Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

Simpa Konjuhoviceva ali beskrupolozno nedorasla™ iako ima dobre butke i forhend ko Tsonga

...poslato sa prinudnog...

Dobi JJ

Ne stigoh juče da napišem...Strašan meč odigrali Južni i Raonik u St.Persburgu. Raonić imao 1-0 u setovima i dva puta servirao za meč u drugom, a nakon što je to propustio imao je i 5-1 u TB drugog seta. Posle je i u trećem prvi došao do brejka, međutim sve to nije bilo dovoljno da se spreči salutiranje publici. 

• Author

Gledah i ja, al samo10tak minuta. I bas me iznenadio Juzni.

• Author

Nije JJ odbranila ni singl ni dubl tutulu. Porazi u finalu tj. polufinalu. I dalji pad na listi.

Upravo završeno drugo polufinale u Mecu, LUKA PUJ izdominirao nad Gofanom, u finalu će igrati protiv Tima. Neke koristi i od SK6. :misko:

Edited by Jeremija

Koja je Zver Stan ( morao™ sam :) ) Agilnije izgleda od Zvereva, ali distribuira tu agilnost bolje, iskusnije.

Zverev ipak strpljivo docekao gresku i servira za Samponchip. prvi Atp valjda

Svaka čast Zverevu, nije lako pobediti zver kao što je Vavrinka. Prva ATP titula u karijeri, ako se ne varam.

Isto tako svaka čast SK, Arena Sportu i Eurosportu što nisu prenosili ovaj meč.

Sve po spisku! :misko:

Edited by Jeremija

Bas mi je drago. Zbog Zverovljeve pobede mislim. A i zbog Wawrinkinog poraza :hehe:

...poslato sa prinudnog...

• Author

Puli dobio Tima u finalu Meca. I njemu moguce prva titula. Stigli napokon klinci :) A Zverev je prvi igrac posle Nadala koji je tako mlad usao u 30.

Puli dobio ...

Prvo sam razmišljao ko je Puli, a onda mi je sinulo... http://forvo.com/word/lucas_pouille/

Sent from my SM-N910C

I Puli je bolje nego Luka Puj.

• Author

Kako se izgovara, znam da sam lupio :(

Pa klikni na link koji sam poslao... :D

Sent from my SM-N910C

• Author

Trazi login