October 15, 20168 yr Muka ce da bude ako izgubi ovaj set a jos veca ako ga dobije - onda mora i treci... A mi gledamo, slushamo ili live-score-ujemo...
October 15, 20168 yr A mi gledamo, slushamo ili live-score-ujemo... Kako ko, odgledao sam kraj prvog seta, i dosta mi je. Prvo usere, pa igra pasivno kako ume, pipka loptu preko mreže, da bi na kraju izašao na mrežu i izgubio poen kada je najbitnije iako su mu procenti uspešnosti izlaska na mrežu uvek katastrofalni. Meni dosta.
October 15, 20168 yr Kako ko, odgledao sam kraj prvog seta, i dosta mi je. Prvo usere, pa igra pasivno kako ume, pipka loptu preko mreže, da bi na kraju izašao na mrežu i izgubio poen kada je najbitnije iako su mu procenti uspešnosti izlaska na mrežu uvek katastrofalni. Meni dosta. ja samo live-score pa mi i to mnogo
October 15, 20168 yr Nešto se sa njim definitivno dešava. Dugo je pauzirao, odmoran je, imao je pad rezultata, trebao bi da ima motiva da pokaže da je i dalje tata, a on i dalje prolazi kroz neka sranja. Ko zna šta ga jebe.
October 15, 20168 yr Koji demoni su usli u glavu Nola, da mi je znati. Ovo smejuljenje, klimatanje glavom, gestikuliranje, ni Marej u svojim najdemonskijim danima nije bio takav. A igra mu je ko u nasih renomiranih teniserki, po sinusoidi od sjaja do ocaja u rasponu od 4 poena.
October 15, 20168 yr Ako iz ovoga danas postoji jedna svetla tačka, to je da ga ne boli đokislav baš toliko da u izgubljenom susretu na meč loptama kaže "Okej, odo ja".