Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

Kad već pričamo o iskustvu, sledeći put prognoziraj da će da pobedi, dok još nije kasno. :p

• Author

Cek, to sad treba da se pravdam sto sam prognozirao poraz favorita koji je nije desio? Nece to bas tako ici...

• Author

Zimonja u 1/4 finalu. Ziv je deda umro nije :)

Cek, to sad treba da se pravdam sto sam prognozirao poraz favorita koji je nije desio? Nece to bas tako ici...

Više da svaki put prognoziraš poraz Vavrinke bez obzira s kim igra i uglavnom bude suprotno, valjda neće i ovde uzeti ceo turnir k'o prošli put. :p

• Author

Samo na uso i sad sam prognozirao to.

Videh sada kraj Kirios protiv Miše Zvereva. Veličanstven raspad Kiriosa. Sve vreme se svađao zbog nečega sa sudijom, publikom, ko zna sa kim još, i uopšte nije obraćao paznju na tenis. Nikada pošten igrač od njega. :lolol:

Edited by Arkadija

Videh sada kraj Kirios protiv Miše Zvereva. Veličanstven raspad Kiriosa. Sve vreme se svađao zbog nečega sa sudijom, publikom, ko zna sa kim još, i uopšte nije obraćao paznju na tenis. Nikada pošten igrač od njega. :lolol:

Mislim da se nije raspao, takav je bio od izlaska na teren manje-više.

Pa raspao se od finala u nedelju do danas. 

• Author

5:3 za Viktora. Al i dalje ne zelim nimalo da se nadam

Set lopta

Kako je dobro odigrao set!

• Author

E svasta, odlican set sa dublim brejkom :O Ovo nije nas Viktor :(

gde gledate ?

Viktor je odigrao razmenu dužu od 10 udaraca i osvojio poen. A onda posle i set.   :ohmy:  :ohmy:  :ohmy:

@ Duda

ja gledam ilegalno na poslu preko nekog strima  :naughty:

Edited by Arkadija

• Author

Na SK1