Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako odigra ovako sa Agutom, nece imati st ada trazi. Al mi nezamislivo da povo bude ovako los.

Posted

Gledam statistiku. Zverv osvojio vise poena koji su imali manje od 5 udaraca i vise od 5 do 9. Novak mnogo vise uzeo najduzih poena sa po 10+ razmena.

Posted

Sutra su mi najizglednija dva ishoda. Prvi verovatniji gde ce Novak izpustiti najvise 5-6 gemova. Jednostavno posle ovakog meca danas, sutra je najlogicnije da odigra mnogo bolje. Dok ce Agut posle danasnje fenomenalne pobede nad Congom sutra verovatno odigrati losiji mec. Druga opcija je da Novak izgubi sto bi potvrdilo da ovo danas nije bilo slucajno. Al ipak mislim da ce biti ono prvo :)

Posted

Novak, osim sto tri cetvrtine meca igra ko Jelena Jankovic, jos poceo i da otpozdravlja publici ko ona. Nece bidne dobro :(

Posted

Izgofanisao ga je.

...poslato sa prinudnog...

Posted

Gofan pokazuje da mu sa jedne strane treba samo malo da se ukljuci u sam vrh. A sa druge da mu ipak fali mnogo za to :)

Posted (edited)

Nije više ništa nezamislivo, jbg

jes vala, kad ga vidim da se smejulji onako ko suntav muka mi. treba ga poslati na deprogramiranje, sto pre...

„Pokušavam da pronađem balans između koncentracije i opuštenosti, pokušavam da uživam u trenutku. Oduvek sam se trudio da na taj način pronađem optimalno stanje uma. Sada sam pomislio na jednu poznatu pesmu. Na taj način sam pokušao da zaboravim na prethodne greške. I uspelo je“, kaže prvi teniser sveta.

Edited by Čutura
Posted

dobila janković korrne u 3 seta

nemrem sebi da dođem  :s_w:

a pritom, jj je vodila u drugom setu 4:0 i došlo na 4:4, mislila sam posle toga  će da izgubi ladno, kad ne lezi vraže  :lolol:

Posted

Smoke on the water? ????????

Sent from my SM-N910C

Posted (edited)

Kada igra Novak?

10:30

Edited by aram