Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Muka ce da bude ako izgubi ovaj set a jos veca ako ga dobije - onda mora i treci... A mi gledamo, slushamo ili live-score-ujemo™...

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A mi gledamo, slushamo ili live-score-ujemo™...

Kako ko, odgledao sam kraj prvog seta, i dosta mi je. Prvo usere, pa igra pasivno kako ume, pipka loptu preko mreže, da bi na kraju izašao na mrežu i izgubio poen kada je najbitnije iako su mu procenti uspešnosti izlaska na mrežu uvek katastrofalni. Meni dosta.

Posted

Kako ko, odgledao sam kraj prvog seta, i dosta mi je. Prvo usere, pa igra pasivno kako ume, pipka loptu preko mreže, da bi na kraju izašao na mrežu i izgubio poen kada je najbitnije iako su mu procenti uspešnosti izlaska na mrežu uvek katastrofalni. Meni dosta.

ja samo live-score pa mi i to mnogo

Posted

Au jebo te već četvrti katastrofalan izbor na već dobijenom poenu

Posted

Nešto se sa njim definitivno dešava. Dugo je pauzirao, odmoran je, imao je pad rezultata, trebao bi da ima motiva da pokaže da je i dalje tata, a on i dalje prolazi kroz neka sranja. Ko zna šta ga jebe.

Posted

Koji demoni su usli u glavu Nola, da mi je znati. Ovo smejuljenje, klimatanje glavom, gestikuliranje, ni Marej u svojim najdemonskijim danima nije bio takav.

A igra mu je ko u nasih renomiranih teniserki, po sinusoidi od sjaja do ocaja u rasponu od 4 poena.

Posted

e, sad jos jednom i jos jednom, pa opet i onda opet... 

Posted

Ako iz ovoga danas postoji jedna svetla tačka, to je da ga ne boli đokislav baš toliko da u izgubljenom susretu na meč loptama kaže "Okej, odo ja".