Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

to.

prestize ga u majamiju, a ovaj se vraca posle vimbldona

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kirios pobedio Gofana u finalu Tokija. Tako je osvojio svoj treći turnir, a prvi u seriji 500.  I dalje je jezivo antipatičan. Gofan se skoro rasplakao kada je primao ček za drugo mesto. 

Edited by Arkadija
Posted

Uvek ce biti antipatican (da ne koristim tezu rec) jer je jednostavno dripac. U nekim sportovima to i moze da prodje. U tenisu ne.

Posted (edited)

Janko rutinski otres'o Kolsrajbera, mislio sam da ce izgubiti ali se opasno naostrio u zadnje vreme i igra jako dobro. 

U zenskom finalu Pekinga, Agnjeska ima brejk prednosti protiv Konte u prvom setu. I dalje igra jezivo dosadno ali eto, osvojice turnir verovatno bez izgubljenog seta. Neunistiva je.

Edited by Zli Gli
Posted

Bravo Janko! Ozbiljan protivnik (31.na listi), a Janko ga pocepao.

Posted

I dalje je jezivo antipatičan. Gofan se skoro rasplakao kada je primao ček za drugo mesto. 

Taj bi se rasplakao u svakom slucaju, verovatno izgleda placljivo i dok se intimizuje.

U zenskom finalu Pekinga, Agnjeska ima brejk prednosti protiv Konte u prvom setu. I dalje igra jezivo dosadno ali eto, osvojice turnir verovatno bez izgubljenog seta. Neunistiva je.

Pati.

Posted

Patim samo zbog hiljadu dindzi koje sam bacio na Kontu prvi set, koja je promasila dva smeca u 10. gemu za 5:5. Agnjeska je Boginja tenisa, jedna od najjezivijih i najmisterioznijih pojava ikad u svetu sporta.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Ja odigrao na hiljadu dindzi da Agnjeska dobija 2-0. Cuj, Konta, kakva Konta, dobija trckaralo takve lagano.

Inace, juce je protiv Svitoline imala jedan potez posle kojeg si mi ti pao na pamet :D Odbranila se nekako iznudjenim lobom, placljiva Ukrajinka izasla na mrezu i onda visok lob resila teskim volejom u aut :D

Edited by Malvo
Posted

Ma poceo sam vec da se divim Agnjeski, izvlaci 200% svojih mogucnosti vec dugi niz godina, treba to umeti. Sa druge strane, Mareja koji isto igra to pimplanje dok protivnik ne pogresi nikako ne varim, nadam se da ce ga Bugarin okrenuti nekim cudom... 

Posted

Djovakov zreb u Sangaju:

Fognini

Dimitrov/Gasquet

Kyrgios/Berdych

Nadal/Tsonga

Murray/Wawa

Posted

Vidim da Troicki igra danas sa Rosolom. Kada igra Novak?

Posted

Za sat vremena pobeda

Sledeće kolo protiv Rafe