Timmy Posted October 4, 2016 Author Posted October 4, 2016 (edited) Na godinu? Ocekivano. edit. sa 2 godine na 15 meseci. Edited October 4, 2016 by Timmy
Korki Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Šarapovoj skraćena suspenzija, vraća se krajem aprila sledeće godine. Je л ће Руси сада мање објављивати специјална лечења за врхунске спортисте, махом са запада? А, ко је заштитио нашег Виктора?!
mlatko Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Je л ће Руси сада мање објављивати специјална лечења за врхунске спортисте, махом са запада? А, ко је заштитио нашег Виктора?! Manje ce objavljivati za tenisice a vise za Olimpijskoigrace/ice ...poslato sa prinudnog...
Time Crisis Posted October 4, 2016 Posted October 4, 2016 Je л ће Руси сада мање објављивати специјална лечења за врхунске спортисте, махом са запада? А, ко је заштитио нашег Виктора?! I Viktoru je skraćeno sa 18 na 12 ako se dobro sećam.
Timmy Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Zimonja ponovo novi partner (Raonic) i ponovo poraz u prvom kolu. Ne znam sta ce mu sve ovo vise.
Jean-Luc Picard Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 On će se izgleda vratiti singlu kad više ne bude mogao naći partnera ( čitaj kao "niko ne bude hteo da igra s njim u dublu" )
Time Crisis Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 On će se izgleda vratiti singlu kad više ne bude mogao naći partnera ( čitaj kao "niko ne bude hteo da igra s njim u dublu" ) Zimonjić puni 41 godinu iduće sezone, ne treba očekivati ne znam šta. :)
Timmy Posted October 5, 2016 Author Posted October 5, 2016 Naravno da ne treba, Imali smo raspravu pre par meseci dal treba da se penzionise ili ne. Od tada ima samo dve pobede u miksu i cini mi se sve poraze u dublu, na 5-6 poslednjih turnira
mlatko Posted October 5, 2016 Posted October 5, 2016 Rundu na OI je prosao zahvaljujuci Novaku? Pustite da se sportski ljudi penzionisu kad im je volja jer nije da ih vidjamo/pratimo po 30-40 godina. Terajte u penziju tajkune, politicare i estradne budale. ...poslato sa prinudnog...
Zli Gli Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Sad kad je izgubio ovaj poen na 2:4 i 15:30 za Dimitrova, nakon sto su uloge bile zamenjene tj. Dimitrov se branio kao on iz najboljih dana, verovatno ce da mu otpadne deo kose od muke. Bugarin kao hipnotisan, greske na minimumu, agresivni vineri, brani se nenormalno dobro... ludilo mozga.
Arkadija Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ne sećam se da sam odgledala bolji meč Dinitrova od ovog. Sve mu je išlo. Da li može tako dva meča za redom?
Recommended Posts