Max Morlock Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Jel to ta radost na terenu o kojoj je Nole pričao..:? :P
mlatko Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Viktor igra protiv Nadala, al tu ne ocekujem neka uzbudjenja. nije ni bilo previse... Više da svaki put prognoziraš poraz Vavrinke bez obzira s kim igra i uglavnom bude suprotno, valjda neće i ovde uzeti ceo turnir k'o prošli put. :pja navijam za Vavu, scenario gde se maklja za tron sa makljavim u 2017 mi je omiljen ...poslato sa prinudnog...
Time Crisis Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 nije ni bilo previse... ja navijam za Vavu, scenario gde se maklja za tron sa makljavim u 2017 mi je omiljen Mator je Vavrinka da se bori za tron, za to je već kasno, ali biće opasan tu i tamo.
Max Morlock Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sad videh na jućubu... jel se to Rafa ošišao?? :o
Time Crisis Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Sad videh na jućubu... jel se to Rafa ošišao?? :o Nisam primetio... jedino ako nisi pratio tenis par godina. :)
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Bravo Viktore! Da ne kazem fala... Ostaće bar lepa priča za unuke kako je nekad imao meč loptu protiv Nadala... Imao je pre 5-6 godina MP kad je Nadal bio na svom vrhuncu.
duda Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 meni je ipak najgore zbog onog njegovog meča protiv mareja na rg mislim da ga je taj meč dosta koštao u karijeri
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 (edited) Gledam kostur, pa Novaku se ocistio put skroz do polufinala. Tek tada moze na nosioca. I to na Congu koga je cini mi se dobio u finalu prosle godine.. A Enidju svi nosioci u zrebu i dalje. Naravno nista sve to znaci, al bolje ici preko Pospisila i matorog Zvereva nego pritiv Kirjiosa i Berdiha. Edited October 12, 2016 by Timmy
Max Morlock Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Nisam primetio... jedino ako nisi pratio tenis par godina. :) Ma na kratko sam samo video klip meč pointa, pa mi se učinilo da mu je kraća kosa nego što pamtim od ranije (a ovako na prvu loptu i ne mogu da se setim kad sam ga zadnji put gledao ove godine )
Arkadija Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Ma nemate pojma. Nadal je presadio kosu. Sada ima bujnu i gustu kosu, dok je početkom godine imao promaju po sredini glave.
Max Morlock Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 I meni se čini da mu je kosa gušća sad nego zadnjih par godina :D Sent from my SM-N910C
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Jeste gusca. Bila vest da je nesto dal sadio dal djubrio jebem li ga sad
duda Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) ali gde ja živim kada do danas nisam znala da nam se vića ženi ? dajte slike ko ima info nije valjda travica :D Edited October 12, 2016 by dùda
Recommended Posts