Timmy Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Ako odigra ovako sa Agutom, nece imati st ada trazi. Al mi nezamislivo da povo bude ovako los.
Timmy Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Gledam statistiku. Zverv osvojio vise poena koji su imali manje od 5 udaraca i vise od 5 do 9. Novak mnogo vise uzeo najduzih poena sa po 10+ razmena.
Timmy Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Sutra su mi najizglednija dva ishoda. Prvi verovatniji gde ce Novak izpustiti najvise 5-6 gemova. Jednostavno posle ovakog meca danas, sutra je najlogicnije da odigra mnogo bolje. Dok ce Agut posle danasnje fenomenalne pobede nad Congom sutra verovatno odigrati losiji mec. Druga opcija je da Novak izgubi sto bi potvrdilo da ovo danas nije bilo slucajno. Al ipak mislim da ce biti ono prvo :)
goofs Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Novak, osim sto tri cetvrtine meca igra ko Jelena Jankovic, jos poceo i da otpozdravlja publici ko ona. Nece bidne dobro :(
Timmy Posted October 14, 2016 Author Posted October 14, 2016 Gofan pokazuje da mu sa jedne strane treba samo malo da se ukljuci u sam vrh. A sa druge da mu ipak fali mnogo za to :)
Čutura Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 (edited) Nije više ništa nezamislivo, jbg jes vala, kad ga vidim da se smejulji onako ko suntav muka mi. treba ga poslati na deprogramiranje, sto pre... „Pokušavam da pronađem balans između koncentracije i opuštenosti, pokušavam da uživam u trenutku. Oduvek sam se trudio da na taj način pronađem optimalno stanje uma. Sada sam pomislio na jednu poznatu pesmu. Na taj način sam pokušao da zaboravim na prethodne greške. I uspelo je“, kaže prvi teniser sveta. Edited October 14, 2016 by Čutura
duda Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 dobila janković korrne u 3 seta nemrem sebi da dođem a pritom, jj je vodila u drugom setu 4:0 i došlo na 4:4, mislila sam posle toga će da izgubi ladno, kad ne lezi vraže
Max Morlock Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Smoke on the water? ???????? Sent from my SM-N910C
aram Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 (edited) Kada igra Novak? 10:30 Edited October 15, 2016 by aram
Recommended Posts