Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

5:1 :fantom:

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To je to... 63 62.

Posted

Dovidjenja, prijatno. Za samo sat i 12 min.

Posted

Woow i vatromet su mu priredili [emoji106]

Posted (edited)

Stara prica s Novakom, ne gledas prva kola turnira da ne bi izveo pogresne i preterane zakljucke. Kad prodju mucenja dok se ne digne forma i privikne na podlogu u zavrsnicama turnira igra odmah bude drugacija i primerenija kvalitetu igraca protiv kojih igra. Nadam se da ce sutra da zakljuci ovaj turnir pobedom i u lepom raspolozenju ode u Rio, ta zlatna medalja bi lepo izgledala u kolekciji trofeja.

Edited by harper
Posted

znaci posvetio se, drago mi je. veceras finale ranije, i to mi je drago :) moci cu dgledim

...poslato sa prinudnog...

Posted

Stara prica s Novakom, ne gledas prva kola turnira da ne bi izveo pogresne i preterane zakljucke. Kad prodju mucenja dok se ne digne forma i privikne na podlogu u zavrsnicama turnira igra odmah bude drugacija i primerenija kvalitetu igraca protiv kojih igra. Nadam se da ce sutra da zakljuci ovaj turnir pobedom i u lepom raspolozenju ode u Rio, ta zlatna medalja bi lepo izgledala u kolekciji trofeja.

e jbg, kako da ne gledam :D

pa dobro™ nije da sam se prvi put zajebo, na svu srecu :)

Posted

Nisu čak ni prva kola kao što Harper kaže, ali Novak OBAVEZNO ima taj jedan meč koji igra gore nego što ja izgledam ponedeljkom ujutro u kancelariji. Negde u rasponu od drugog kola do četvrtfinala...najčešće preživi, ali ponekad bude i Kveri. 

Posted

Ko sto nas narod kaže: živ čovek.

Posted

Stara prica s Novakom, ne gledas prva kola turnira da ne bi izveo pogresne i preterane zakljucke. Kad prodju mucenja dok se ne digne forma i privikne na podlogu u zavrsnicama turnira igra odmah bude drugacija i primerenija kvalitetu igraca protiv kojih igra.

Ja sve više mislim da nije u pitanju nikakvo dizanje forme i privikavanje na podlogu (okej, ima i toga naravno) već da je prevashodno u pitanju vrlo svesno čuvanje mentalne snage i igranje s manje fokusa i nabrijanosti sa lower ranks e da bi u polufinalu i finalu izašao u "jebaću ti majku" mode-u. Verovatno je ovo pisano već 10 puta na topiku ali glavna razlika od 2011-te gde je u celoj sezoni bilo klanje od prvog pa do poslednjeg kola bilo kog turnira i 2015-onwards je što je sada forma mnogo dugovečnija. 2011-te je eksplodirao ali i izgoreo malo nakon, dok sada maltene kao da je naučio da igra u trećoj brzini do polufinala. Verovatno nikad nećemo znati, ali ako je to po sredi, to je neverovatan uspeh na mentalnom nivou, tj to umeće balansiranja. Da, desi se nekad Montekarlo ili Kveri, ali cost/benefit analiza za sada govori sama za sebe.

Posted

Pisano je i više od 10 puta naravno. Ali džaba. Na svakom turniru ista kuknjava. Te kriza, te pemzija, te tankiranje... Mene bi bio blam da peti turnir lupetam isto po forumu, a nikad ne budem u pravu.

Posted

Ja sve više mislim da nije u pitanju nikakvo dizanje forme i privikavanje na podlogu (okej, ima i toga naravno) već da je prevashodno u pitanju vrlo svesno čuvanje mentalne snage i igranje s manje fokusa i nabrijanosti sa lower ranks e da bi u polufinalu i finalu izašao u "jebaću ti majku" mode-u. Verovatno je ovo pisano već 10 puta na topiku ali glavna razlika od 2011-te gde je u celoj sezoni bilo klanje od prvog pa do poslednjeg kola bilo kog turnira i 2015-onwards je što je sada forma mnogo dugovečnija. 2011-te je eksplodirao ali i izgoreo malo nakon, dok sada maltene kao da je naučio da igra u trećoj brzini do polufinala. Verovatno nikad nećemo znati, ali ako je to po sredi, to je neverovatan uspeh na mentalnom nivou, tj to umeće balansiranja. Da, desi se nekad Montekarlo ili Kveri, ali cost/benefit analiza za sada govori sama za sebe.

U pravu si, naucio je prilicno da ekonomise i bilo je i za ocekivati da nauci. A u pravu si i da je deset puta pisano o tome. :lolol:

Duzina trajanja dominacije Djokovica i Federera u rasponu od godinu i po dana (Novak danas, Rodzer pre deset godina) za mene spadaju u najveca teniska dostignuca ikada. Uzasno je tesko u tenisu izaci day in day out na svakom turniru tokom cele godine i gotovo stalno pobedjivati u tako dugom periodu.

Posted

trenutak kada je Berdih imao servis i 6-4 u TB za prvi set...

režiser prvo prikazuje Novaka koji se namešta za prijem uz lagani šeretski osmeh,

a onda krupan plan na Berdiha koji govorom tela i unezverenim pogledom kaže sam sebi...,,e, do mojega''.

,,kad si moja kučka...to ti je zanavek"