u drugom setu osvojila na totalno neiznudjene greske. Smesno.

Edited by Malvo
Posted

Finale Stokholma, Del Potro - Sock samo što nije krenulo.

Posted

SK prebacio mec na sesti kanal zato sto pocinje - Lokomotiva-CSKA. U fudbalu :D

Posted

Nije to ništa, sad sam kad sam prebacivao kanale video da im na petici ide Rangers - Celtic, nekada bi to bio main event.  

A Del Potro - Sock se pored 7 Sport Klubova, 5 Arena i 2 Eurosporta mora gledati na Batman Streams.  :D

Posted

Pa jebote bar tenisa ima cele godine na svim kanalima. Ovo je 1 od 3 turnira i serije 250 koji se trenutno odvijaju. Ne moze sve. I ne treba :)

Posted

Del Potro delje Socka k'o Musa jarca.

Pa jebote bar tenisa ima cele godine na svim kanalima. Ovo je 1 od 3 turnira i serije 250 koji se trenutno odvijaju. Ne moze sve. I ne treba :)

Ne znam da li može ili ne može, ali su mogli bolje izabrati. Turnir u Antwerpenu (koji prenose) je i u najavi bio kilav do bola.

Posted

Odlična partija Del Potra, od ponedeljka skače sa 63. na 37. mesto (ako sam dobro izračunao).

Posted (edited)

Zahvaljum na linku. Pimetio sam ja još pre par sati da sam se preračunao, ali sam se ponadao da niko neće primetiti.  :wicked:

Edited by Jeremija
Posted

Krenuo zenski zavrsni masters. Kuznjecova dobila Radvansku.