October 21, 20168 yr Šteta što ni SK ni AS (a ni ES) ne daju turnir u Stokholmu, polufinala će biti prava poslastica.
October 23, 20168 yr Urekao sam. Kerber se toliko borila za prvi set i onda u pauzi ode u toalet, gde u nju udje duh Benoe Pera. Kakav epski raspad jbt, mislim pojavice se ona u trecem setu opet, ali ovo je kranje bezvezno od nekoga ko pledira da bude broj 1, Cibulkova je bar pola poena u drugom setu osvojila na totalno neiznudjene greske. Smesno. Edited October 23, 20168 yr by Malvo
October 23, 20168 yr Nije to ništa, sad sam kad sam prebacivao kanale video da im na petici ide Rangers - Celtic, nekada bi to bio main event. A Del Potro - Sock se pored 7 Sport Klubova, 5 Arena i 2 Eurosporta mora gledati na Batman Streams. :D
October 23, 20168 yr Author Pa jebote bar tenisa ima cele godine na svim kanalima. Ovo je 1 od 3 turnira i serije 250 koji se trenutno odvijaju. Ne moze sve. I ne treba :)
October 23, 20168 yr Del Potro delje Socka k'o Musa jarca. Pa jebote bar tenisa ima cele godine na svim kanalima. Ovo je 1 od 3 turnira i serije 250 koji se trenutno odvijaju. Ne moze sve. I ne treba :) Ne znam da li može ili ne može, ali su mogli bolje izabrati. Turnir u Antwerpenu (koji prenose) je i u najavi bio kilav do bola.
October 23, 20168 yr Odlična partija Del Potra, od ponedeljka skače sa 63. na 37. mesto (ako sam dobro izračunao).
October 23, 20168 yr Zahvaljum na linku. Pimetio sam ja još pre par sati da sam se preračunao, ali sam se ponadao da niko neće primetiti. Edited October 23, 20168 yr by Jeremija