Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

• Author

Na godinu? Ocekivano. edit. sa 2 godine na 15 meseci.

Edited by Timmy

bas mi je drago!!

Šarapovoj skraćena suspenzija, vraća se krajem aprila sledeće godine. 

Je л ће Руси сада мање објављивати специјална лечења за врхунске спортисте, махом са запада?

А, ко је заштитио нашег Виктора?!

Je л ће Руси сада мање објављивати специјална лечења за врхунске спортисте, махом са запада?

Manje ce objavljivati za tenisice a vise za Olimpijskoigrace/ice :fantom:

...poslato sa prinudnog...

I Viktoru je skraćeno sa 18 na 12 ako se dobro sećam.

• Author

Zimonja ponovo novi partner (Raonic) i ponovo poraz u prvom kolu. Ne znam sta ce mu sve ovo vise.

On će se izgleda vratiti singlu kad više ne bude mogao naći partnera ( čitaj kao "niko ne bude hteo da igra s njim u dublu" )

On će se izgleda vratiti singlu kad više ne bude mogao naći partnera ( čitaj kao "niko ne bude hteo da igra s njim u dublu" )

Zimonjić puni 41 godinu iduće sezone, ne treba očekivati ne znam šta. :)

• Author

Naravno da ne treba, Imali smo raspravu pre par meseci dal treba da se penzionise ili ne. Od tada ima samo dve pobede u miksu i cini mi se sve poraze u dublu, na 5-6 poslednjih turnira

Rundu na OI je prosao zahvaljujuci Novaku? Pustite da se sportski ljudi penzionisu kad im je volja jer nije da ih vidjamo/pratimo po 30-40 godina. Terajte u penziju tajkune, politicare i estradne budale.

...poslato sa prinudnog...

Šteta kako Janko izgubi prvi set

Nadalu izrasla nova kosa  :ohmy:  :lol:  :lol:  :lol:

Sad kad je izgubio ovaj poen na 2:4 i 15:30 za Dimitrova, nakon sto su uloge bile zamenjene tj. Dimitrov se branio kao on iz najboljih dana, verovatno ce da mu otpadne deo kose od muke. Bugarin kao hipnotisan, greske na minimumu, agresivni vineri, brani se nenormalno dobro... ludilo mozga.

Ne sećam se da sam odgledala bolji meč Dinitrova od ovog. Sve mu je išlo. Da li može tako dva meča za redom?

• Author

Ne moze :) :fantom: