Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted (edited)

Lajovic protiv Verdaska na ES1. Blizu je da izjednaci na 1:1 u setovima.

Edited by Timmy
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobi, jel ga on bese negde i u

Mexicu dobio ili neko drugi?

...poslato sa prinudnog...

Posted

Dobi, jel ga on bese negde i u

Mexicu dobio ili neko drugi?

U Sao Paolu prošle godine, ako me pamćenje ne vara.

Posted

Pre mesec dva je neko od nasih igrao sa Verdaskom, al se ne secam ko, kao ni ishoda.

Posted

Dobio ga Viktor, a Lajovic izgubio. SVeu poslednjih mesec i po.

Posted

Kako se Zabine Lisiki toliko raspala da gubi od Jelene? Ja se ponadao da je greška kvota 2,55

Posted

Cele godine je ocajna, nije vezala mislim nijednom dve pobede... A na tom turniru uz Jelenu samo jos Konjuh u zrebu. Erani, prva nositeljka ispala. Evo dobi Jelena upravo.

Za nekih pola sata u Rusiji igraju Viktor i Lajovic jedan protiv drugog. Pobednik u QF sa Vavrinkom.
Posted

Američka teniserka Serena Vilijams rekla je da nije sigurna da li će se vratiti na teren do kraja sezone. 

Serena je poslednji meč odigrala u polufinalu US Opena, kada je poražena od Čehinje Karoline Pliškove i od tada je muči povreda kolena.

Prošle sezone, mlađa od sestara Vilijams nije igrala od US Opena do kraja sezone, a sada bi mogao da bude identičan slučaj.

“Još nisam odlučila šta ću igrati do kraja sezone”, istakla je Serena, koja je prijavljena za turnire u Vuhanu i Pekingu, odnosno finalu sezone u Singapuru, “Ne znam, zaista, idem dan po dan”.

Na pitanje da li planira da uopšte igra opet ove sezone, Serena je rekla:

“Umorna sam od toga da igram tenis, a da nisam zdrava i da doživljavam poraze kakvi mi se nikada ne bi desili. Definitivno želim da se postaram da budem zdrava i da igram najbolje što mogu ili da budem barem 70-80 odsto zdrava. Na taj način mogu da igram na višem nivou”.

Iza Amerikanke je teško leto, pošto je na Vimbldonu imala probleme sa povredom ramena, a na US Openu sa povredom kolena.

“Imala sam ozbiljne probleme sa kolenom. Nisam bila umorna, umor nije imao veze sa tim. Da sam umorna, trebalo bi da nađem drugi posao. Nisam mogla da se krećem kako sam želela. Kada ste povređeni, razmišljate o drugim stvarima kada bi trebalo da igrate i koncentrišete se na svoje udarce. Um mi je lutao, ali, tako je, kako je”, naglasila je Serena.

Posted

JJ u polufinalu Guangzou (turnir jacine 250 tj. 280...) sutra protiv Konjuhove oko 10 ujutro po nasem.

I u dublu je u 1/2 zajedno sa Hingisovom. Nisam primetio da su vec igrale (uspesno) zajedno

Konacno neki rezultat vedan paznje i malo kontinuiteta...

Posted

Sa Hingisovom bi ko god da igra u paru daleko dogurao.

Posted

Ma kakav rezultat vredan paznje? Turnir bez ozbiljnih igracica, do sada je imala samo protivnice ispod 100te pozicije. Jedino Konjuh iz top100 do kraja.

A ovaj turnir je osvojila i prosle godine, isto bez neke konkurencije.

Posted

kao da je njoj tesko izgubiti od igracica sto-dvesto i nesto na wta listi... kontinuitet je vredan paznje ako ne (jos) rezultat.