Time Crisis Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Kad već pričamo o iskustvu, sledeći put prognoziraj da će da pobedi, dok još nije kasno. :p
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Cek, to sad treba da se pravdam sto sam prognozirao poraz favorita koji je nije desio? Nece to bas tako ici...
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 Zimonja u 1/4 finalu. Ziv je deda umro nije :)
Time Crisis Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Cek, to sad treba da se pravdam sto sam prognozirao poraz favorita koji je nije desio? Nece to bas tako ici... Više da svaki put prognoziraš poraz Vavrinke bez obzira s kim igra i uglavnom bude suprotno, valjda neće i ovde uzeti ceo turnir k'o prošli put. :p
Arkadija Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Videh sada kraj Kirios protiv Miše Zvereva. Veličanstven raspad Kiriosa. Sve vreme se svađao zbog nečega sa sudijom, publikom, ko zna sa kim još, i uopšte nije obraćao paznju na tenis. Nikada pošten igrač od njega. Edited October 12, 2016 by Arkadija
Time Crisis Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 Videh sada kraj Kirios protiv Miše Zvereva. Veličanstven raspad Kiriosa. Sve vreme se svađao zbog nečega sa sudijom, publikom, ko zna sa kim još, i uopšte nije obraćao paznju na tenis. Nikada pošten igrač od njega. Mislim da se nije raspao, takav je bio od izlaska na teren manje-više.
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 5:3 za Viktora. Al i dalje ne zelim nimalo da se nadam
Timmy Posted October 12, 2016 Author Posted October 12, 2016 E svasta, odlican set sa dublim brejkom :O Ovo nije nas Viktor :(
Arkadija Posted October 12, 2016 Posted October 12, 2016 (edited) Viktor je odigrao razmenu dužu od 10 udaraca i osvojio poen. A onda posle i set. @ Duda ja gledam ilegalno na poslu preko nekog strima Edited October 12, 2016 by Arkadija
Recommended Posts