Malvo Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 I Kirjos i recimo Tomic su razmazene i nevaspitane bitange. Drugaciji, na primer, od bradatog Pera. Taj je vec autenticni mentalni bolesnik.
1n54jd3r Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Tomicev cale je tezak psiho i neandertalac, tako da ne cudi ovo gore.
renne Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 http://sportklub.rs/Tenis/ATP/a132316-Djokovic-Ne-odustajem-nisam-na-dijeti-zbog-pobeda.html
Jeremija Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 "Nisam na specijalnoj ishrani zbog tenisa i da bih pobeđivao mečeve, već zato što je to dobro za moje telo. Ta dijeta je odraz mog načina života. Neću odustati od nje zato što mi više nije prioritet da pobeđujem, osvajam titule i budem najbolji na svetu", poručio je Đoković u Šangaju. Wut
Timmy Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Ne znam... al mi nije drago sto ovo citam.
Arkadija Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 :( заиста не могу да се сетим када је неки професионални спортиста изрекао да се не такмичи због победа и трофеја, већ због хармоније у телу и светског мира.
urkozamanje Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Yep, to bi bilo to. Steta jbg, mozda je mogao da bude najbolji ikad. Steta.
duda Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) puk'o je, realno al' ja sve mislim da ga to ne može držati dugo, tj, da je puk'o na privremenoj bazi ipak, godine prolaze neumitno Edited October 18, 2016 by dùda
Timmy Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Mogao je da saceka jos 2-3 godine, pa onda da pukne. Al sve se nadam da ce promeniti folozfiju. Samo da to ne bude za pomenutih 2-3 godine kad prodje voz
Time Crisis Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) Trt, ne verujem mnogo u to što priča. Kad se oženio isto je rekao da mu "tenis neće biti prioritet" pa je posle toga osvojio sve živo. Sad u Šangaju je početkom nedelje rekao da je završio sa ispadima na terenu, pa je samo dan kasnije cepao majicu i krljao rekete itd. :) Edited October 18, 2016 by Time Crisis
urkozamanje Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Slazem se da se generalno ne treba previse obazirati na izjave, ali ovakva izjava u kombinaciji sa "van-nastavnim" aktivnostima stvarno ima tezinu. Cuj jbt, coveku koji je do pre neki dan jurio jebenog federera tenis vise nije na prvom mestu. Nesto ne stima jbg, sta god da je nadam se da ce uspeti da se trgne i da se vrati na svoje mesto. Ok, na kraju krajeva njegova je stvar, ako je stvarno tako sta sad.. Secam se pred RG da sam rekao "uzmi ovo i ne moras vise nista da osvojis". Sad mi malo zao, povlacim rec :( Iako on moze lagano ponovo da izdominira, mislim da je, nazalost, jos 5 slemova sada vec bas malo verovatno. Imao je ovu i sledecu godinu dok ne stasaju klinci, a ako sledecu izgubi na "vracanje u formu", ne vidim da moze uzeti vise od par slemova do kraja karijere.
gone fishing Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) ali to je druga stvar, niko ne voli da gubi pogotovo od redovnih mušterija pa je djokold izražavao frustraciju što ne može baš svakoga da dobije na ime a bez mučenja na treninzima... - nije on olderer pa da pobeđuje na suvi talenat i mozak sa 80% spreme, on mora da bude fizički 95% fit - a kada se ovakvi porazi zaređaju i ostali teniseri iz top 32 će izgubiti respekt i početi da veruju da imaju šanse protiv njega - sada je na prekretnici hoće li se zadovoljiti top 8 statusom u naredne 3-4 godine i ispadanjem u 1/4 i 1/2 finalima najvećih turnira ili će nabaciti 6-7kg mišićne mase i izdominirati naredne 1,5- 2 godine sa 4-6 gs titula Edited October 18, 2016 by gone fishing
goofs Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Cuo sam da postoje neki Tibetanci koji zive samo od sunceve energije, mozda da proba to?
Timmy Posted October 18, 2016 Author Posted October 18, 2016 Krenula Moskva. Janko na Lajovica za pola sata. Pobednik u drugom kolu protiv Kolsrajbera. Viktor (4) slobodan u prvom kolu i ne znam kako nema nosioca u njegovom zrebu pre polufinala, gde moze na Aguta (1).
Time Crisis Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 ali to je druga stvar, niko ne voli da gubi pogotovo od redovnih mušterija pa je djokold izražavao frustraciju što ne može baš svakoga da dobije na ime a bez mučenja na treninzima... - nije on olderer pa da pobeđuje na suvi talenat i mozak sa 80% spreme, on mora da bude fizički 95% fit - a kada se ovakvi porazi zaređaju i ostali teniseri iz top 32 će izgubiti respekt i početi da veruju da imaju šanse protiv njega - sada je na prekretnici hoće li se zadovoljiti top 8 statusom u naredne 3-4 godine i ispadanjem u 1/4 i 1/2 finalima najvećih turnira ili će nabaciti 6-7kg mišićne mase i izdominirati naredne 1,5- 2 godine sa 4-6 gs titula Kako mu 7kg mišićne mase nije falilo pre 4 ili 5 meseci? Imao je Novak ovakvih ispada skoro svake sezone, doduše i komentari su uglavnom slični, penzija i sl. :P
Recommended Posts