Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

"U neku ruku" je sigurno… :isuse:

Sent from my SM-N910C

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

u neku ruku bolje sad da odmori nego na Shangaju, pod uslovom da dodje uopste u Kinu

Paire je sasvim pristojan skalp za Tipsu u ovom trenutku. Bravo, nije lako bilo ali to je Tipsa.

Edited by mlatko
Posted

Džanko je pobedio Pera, iako je mogao i da izgubi.

Posted

Bravo za Janka i steta za Novaka. Valjda ce biti spreman za preostala 3 mastersa.

Posted

I Viktor dobio, a Lajovic izgubio. Igraju svi i dubl. Viktor (sa Kirjosom ponovo) i Lajovic prosli, Zimonja ponovo sa novim partnerom ispao u prvom kolu.

Posted

Viktor blizu pobede protiv Bagdatisa, 1:0 i brejk u drugom.

Posted

Dobi Vica, imao je 5 poraza i samo jednu 2010 pobedu. Nekako se brzo zavrsio treci set posle komplikovanog zavrsetka drugog. mozda je povreda ili frust mode Kipranina.

jel jos neko mesa Bagdatisa sa Nalbandijanom? po imenu, ne po izgledu... mislio sam da je Bagdatis 10ak godina stariji od Vice kad shvatim i kad vidim h2h shvatim ko je ko...

Posted

jel jos neko mesa Bagdatisa sa Nalbandijanom? po imenu, ne po izgledu... mislio sam da je Bagdatis 10ak godina stariji od Vice kad shvatim i kad vidim h2h shvatim ko je ko...

Ne baš, Nalbi se penzionisao još pre tri godine, a i bio je toliko jedinstven da je teško pomešati ga s bilo kim, bar što se mene tiče. :)

Posted

Ne baš, Nalbi se penzionisao još pre tri godine, a i bio je toliko jedinstven da je teško pomešati ga s bilo kim, bar što se mene tiče. :)

+1

Posted

Koliki je smor gledati tenis

+ milion brate